Kundene har talt: Topp 6 sexleketøy

Tilbakemeldinger fra kunder er en god måte å navigere seg på når man skal unne seg et nytt sexleketøy. Basert på kundekommentarer har Nytelse.no funnet frem sine 6 mest populære sexleketøy!

Fleshlight – nesten ekte vare

Bilde av fleshlight stuFleshlight STU er den mest intense Fleshlight-modellen noensinne! Den unike Endurance hylsen i mykt Superskin™ lar deg trene opp utholdenheten og nyte intens stimulering når som helst. Fleshlight STU er vår absolutte bestselger for menn, prøv dette sexleketøyet du også!

Fleshlight Stu får du kjøpt hos Nytelse.no!

The Handy – sexleketøy for han

 

Bilde av The Handy.
The Handy er en avansert runkemaskin med justerbar støthastighet- og lengde. The Handy simulerer oralsex/runking med en myk og trang penishylse som glir opp og ned langs utsiden av maskinen. Du kan fritt justere støthastighet og -lengde med knappene på utsiden av hylsen: ønsker du rolig pumping akkurat rundt penishodet, eller frister det med lange, raske strøk over hele penis?

The Handy får du kjøpt hos Nytelse.no!

Fanny Hill – analplugg

 

Sexleketøyfavoritter. Bilde av Fanny Hill Analplugg.
Fanny Hill er en analplugg med det lille ekstra, mildt sagt. Ikke bare stimulerer den med heftige vibrasjoner, den kan også blåses opp under bruk slik at du kan leke med ulike størrelser.

Fanny Hill får du kjøpt hos Nytelse.no!

John Holmes Dildo – ekte sexleketøy

Bilde av John Holmes Dildo

Tro kopi av pornostjernen John Holmes sin penis! Dette er en skikkelig STOR dildo med realistiske former, både når det gjelder størrelse og form. John Holmes dildo har markerte blodårer, et stort hode og en kraftig, avtagbar sugekopp.

John Holmes Dildo får du kjøpt hos Nytelse.no!

Bilde av womanizer
Womanizer – kvinners leketøysfavoritt

Womanizer stimulerer klitoris med trykkbølger, det gir en unik effekt som kan gi orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy. Womanizer Liberty er 100% vanntett og kan fint nytes i dusjen eller badekaret. Womanizer Liberty har samme avanserte teknologi som Womanizer Premium. I bruk er den relativt stillegående, spesielt når du legger den mot klitoris.

Womanizer får du kjøpt hos Nytelse.no!

Bilde av Mr RabbitNorges mest solgte rabbitvibrator! Med over 30 000 solgte enheter er

Mr. Rabbit med roterende kuler

Mr. Rabbit er virkelig damenes favoritt sexleketøy. Deilige roterende kuler, en frekk klitorisvibrator og flere vibrasjonsprogrammer gir ekstra gode orgasmer. Mr. Rabbit ble verdenskjent når damene i Sex and the City fikk øynene opp for denne frekke vibratoren. Deilige roterende kuler og en kraftig klitorisvibrator er nøkkelen til mange kraftige orgasmer, enten du kjøper din første vibrator eller ser etter en avansert modell som alltid gir resultater er Mr. Rabbit et meget godt valg.

Mr. Rabbit får du kjøpt hos Nytelse.no!

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette