Vagina fortjener å være lykkelig

Vagina og helse. Tenker du på det? Det å trene og å ha en sunn livsstil er veldig inn i tiden. Vi løper, mediterer og juicer som aldri før. Vi vet så altfor godt hvordan vi skal få en glad mage og et lykkelig sinn, men hvordan får man en lykkelig vagina?

Pamela Madson skriver for Huffington Post.  Hun er skribent og sex- og samlivsrådgiver, og er det noen som vet hvordan vi skal behandle vaginaen, så er det Pamela. «Når vaginaen din er fornøyd, så er verden et bedre sted å leve», mener skribenten til  Huffington Post.

Hvordan få en lykkelig vagina? Her er våre råd:

Ta av trusene

La underlivet få frisk luft! I skrivende stund er det snart vår, og tanken på å droppe truse under skjørtet er ikke helt dum. Sov uten truse, og gå uten truse så ofte du kan! Av og til hender det at man må bruke truse, og da anbefaler Madson at man går for en truse i bomull. Men en truse med fransk åpning er kanskje like luftig? Bra for vagina er det i alle fall.

Ikke bruk såpe med parfyme

Vi vet at vaginaen renser seg selv, men kvinner i dag ønsker allikevel å ta en liten vask fra tid til annen! Da er det viktig å ikke velge en sterkt parfymert såpe. Den tørker ut og irriterer underlivet. Bruk en mild såpe på vagina, helst uten parfyme og litt lunkent vann.

Bruk glidemiddel

Det kan ikke sies for ofte, sex blir tusen ganger bedre med glidemiddel! Sex uten kan rett og slett være ganske vondt. Man kan få rifter og det er lett å bli sår. Men velg et godt glidemiddel, så takker vaginaen deg. Dette gjelder også når man leker med sex selv. Kjøper man et sexleketøy så vil man få mye mer ut av produktet dersom man bruker et godt glidemiddel! Nytelse.no anbefaler å bruke et vannbasert glidemiddel i god kvalitet!

Her kan du lese mer om hvorfor glidemiddel er så viktig.

Bruk sexleketøy

Bruk sexleketøy, bli kjent med deg selv, uansett alder! Man må vite hvor mye godt underlivet og din vagina kan gi deg, og får å utforske hele spekteret er du nødt til å bruke sexleketøy. Det finnes hauger med sexleketøy der ute, men produkttester, Lise,  har plukket ut tre favoritter som får de varmeste anbefalinger.
Womanizer! Et leketøy som virkelig forandret verden for de kvinnene som har prøvd den!
We-Vibe Tango, som er en klar favoritt blandt de som holder homeparty. Ekstremt kraftig, vanvittig god og med høy kvalitet!
Fifty shades of grey –  Greedy girl rabbitvibrator, som stimulerer både klitoris og vaginalt med en kraft som virkelig fortjener skryt!

«Det handler om nytelse, og det handler også om at vaginaer over femti skal være lykkelige!», sier Pamela Madson.

Kjenn din vagina

Ta på deg selv, vit hvilke punkter som får det til å krible litt ekstra. Kil, stryk og masser. Du trenger ikke alltid jakte en orgasme, men du må vite hvordan underlivet ditt fungerer!

Bruk kondom

Jada, du vet det. Men det er viktig å faktisk gjøre det også! Ikke bare unngår du å bli gravid, og å få sykdommer. Men du opprettholder også den naturlige PH-balansen, noe som er viktig for enn sunn og frisk vagina!
Du finner et stort utvalg kondomer hos Norges største nettbaserte lekebutikk for voksne, Nytelse.no!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.