Våre ulovlige møter!

Konferanseskiltet lyser i mot meg der jeg nervøs og sprengkåt hopper ut av drosjen. Endelig ett hotellrom, ei seng. Våre møter har bestått av stjålne , hemmelige øyeblikk i all ulovlighet. Endelig er tiden kommet. Pling.. melding: «rom 507». Vandrer litt rundt inn i hotellet for å finne riktig fløy… Der var døra, 507 lyste i mot meg.

Jeg banker på. Døra åpner seg der står du nydusjet og klar å venter på meg. Kåtskapen lyser ut av øynene dine. Endelig! Du gnir deg inntil meg og jeg kjenner at pikken din dunker i mot mitt dunkende våte kjønn. Du kysser meg med en lidenskap så sterk, så det nesten tar pusten fra meg. Vi står der en stund å bare nyter hverandre. Vi legger oss ned i sengen og fortsetter å kysse hverandre i sengen, tar av oss på overkroppen, hud mot hud. Så leker tungen din med brystene mine, suger og slipper. Ett ukontrollert stønn kommer fra meg, jeg vil rope, mer..

Jeg går så inn på badet for å ta meg en dusj, og tar på meg den kjolen jeg tidligere lovet deg. Rød, kort og uten noe under. Brystene strutter i mot det myke silkestoffet. Stoffet rører borti min våte dunkende fitte. Hendene din berører rundt om på kroppen min. Hisser opp meg til det nesten uutholdelige, du unngår å røre fitta enn så lenge og det hisser meg opp bare enda mer. Jeg rister og skjelver. Jeg trekker opp kjolen og du forsyner deg sultent og kjenner at jeg vil ha mer. Du går ned og slikker meg på klitoris , mens du samtidig stikker en finger inn i meg. Jeg presser meg i mot deg… kjenner at jeg er i ferd med å komme. Men vil fortsatt holde igjen. Jeg tar på den stive pikken din og drar lett i den og du er så kåt , men også du holder igjen så øyeblikket skal vare lengst mulig.

Jeg slipper og vi kysser sultent, du tar hånden din tilbake på min fitte og gnir og fingrer. Jeg kjenner igjen at det begynner å bruse og denne gangen klarer jeg ikke å holde meg og bare slipper alt, og den nydeligste orgasmen flommer igjennom meg. Når den har roet seg og jeg igjen har fått kontroll på kroppen kjenner jeg at det er i ferd med å bygge seg opp igjen. Jeg vil ha mer.. du går skrevs over meg legger pikken i mellom brystene mine , mens jeg klemmer de sammen, jeg ser at du nyter det. Jukker mellom mine store bryster. Jeg begynner nå å lengte veldig etter at du skal stikke den stive deilige pikken din i den våte varme fitta mi. Du stikker den inn og vi finner rytmen og vi jager etter det sammen og når toppen og møter den deiligste orgasmen. Stønner ukontrollert og legger oss og koser litt før vårt stjålne øyeblikk er over for denne gang. Nesten to timer hadde vi sammen denne gangen. Kanskje var det den siste, kanskje skjer det igjen. Men at dette var nødvendig for oss er det ikke tvil om.

Denne novellen er skrevet av «kalinka».

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og