Erotisk kalender for sansene og lommeboken!

De fem sansene står i sentrum i denne lekre romantiske kalenderen, dessuten er den snill med lommeboken.

De fem sansene står i sentrum i denne luksuriøse smaragdgrønne og champagnegullfargede Naughty & Nice Adventskalenderen fra EasyToys! Denne superchic utgaven er full av forskjellige gaver til ham, henne og oss. Åpne en boks hver dag for den ultimate julelykken!

Naughty & Nice passer perfekt for nybegynnere, men også for de som er på jakt etter en romantisk kalender som binder dere tettere sammen. Utforsk, lek og nyt deilige orgasmer!

Denne erotiske adventskalenderen inneholder masse vibrerende leketøy, produkter du MÅ ha i nattbordskuffen, lett bondage, og noen ekstra forførende overraskelser.

Kjøp Naugthy & Nice til 1299,- her!

 

Krydder til sexlivet som letter hverdagsstresset!

Fullpakket med sexy leker og luksuriøse veganvennlige pleieprodukter – denne adventskalenderen er perfekt for deg og partneren din for å gjøre de siste ukene av året litt mer levende og spennende. Hver dag lover en mulighet for en blendende ny opplevelse, og kanskje vil du til og med gå forbi de fem sansene….

Bli trollbundet av hverandre, åpne en flaske med bobler og avslutt året på en uforglemmelig måte

Leter du etter en måte å tilføre litt krydder til sexlivet ditt? Se ikke lenger enn til denne erotiske adventskalenderen fra EasyToys. Med 24 spennende overraskelser å glede seg over, er denne rimelige kalenderen garantert den mest spennende gaven din elsker vil motta i år. Fra vibratorer og bondage-leker til glidemiddel og massasjeolje, den erotiske adventskalenderen har noe for enhver smak!

Kjøp Naugthy & Nice til 1299,- her!

Bruk leketøy med kjæresten

– Alle lekne par bør ha en erotisk adventskalender, smiler Ebbestad.

Det finnes ulike former for sexleketøy som vegner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

– Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

Kjøp Naugthy & Nice til 1299,- her!

Kjøp Naugthy & Nice til 1299,- her!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du