Freaky Friday – Reis på sexfest!

Sexfester er mer populært enn noen gang og det arrangeres slike fester over hele Norge. Hva med å bruke helgen på å bli med på en fest du sent vil glemme?

Det er mange muligheter når det kommer til sexfester. Enten du vil på swingerklubb eller på privat sexfest finnes et hav av muligheter et lite googlesøk unna.

Vår sexolog Maria K. Ebbestad har snakket med flere som både arrangerer og deltar på slike fester i podcasten Klimaks. Episoden finner du under.

 

Susanne har vært på femdomfest og forteller sexolog Maria K. Ebbestad om hva som skjer på slike fester, hvordan hun går frem når hun dominerer og hva som skal til for at du også kan bli med i dette miljøet.

Jentesex og female empoverment, det er temaet når Sofia Su er i studio hos Sexolog Maria K. Ebbestad.

Sofia gir oss et innblikk i hva som skjer på sexfestene hun arrangerer, lærer oss om fordelene med shibari og fortelller om fordelen med å delta på arrangementene enten du er singel eller i forhold. Sofia er et fyrverkeri, så denne episoden vil du ikke gå glipp av.

HØR EPISODEN HER:

Sexolog Maria K. Ebbestad har besøk av Mari som har vært aktiv i BDSM-miljøet i over 12 år. Hun var nylig på en storslått BDSM-fest med over 100 deltagere, og Mari forteller raust om opplevelsensom gikk fra ballkjole til lakk og lær.

Sexolog Maria K. Ebbestad har besøk av lederen for BDSM-klubben Kammeret i Tønsberg som tar oss gjennom klubben. Han forteller hvordan det ser ut, hva folk har på seg og ikke minst hva som skjer der.

Hvis du har mye penger å bruke opp er kanskje en tur til LA noe for deg…?

For 19.000 kr får du tilgang til LA’s hotteste sexklubb, Snctm («Sanctum»)! Skal vi tro eieren, Damon Lawner, gir det deg mulighet til å mingle med kjendiser som Gwyneth Paltrow og TV-produsent kjæresten hennes, Brian Falchuk. Du får også tilbud om «gratis» hjelp og råd fra Lawners sexeksperter, og tilgang til private rom under festene. Lawner understreker nemlig i et intervju at det ikke er sex- eller swingersfester han tilbyr, men «muligheten til å utforske sine fantasier i fred og ro»!
For fast medlemskap må du kun betale 600.000kr, så hva er det du venter på….?

Snctm2Bilde:  Damon Lawner, grunnlegger av den eksklusive sexklubben. Kilde: Skjermdump/Vimeo/Snctm

Men skulle du ønske å delta, er det ikke nok med en velfylt bankkonto. Herrene må bære smoking av kjente, og dyre, merker, mens kvinnene slipper gratis inn, men må sende inn bilde til arrangøren for godkjenning.
I utgangspunktet koster en billett for herren 19.000kr, men har han med seg en kvinne senkes prisen til 15.000 kr. Dette kommer av at det i utgangspunktet er flest menn som ønsker å delta på disse festene.

 

Festene holdes Festene avholdes i et herskapshus i Holmby Hills i Los Angles, og kommer du på innsiden av dette huset er det en del regler som gjelder: Ingen mobiltelefoner, bilder eller video. Ingen tvang og spør alltid før man berører. Lawner legger til at det kun er kvinner som har lov til å ta initiativ til noe mer. Og straffen dersom man bryter reglene er som i de fleste andre sexklubber, utkastelse.

-« Vi har sjelden problemer. Våre medlemmer er personer som har alt for mye å tape dersom de ikke følger reglene».

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,