Ukjent på hotell

En kveld på et hotell i nærheten av Oslo, lysene på rommet er dempet og jeg venter på deg. Du ankommer hotellet å kommer opp på rommet mitt, døra står på gløtt så du går inn å lukker døra etter deg. Jeg står på badet etter å ha tatt meg en dusj så du ser meg ikke.

På senga ligger det klart bind for øynene samt et par skjerf. Du tar av deg klærne, slik at du bare har undertøy igjen. Så tar du på deg bindet foran øynene og setter deg på alle fire i senga. Jeg kommer inn å fester begge hendene dine med skjerfene, stramt nok til at du føler deg bundet, men ikke så stramt at du ikke får dem av hvis du vil.

Nå er du totalt «min» og jeg begynner å stryke deg forsiktig. Nedover ryggen, over rumpa og på innsiden av lårene. Stryker deg forsiktig, og begynner å pirre deg litt etter litt. Jeg lar være og komme borti det aller helligste hos deg, men pirrer deg.. Åpner bh`en din og tar den av, lar en finger stryke deg rundt brystvoten noen ganger før jeg tar den ene i munnen. Mens du fortsatt står på alle fire lar jeg tunga mi leke med brystvorten mens den er i munnen min..

Så den andre brystvorten, kjenner hvor stive dem blir…
Så slutter jeg, og flytter meg bak deg, drar av deg trusa og sprer lårene dine litt mer. Kysser deg opp og ned på innsiden av begge lår, før jeg forsiktig lar tunga gli fra venusberget og over leppene dine. Lar tunga spre leppene og presser den litt inn i deg, før jeg slikker meg opp mot klitten din. Jeg lar tunga treffe den forsiktig i starten, før jeg tar den i munnen, og tunga leker med den. Jeg kjenner hvor våt du blir mens jeg slikker deg. Nå lar jeg en finger gli inn i deg mens jeg fortsatt slikker og leker med klitten din. Du er veldig våt…

«Knull meg» sier du, «ikke enda» sier jeg og fortsetter. Fingerpuler deg raskere og raskere mens jeg fortsatt suger på klitten din. Du nærmer deg klimaks og rett før du skal komme, stopper jeg…Det blir helt stille…. «fortsett» stønner du før du kjenner den harde kuken min som kommer inn i den våte fitta di bakfra. Du kjenner kuken fyller deg helt og jeg kjører den til bunns og nesten helt ut av deg igjen, jeg fortsetter å støte før hele kroppen din rister når du kommer…

Jeg trekker meg ut, fortsatt med kuken hard, kommer bort til ansiktet ditt mens du puster ut slik du kan ta kuken i munnen din.. og mens du suger meg finner jeg frem en liten dildo som jeg bruker i forsiktig tempo på deg.. du får ikke «fred» enda….

Sendt inn av GbStavanger.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du