Anja testet trusevibrator – på stranda!

Se for deg at du putter en liten vibrator i trusen, tar deg en tur på stranda og lar deg selv nyte litt ekstra. Anja lot hemningene fare, og anbefaler både par og single kvinner å gjøre det samme: 

Trusevibrator er gøy både alene og med partner. Sett den i trusa og utfordr deg selv med å bruke den på en handletur, på jobb, på tur og ellers andre festligheter for en litt mer spennende opplevelse.
Hittil har den vært med meg på stranda, biltur, hagen og med hjelp via long range!»

Første testrunde var på stranda og lite folk i nærheten.. Her fikk jeg testet nivåer og ulike mønster mens jeg lå på magen.. Bare tanken av at jeg lå offentlig og testa vibrator fikk jo fart i sakene. Dette var jo gøy♡ lyden var heller ikke så gæli, da alle de ulike lydene ute gjorde at vibratoren ikke hørtes så godt. Men er du med folk høres den på det sterkeste, så vær forsiktig.

Første gang jeg tester en trusevibrator, og må si jeg er ganske fornøyd!  Den har en kraftig motor og 2 punkter som vibrerer. Dette gir nytelse på 2 plasser samtidig som er et pluss. Eneste som er litt dumt er at den bakre delen vibrerer mest, så jeg snudde den og brukte den motsatt vei for ekstra nytelse.  Er nok ikke noe problem å bruke den begge veier, men utførelsen på den gjør at den sitter best om den plasseres riktig vei.  Den er også litt «firkantet» utformet som gjør at den kjennes godt i trusa. Kunne kanskje hatt en mer bøyd feminin form for mer behagelig følelse når man bruker den.

Fikk testet long range også. Det funker, det er det viktigste.  Veldig gøy og spennende at en annen kan styre moroa via en app. Appen er veldig enkel å bruke, men syns det er et minus at partneren ikke ser hva slags mønster vibrasjonene har. Måten man styrer på, er å dra en lysende prikk rundt på en rosa rutete skjerm hvor øverst er kraftig vibrering og nederst er lav vibrering. Hva slags mønster kommer helt ann på hvor man drar prikken, men dette kjenner kun jeg som har vibratoren og ikke partneren som styrer. Greit å ikke kjenne/høre, da det må være lydløst om man er ute sammen eller ikke må høres, men kunne vært et valg av mønster. Kan fort bli rotete nytelse om partneren bare drar rundt på skjermen for gøy.

Bilde: Illustrasjonsbilde. EasyConnect byr på et stort utvalg produkter som fjernstyres med app. Penisringer, analplugger og parvibratorer for å nevne noe. Hva blir din favoritt?

Alt i alt er det en god trusevibrator. Sterk magnet som gjør at den holder seg godt på plass. Kraftig god vibrator og stort pluss med vibrering på 2 plasser! Den kan fint snus og brukes begge veier for ekstra nytelse. Fargen er jo ikke akkuratt diskré,  men søt ♡

Gleder meg til å teste denne i flere ulike situasjoner både alene og med hjelp.
Absolutt en vibrator som er verdt å teste.

Easyconnect trusevibrator kan du kjøpe hos Nytelse.no.
Nysgjerrig på fjernstyrt sexleketøy? Sjekk ut hele serien fra Easyconnect!

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,