Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du svaret på her.

Wetsex, goldenshower, water sports, er bare noen av kallenavnene, men felles for de alle er at det handler om sexlek der man tisser på partner eller blir tisset på som seksuell aktivitet. For noen handler det om dominans eller underkastelse, for andre kjennes det deilig og tennende å bli tisset på eller å tisse på andre, mens for mange er det helt uaktuelt eller kun en fjern fantasi.

 

For mange er det vanskelig å fortelle til partner at dette er noe man fantaserer om å teste ut. Og selv for de som praktiserer Wetsex kan det være tabu, og ofte noe man ikke snakker åpent om med andre. Men det trenger dere heller ikke, for så lenge dere begge nyter denne leken spiller det ingen rolle hva andre mener om dette. Om du er i en situasjon der du har begynt å leke med tanken på å prøve wetsex, men er redd for partnerens reaksjon, fortvil ikke. Sett deg ned med partneren, vær åpen og snakk om deres fantasier, kanskje har hun eller han noen fantasier de også syns er tabu å snakke om. Ikke vær dømmende, men åpen og mottakelig under samtalen.

Slik gjør dere det:

  1. Når dere har bestemt dere for å teste ut wetsex krever det litt planlegging. Den beste tiden å gjennomføre det er på kvelden. Urinen er ofte surere på morgen, mens gjennom dagen har kroppen renset den. Sørg for å drikke mye vann gjennom dagen slik at det kommer en del når dere først skal prøve, unngå appelsinjuice som forsurer urinen.

 

2. Den første gangen kan det være lurt å gjøre det i dusjen da det kan føles mer naturlig, mindre «grisete» og å prøve på et annet sted på kroppen enn munn og ansiktet, om dere ikke ønsker nettopp det da, for da er det bare å kjøre på.

 

3. Når dere vil gjøre det i sengen kan det være lurt å gå til innkjøp av et latexlaken. Ha også ett håndkle lett tilgjengelig om det skulle komme veldig mye urin.

 

4. Vær nær hverandre, nyt hverandre og snakk om oplevelsen etterpå. Hva likte dere, hva kunne vært annerledes og vil dere gjøre det igjen. Lykke til!

Visste du at:

  1. Har urinen stått en stund i blæra, samler det seg en del bakterier, men uttynnet urin er helt ufarlig. Urin er faktisk helt sterilt og kan brukes om du brenner deg på brennesle.
  2. Vi skiller ut omtrent 1–1,5 liter urin per døgn. Mengden urin som produseres påvirkes av blant annet av kroppens salt- og væskebalanse og av visse hormoner.
  3. Tiss består av 95 prosent vann. De resterende fem prosentene består at urea, salter, hormoner, næringsstoffer og kreatin.
  4. I likhet med tissefargen så kan også lukten påvirkes av mat og drikke. Både asparges, alkohol og kaffe er eksempler på mat- og drikkevarer som kan gi en spesiell lukt, men hvis du ikke helt forstår hvorfor det lukter bør du ta en tur til legen for å sjekke om du har en sykdom eller infeksjon.
  5. Kanel skal gi urinen god smak.
  6. Verdensrekorden for verdens lengste tissepause er 508 sekunder, nesten åtte og et halvt minutt, ifølge Unusual Facts.

Kilde: Nettavisen.no

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,