Cyber Monday – Opptil 80% rabatt – Dette er våre favoritter!

Nordmenn elsker å være lekne, og nå får du knallpriser på sexleketøy hos Nytelse.no.

Black Friday og Cyber Monday er slått sammen til Crazy Sexy Weekend hos Nytelse.no. Det gjør at du kan sikre deg dine favoritter til knallpris enten du kjøper til deg selv eller en du er glad i.

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle, sier Maria K. Ebbestad, sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

SEXOLOG: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no)
SEXOLOG: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no)

Prisras på Womanizer

Hennes beste tips og råd for et bedre sexliv, enten du er singel eller i et forhold, er ett enkelt produkt, nemlig Womanizer!

Skal vi tro kvinner verden over, tar det deg (og forholdet) til nye høyder.

– Womanizer er det sexleketøyet som har gitt flest kvinner orgasme i løpet av 2022, og spesielt de som aldri før har opplevd å få orgasme, forteller Ebbestad.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Kjøp Womanizer  30 % rabatt her!

Tonje er produktekspert i Nytelse.no og har samlet sine favoritter til kvinner fra salget. (Bilde: Nytelse.no)
Tonje er produktekspert i Nytelse.no og har samlet sine favoritter til kvinner fra salget. (Bilde: Nytelse.no)

Topp 3 favoritter til kvinner

For å finne rett produkt til alle sine kunder har Nytelse.no produkteksperter som hjelper deg i jungelen av sexleketøy. Nå har ekspertene plukket ut sine favoritter som du bør sikre til knallpris.

1. 61% rabatt: Massasjestaver Teazers 

Massasjestaven er et leketøy som alltid har vært populær! Den har et uskyldig og diskré utseende, men en effekt som ikke kan sammenlignes med noe. Er man ute etter virkelig kraftige vibrasjoner, er massasjestaven veien å gå. Man får ekstremt heftige vibrasjoner som stimulerer dypt og som treffer større områder enn mindre vibratorer ville gjort. Black Lightning Wand er helt perfekt for nybegynnere, da den ser ut som en hvilken som helst massasjestav til ømme og såre muskler. Den har flere nivåer å velge mellom, slik at den passer for alle. Det høyeste nivået er virkelig ikke for pyser, men FOR en følelse den gir. Lykke til!

Tonje Olsen, Prosuktekspert

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Tonje Olsen, produktekspert

2. 55% rabatt: Trusevibrator 

Ute etter mer spenning i parforholdet? Fjernstyrte vibrerende truser er min absolutte favoritt å anbefale til par som er ute etter litt mer spice i forholdet! En liten og kraftig vibrator plasseres i trusen, og så kan man gi fjernkontrollen til partneren. Det er rett og slett et psykisk spill som er opphissende, spennende og som gir en opplevelse dere ikke vil glemme. Secret pleasure byr på en vanvittig kraft, har lang rekkevidde og er svært stillegående. Den er perfekt designet slik at den legger seg godt inntil klitoris og man kan nyte de intense vibrasjonene, som man selvsagt kan regulere opp og ned etter behov.

Tonje, produktekspert i Nytelse.no

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

3. 50% rabatt: Femmegasm

– Er du ute etter et sexleketøy som gir deg noe MER? Når man skal kjøpe et sexleketøy er motivasjonen ofte å oppleve noe nytt og femmegasm svarer virkelig på oppgaven. Dette er et leketøy som «tæpper» mot klitoris og det, kombinert med rikelig med glidemiddel, vil føles ut som oralsex på speed! Jeg har troen på at dette er det «neste store» når det kommer til sexleketøy for kvinner.

– Produsenten har også gitt oss en liten bonus, for dersom man skulle ønske å variere stimuli kan man enkelt og greit snu leketøyet rundt! I andre enden finner du nemlig klassiske vibrasjoner, noe som gjør at du har to leketøy i én pakke. Dette er et stillegående, vanntett og billig produkt som jeg lett gir terningkast 5!

Tonje, produktekspert i Nytelse.no

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Topp 3 favoritter til menn

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig vekst de siste årene, både på grunn av utviklingen på området og at det har blitt akseptert at også menn eier leketøy.

1. 34% rabatt: Arcwave Ion – Womanizer til menn

Lyst til å prøve noe helt unikt? Arcwave Ion stimulerer penishodet med trykkbølger, akkurat som klitorisfavoritten Womanizer. Frenulum, den lille strengen under penishodet, stimuleres med dype, pulserende bølger som bygger seg opp til langvarige og intense orgasmer. Arcwave Ion er noe helt nytt for menn, og du kan oppleve at stimulering med trykkbølger føles uvant i starten, men du verden for en fantastisk liten maskin! Ion har et eksklusivt og diskré design i de beste materialene på markedet.

Kenneth Marken, produktekspert

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

2. 40% rabatt: Tenga spinner

Vil du se hvor lett det er å få bedre sex med sexleketøy er Tenga Spinner vår anbefaling til deg. Disse unike hylsene kombinerer stimulerende mønstre med et smart design som snurrer hylsen rundt penis når du beveger Spinner opp og ned. Et svært diskré og moderne design, intens stimulering og bedre sex – hva mer kan man be om? Tenga Spinner kommer i flere ulike typer slik at du kan velge den som passer deg best.

Kenneth Marken, produktekspert

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

3. 30% rabatt: oTouch Chiven 3

Elsker du følelsen av god oralsex? Chiven3 fra oTouch er designet for å gi deg en realistisk opplevelse av å bli stimulert av en myk, våt og varm munn. Her er det ikke spart på noe – Chiven3 har to myke lepper som omfavner penis, deretter stimuleres du av tykke riller og nupper før du til slutt møter en trang og deilig avslutning. 6 intense vibrasjonstyper, hver med 3 nivåer, gir deg følelsen av en tunge som roterer mot undersiden av penishodet. Du skal lete lenge for å finne et bedre sexleketøy til penis i denne prisklassen!

Kenneth Marken, produktekspert

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Bruk leketøy med kjæresten

Det finnes ulike former for sexleketøy som vegner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

– Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Gi deg selv orgasme: Unn deg en gave til deg selv, for ingen gave er bedre enn en orgasme. (Bilde: Nytelse.no)

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du