Tjuvstart Black Friday med prisras på sexleketøyfavoritter!

Nordmenn elsker å være lekne, og nå får du knallpriser på sexleketøy hos Nytelse.no.

Black Friday og Cyber Monday er slått sammen til Crazy Sexy Weekend hos Nytelse.no og akkurat nå får du en tjuvstart på favoritter fra salget. Det gjør at du kan sikre deg dine favoritter til knallpris enten du kjøper til deg selv eller en du er glad i.

– Vi Nytelse.no kickstarter uken med tilbud på en produktekspertene sine favoritter som vi garanterer at ikke blir billigere sendere i uken, forklarer Maria K. Ebbestad, sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no.

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle, sier Ebbestad.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!SEXOLOG: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no)

SEXOLOG: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no)

Adventskalender ble best i test

I tillegg til knallpris på ekspertenes favoritter får du også den populære adventskalendene på tilbud allerede nå.

– Denne anbefaler jeg til alle par som er, eller vil bli mer lekne. En erotisk adventskalender vil hver dag gi dere den lille påminnelsen om viktigheten av nytelse i hverdagen, sier Ebbestad.

Magasinet KK kåret Nytelse.no sin adventskalender til «Best i test» blant årets erotiske adventskalendere. Men om du vil sikre deg denne må du være rask, for denne er ifølge sexologen straks utsolgt.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Sikre de Norges beste erotiske adventskalender her!Tonje er produktekspert i Nytelse.no og har samlet sine favoritter til kvinner fra salget. (Bilde: Nytelse.no)

Tonje er produktekspert i Nytelse.no og har samlet sine favoritter til kvinner fra salget. (Bilde: Nytelse.no)

Topp 3 favoritter til kvinner

For å finne rett produkt til alle sine kunder har Nytelse.no produkteksperter som hjelper deg i jungelen av sexleketøy. Nå har ekspertene plukket ut sine favoritter som du bør sikre til knallpris allerede i dag.

 

1. Greedy Girl Rabbitvibrator Singelpakke

– Vi har jobbet lenge for å få det til, og er veldig stolte av å kunne tilby denne kombinasjonen til DEN prisen! Greedy Girl er en testvinnende rabbitvibrator som har vært en kundefavoritt siden den ble lansert. Denne type vibrator er for deg som ønsker mest mulig stimuli, på enklest og mest effektiv måte. Greedy Girl stimulerer både klitoris og g-punkt, og er så kraftig at den også stimulerer dypere enn vanlig.

– Med på kjøpet får du også en trykkbølgevibrator, som et verdens mest populære funksjon akkurat nå, og selvsagt mengder med glidemiddel! Dette er pakken for deg som vil oppleve ulike typer orgasme og som er opptatt av kvalitet.

Tonje, produktekspert i Nytelse.no

Tjuvstart Black Friday med prisras på sexleketøyfavoritter!

2. Womanizer Duo

– Ingen sexleketøy til kvinner er mer populær enn Womanizer og i dag har du muligheten til å sikre deg toppmodellen til en ellevill pris. Womanizer har en unik teknologi som er så effektfull at den gir orgasmer til kvinner som aldri har opplevd det tidligere! Og de som er mer bortskjemt forteller om orgasmer som ikke kan sammenlignes med det de har opplevd tidligere.

– Denne stimulerer i tillegg g-punktet med en uvanlig presisjon. Dette er selve oppskriften på de heftigste orgasmene en kvinne kan oppleve! Jeg har aldri i min karriere fått så mye positiv feedback på et produkt, og den fortjener hvert eneste ord.

Tonje, produktekspert i Nytelse.no

Tjuvstart Black Friday med prisras på sexleketøyfavoritter!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Femmegasm

– Er du ute etter et sexleketøy som gir deg noe MER? Når man skal kjøpe et sexleketøy er motivasjonen ofte å oppleve noe nytt og femmegasm svarer virkelig på oppgaven. Dette er et leketøy som «tæpper» mot klitoris og det, kombinert med rikelig med glidemiddel, vil føles ut som oralsex på speed! Jeg har troen på at dette er det «neste store» når det kommer til sexleketøy for kvinner.

– Produsenten har også gitt oss en liten bonus, for dersom man skulle ønske å variere stimuli kan man enkelt og greit snu leketøyet rundt! I andre enden finner du nemlig klassiske vibrasjoner, noe som gjør at du har to leketøy i én pakke. Dette er et stillegående, vanntett og billig produkt som jeg lett gir terningkast 5!

Tonje, produktekspert i Nytelse.no

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Topp 3 favoritter til menn

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig vekst de siste årene, både på grunn av utviklingen på området og at det har blitt akseptert at også menn eier leketøy.

1. Arcwave Ion – Womanizer til menn

Lyst til å prøve noe helt unikt? Arcwave Ion stimulerer penishodet med trykkbølger, akkurat som klitorisfavoritten Womanizer. Frenulum, den lille strengen under penishodet, stimuleres med dype, pulserende bølger som bygger seg opp til langvarige og intense orgasmer. Arcwave Ion er noe helt nytt for menn, og du kan oppleve at stimulering med trykkbølger føles uvant i starten, men du verden for en fantastisk liten maskin! Ion har et eksklusivt og diskré design i de beste materialene på markedet.

Kenneth Marken, produktekspert Nytelse.no

2. Svakom Sam Neo

Den suger, vibrerer og stimulerer – hva mer trenger man? Svakom Sam Neo har en av våre kraftigste sugefunksjoner for penis; skal du ha noe bedre enn dette må du fort opp i avanserte sexmaskiner til mange tusen kroner. Kombinert med kraftige vibrasjoner og en myk og deilig hylse har du timevis med deilige opplevelser foran deg! Sam Neo har et diskré design, enkel opplading og utbyttbare hylser slik at du alltid er klar til en ny runde.

Kenneth Marken, produktekspert Nytelse.no
 

3. Tenga Spinner

Vil du se hvor lett det er å få bedre sex med sexleketøy er Tenga Spinner vår anbefaling til deg. Disse unike hylsene kombinerer stimulerende mønstre med et smart design som snurrer hylsen rundt penis når du beveger Spinner opp og ned. Et svært diskré og moderne design, intens stimulering og bedre sex – hva mer kan man be om? Tenga Spinner kommer i flere ulike typer slik at du kan velge den som passer deg best.

Kenneth Marken, produktekspert Nytelse.no

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Bruk leketøy med kjæresten

– Alle lekne par bør ha en erotisk adventskalender, smiler Ebbestad.

Det finnes ulike former for sexleketøy som vegner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

– Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!Gi deg selv orgasme: Unn deg en gave til deg selv, for ingen gave er bedre enn en orgasme. (Bilde: Nytelse.no)

Gi deg selv orgasme: Unn deg en gave til deg selv, for ingen gave er bedre enn en orgasme. (Bilde: Nytelse.no)

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du