Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden, eventuelt ett eller flere deilige sexleketøy!

Alenetid er luksus, spesielt for deg med barn i hus, men i dag er altså dagen. Avtal med partner at dere begge får en time hver i dag til å nyte egen kropp og deilige orgasmer. Bor du alene med barn, så vent til de har lagt seg og bor du helt alene kan du gjøre det NÅ! (Heldiggris)

Under orgasme slippes endorfiner ut i kroppen, og det er kroppens egen smertestillende. Så har man hodepine, er en god orgasme absolutt å anbefale.
Under orgasme øker også pulsen og blodstrømmen i kroppen, som gjør at onani og orgasmer er godt for hjertet og immunforsvaret. Man skulle tro at dette var grunn god nok til å onanere for helsens skyld, men på toppen av det hele er det godt for muskulaturen da man slapper godt av underveis. For veien til en god orgasme er faktisk å slappe av. Noen sier at menn som har to orgasmer i uken lever lenger. Man kan ikke være 100% sikker på at det er sant, men det er vel greit å være på den sikre siden?

3 anbefalinger til dagens solosex!

Womanizer Wave

– Dette er ikke noe annet enn genialt! Ikke bare er det et godt dusjhode, men det er også klitorisstimuli med Womanizer-kvalitet. Jeg er over meg av begeistring! Womanizer Wave gjør det superenkelt å få en kjapp orgasme når man måtte ønske, alt man trenger å gjøre er å ta seg en dusj, smiler sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Verdens største eksperter innen hvert sitt fag, sexleketøy og baderomstilbehør, har gått sammen og laget et kvalitetsdusjhode som ved et tastetrykk forvandles til et sexleketøy ulikt noe annet. Å onanere med dusjens vannstråler har kvinner drevet med i tiår, men dette dusjhodet er designet for nettopp det – å stimulere til orgasme.

KJØP WOMANIZER WAVE HER!

 

MagicWand Massasjestav

MagicWand gir deg den opplevelsen du drømmer om med et leketøy; ekstrem stimuli, ekstreme opplevelser og orgasmer som er langt over ekstremt!

Denne luksusutgaven er utstyrt med en ekstra kraftig motor med 6 vibrasjonsinnstillinger. Disse er enkle å justere ved hjelp av trykknappen i midten av håndtaket.

KJØP MAGIC WAND HER!

 

Sugemaskinen Sam Neo

Sam Neo gir deg en perfekt kombinasjon av sugeeffekt og kraftige vibrasjoner! Dette er sugemaskinen for deg som vil unne deg en erotisk luksusopplevelse, der kvalitet og god funksjon står i sentrum.

Treng inn i en trang, silkemyk kanal og kjenn hvordan den suger og vibrerer rundt penis. Velg mellom 5 ulike programmer som er spesialdesignet for å gi deg variert nytelse, eller koble din Sam Neo opp mot interaktive videoer for en ekstra realistisk opplevelse.

«Det som gjør Sam Neo annerledes fra alt annet, er at opplevelsen er j**lig digg fra første sekund! Den lager mindre lyd enn lignende maskiner, samtidig som den suger hardere og bedre. Jeg ble overrasket over effekten, for dette var seriøst en mer intens opplevelse en jeg har hatt med noe annet leketøy».

– Kristoffer

KJØP SAM NEO HER!

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer