Tjuvstart Pink Week: Nytelse dumper prisene på over 450 sexleketøy!

Nordmenn elsker å være lekne, og nå får du knallpriser på over 450 sexleketøy hos Nytelse.no.

Nytelse.no feirer Pink Week, og akkurat nå kan du tjuvstarte salget. Det gjør at du kan sikre deg dine favoritter til knallpris enten du kjøper til deg selv eller en du er glad i.

– Denne uken dumper vi prisen på over 450 varer. Målet vårt var å kunne tilby bransjens beste utvalg på Pink Friday, og det har vi klart, forklarer Maria K. Ebbestad, sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Sexolog: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no)

 

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle, sier Ebbestad.

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Undervurdert: – Massasjestav er et undervurdert produkt, sier Sexolog Maria K. Ebbestad. (Bilde: Nytelse.no)

2 favoritter til kvinner

For å finne rett produkt til alle sine kunder har Nytelse.no produkteksperter som hjelper deg i jungelen av sexleketøy. Nå har ekspertene plukket ut sine favoritter som du bør sikre til knallpris allerede i dag.

1 Massasjestav

En massasjestav er et undervurdert produkt som man virkelig bør unne seg. Den er god ha og for stive å støle muskler, men enda deiligere å bruke intimt. Med Elegance massasjestav får du kraftig stimulering enten det er nakken eller klitoris som trenger det. Du kan velge mellom 20 programmer i åtte forskjellige hastigheter. Det er bare å lene seg tilbake å nyte.

Et godt tips er å bruke den sammen slik at du kan styre orgasmen til partner og se på mens vedkommende nyter.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Satisfyer Pro 2

Oppdag denne nye Satisfyer Pro 2 Generation 3 – den hotteste klitorisvibratoren på markedet. Med den siste Liquid Air-teknologien tar denne lekne og rebelske vibratoren deg til nye nivåer av nytelse. Den er vanntett og etterligner den sensuelle følelsen av pulserende vann mot klitoris. Med andre ord – det blir vått og godt!

 

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Sexolog og produktekspert: Maria er sexoglag og Tonje er produktekspert i Nytelse.no sammen har de samlet sine favoritter til menn fra salget. (Bilde: Nytelse.no)

 

2 favoritter til menn

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig vekst de siste årene, både på grunn av utviklingen på området og at det har blitt akseptert at også menn eier leketøy.

 

1. Svakom Sam Neo

Den suger, vibrerer og stimulerer – hva mer trenger man? Sam Neo har en av våre kraftigste sugefunksjoner for penis; skal du ha noe bedre enn dette må du fort opp i avanserte sexmaskiner til mange tusen kroner. Kombinert med kraftige vibrasjoner og en myk og deilig hylse har du timevis med deilige opplevelser foran deg! Sam Neo har et diskré design, enkel opplading og utbyttbare hylser slik at du alltid er klar til en ny runde.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

 

2. Alex Neo

Alex Neo er et heftig leketøy for penis som gjør den vanlige runken, ekstra deilig. I tillegg har den app-funksjoner som gjør at du kan la partneren styre deg via appen.

– Hva mer kan man ønske seg? Denne er deilig, både til forspill og til klimaks. Med et godt vannbasert glidemiddel i tillegg, blir dette en opplevelse han sent vil glemme, tipser sexologen.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

 

Bruk leketøy med kjæresten

Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

 Gi en orgasme: Ingen gave er bedre enn en orgasme, og Sam Neo er utmerket både alene og sammen med partner. (Bilde: Nytelse.no)

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

 

 

 

 

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,