Freaky Friday – Solosex med sexmaskin

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex med sexmaskin!

Sexmaskiner er blitt stadig bedre de seneste årene og derfor også langt mer populære. Både blant single og de som ikke har en mann tilgjengelig når lysten melder seg. Med populariteten har også tilbudet vokst betraktelig, noe som har ført til at vi i dag er et bredt utvalg i alle prisklasser, fra de helt enkle til de luksuriøst avanserte.

 

F-Machine Gigolo

Dette er en sexmaskin som er designet for å være så enkel som mulig i bruk. Den passer perfekt for dere som aldri har prøvd en sexmaskin før, og for deg som ser etter en elegant maskin du kan bruke når som helst. Len deg tilbake og overlat jobben til Gigolo!

Sikre deg F-Machine Gigolo her!

 

The Handy – The Ultimate Handjob Machine

The Handy er en avansert runkemaskin med justerbar støthastighet- og lengde. En kraftig børsteløs motor gir The Handy mer enn nok kraft – når andre sexleketøy for menn ikke klarer mer har The Handy fortsatt mye å gå på! The Handy er liten nok til å ha med seg overalt, og den smarte festeløsningen gjør at du kan bruke nesten alle typer onanihylser for menn for varierte opplevelser.

Sikre deg The Handy her!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du