Disse har gitt flest orgasmer i hele Europa!

Sexleketøyene fra Satisfyer er de leketøyene som har gitt flest orgasmer i hele Europa.  Dette er sexologen i Nytelse.no sine favoritter.

– Det beste med disse leketøyene er at de gjør jobben, altså gir deg orgasme, og ikke minst, er veldig rimlig. Rett og slett, lukus til lavpris, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Satisfyer har vært populært i en mange år og er definitivt de produktene som har gitt flest orgasmer i hele Europa. Nå har sexologen samlet sine favoritter til han, henne og par.

– Det er varmt i været over nesten hele landet, og nå er det på tide at det blir dampende hett inne også. Det vil det garantert bli med disse deilige leketøyene, smiler sexologen.

Luksus til lavpris: Satisfyer har et av av deilig produkter til en overraskende billig penge. (Bilde: Nytelse.no)

TIL HAN

Satisfyer Men Vibration er designet for å simulere en god blowjob – den myke kanalen i ren silikon er trang nok til å stimulere hver eneste centimeter av penishodet, og de kraftige motorene sørger for at du alltid kommer tilbake for mer.

Satisfyer Men Vibration består av en vibrerende motor og en silikonhylse som du trenger inn i. Silikonen er trang og digg rundt penis, noe som gjør at man får en ekstrem glede av vibrasjonene. Jeg har testet dette leketøyet på to måter; Den ene var å dra den frem og tilbake over penishodet, og den andre var å lene seg tilbake og nyte en «handsfree»-opplevelse.

Min personlige favoritt var nok å støte inn i den. Da fikk jeg strøkene over penishodet som jeg har blitt vandt til etter mange år med runking, men jeg fikk også nyte bonusen: Sinnsykt intense vibrasjoner som gjorde at jeg fikk mer nytelse enn jeg har kjent på noen gang!

Sander (26) – Testperson for Nytelse.no

KJØP MEN VIBRATION HER!

Trang og digg rundt penis: Denne herrevibratoren er trang og deilig rundt penis. (Bilde: Nytelse.no)

TIL HENNE

Dobbel glede – dobbel nytelse. Satisyer Pro 2  kommer med to ulike munnstykker: Én for den verdensledende trykkbølgestimulien og én for «tæppe»-effekten som beskrives som oralsex på speed. Velg mellom følelsen av pulserende vann eller trykkbølgestimuli. Hvorfor ikke velge begge?

«Effekten alle etterspør, med en kvalitet vi kan være stolte av, til en pris jeg ikke trodde var mulig!»

– Tonje, produktekspert i Nytelse.no.

KJØP SATISYER PRO 2 HER!

TIL PAR

Endless Joy kan nytes på mer enn 14 ulike måter. Parvibratoren har 3 motorer – én i basen og én i hver arm, det lar dere eksperimentere med ulike posisjoner og plasseringer for variert nytelse. Nyt Endless Joy over, under, mellom og inni!

– Dette er helt klart en favoritt. Hver gang vi har den flyr den ut av lageret og det er fullt forståelig. Den er helt fantastisk både sammen og alene. Vær leken, utforskende og kreativ – da har du timesvis av nytelse foran deg, tipser sexologen.

KJØP PARVIBRATOREN ENDLESS FUN HER!

Sexologens favoritt til par: – Denne gir uendelig mange muligheter for timesvis av deilig nytelse. (Bilde: Nytelse.no)

Se alle produkter fra Satifyer her!!

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,