Tinder og Tango for to

Alle vet at Tinder er et lunefullt monster, som skjuler både gode opplevelser, forhold og skrekkhistorier man aldri kunne tenke seg. Jeg er litt forsiktig av meg, og har aldri turt å melde meg på. Det nærmeste jeg har vært nett-dating var en profil på nettby da jeg gikk på videregående. Og DEN flørten var ikke akkurat noe å skryte av, og ledet ikke til et kyss engang.

Men nå var jeg altså nysingel etter et 4 år langt forhold. Han var lei av avstanden jobben hans laget, jeg var lei av å «ta meg av meg selv» i senga fordi han hverken var til stede psykisk eller fysisk. Hva skulle jeg finne på nå liksom? Det var ikke akkurat trygt å møte mange mennesker i disse pandemitider, og uansett var jeg litt deppa. Litt deppa, og kanskje litt kåt?

Venninnene mine var alle sammen på Tinder, så jeg hadde jo hørt alle historiene deres om knull som var «det beste hun noen gang hadde hatt» og knull som «varte kortere enn en kinaputt som gikk av». Fallgruvene var mange, men jeg hadde drukket en hel flaske rødvin mens jeg hadde sett ferdig Bridgerton på Netflix, og var egentlig ganske brisen og gira på litt forandring. Jeg lastet ned appen. «faen, jeg kan jo like gjerne se hva som er på markedet!» tenkte jeg mens Tinder ba meg lage profil og legge inn profilbiler.

Pokker, jeg hadde ingen sexy bilder av meg selv. Trengte man sexy bilder, eller holdt det med bilde foran kjøleskapet? «Slutt å overtenk så jævlig, Sara!» sa jeg til meg selv, mens jeg gikk inn på soverommet og la meg på sengen. Jeg tok et par bilder av meg selv hvor jeg egentlig så ganske bra ut. Det syntes i hvert fall jeg og mitt brisne Bridgerton-hode.

En dame ligger på en seng, hun har på seg svart BH og ser på mobilen mens hun smiler

Foto: Shutterstock

Tydeligvis syntes flere det også! Det tikket inn med matcher etter at jeg kun hadde sveipet en kort stund. Dette var jo gøy! Jeg svarte den første som ikke så ut som en seriemorder fra 70-tallet og som hadde litt mellom øra. Praten fløt godt og jeg hintet frempå at jeg kun var ute etter én ting, denne kalde januarkvelden. Å bli tatt hardt. Vegard syntes det hørtes greit ut han, noe som ikke forundret meg. Han ble supergira, og var på ballen med en gang! Heldigvis bodde han ikke så langt unna og var klar til å gå ut døra med en gang. Men han ga meg en regel jeg måtte følge!

Jeg fikk ikke lov til å røre meg selv før han kom inn døra. Noe som gjorde meg både irritert, og ekstra kåt. Å få beskjed om å ikke ta på meg selv, ga meg KUN lyst til å ta på meg selv! Jeg hoppet opp på senga og romsterte i skuffen. Der! Vibratoren jeg kjøpte for å kunne ta meg av min egen nytelse når eksen ikke klarte det. Jeg skrudde den på og lekte med innstillingene. Den var av den kraftige sorten, en Tango fra We-Vibe. En skikkelig vibrator som ga fart og ikke stoppet før du gjorde det. Jeg fant yndlingsinnstillingen min, en pulserende dyp vibrasjon. «Det gjør jo ikke noe å bare begynne litt,» tenkte jeg og la meg godt til rette.

En dame ligger i senga og koser seg med en Tango klitorisvibrator fra We-Vibe

Foto: WOW Tech

Jeg visste at Vegard bare var noen minutter unna, og jeg måtte få opp farten. Jeg tok frem litt glidemiddel og gned det forsiktig mot klitten og mellom kjønnsleppene. Så skrudde jeg på den lille blå, mirakelmaskinen. Jeg lot den gli sakte ned fra halsen og ned mot brystet. De dype vibrasjonene gjorde at puppene dirret, og mens jeg førte vibratoren over brystvortene måtte jeg slippe ut et lite stønn.

Vibratoren vandret nedover magen helt til den fant veien til fitta. Jeg skrudde ned hastigheten et hakk og presset den forsiktig ned klitten. Åhhh, så utrolig deilig! Vibratoren beveget seg i sakte sirkler rundt klitten og den deilige følelsen spredte seg gjennom hele kroppen. Jeg snudde meg rundt og stod på alle fire mens jeg holdt vibratoren mellom beina. Jeg beveget vibratoren frem og tilbake og lot den gli mellom de klissvåte leppene, jeg var så kåt nå at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg.

En dame står på alle fire, mens hun tar på seg selv. En mann drar vekk trusa hennes og vi ser bare hånden som dekker kjønnsorganene

Foto: Shutterstock

Jeg fikk tak i mobilen og sendte Vegard en melding, «Døren er åpen». Jeg kunne ikke rive meg vekk fra meg selv og den deilige følelsen av Tango. Mens jeg stod sånn på alle fire, kjente jeg plutselig en hånd ta meg forsiktig rundt den ene hoften. Jeg skvatt til og snudde meg brått. I all min ekstase hadde jeg helt glemt at Vegard straks var fremme. «Endelig!» tenkte jeg.

Han var like kjekk som på bildet, og han var tydeligvis like kåt som meg. Den store pikken hans laget konturer i jeansen, og jeg fikk vann i munnen. Han rev av seg jakken og kastet den ut i gangen. Ingen av oss hadde tid til å ense noe annet enn hverandre. Vi var sultne av kåtskap. Jeg tok tak bak nakken hans og dro han forsiktig opp i senga og kysset han. De kalde leppene stod i sterk kontrast til mine etter gåturen hans i mørket. Jeg fikk en ide! «Sleik meg, nå!» hvisket jeg i øret hans. Og han begynte å kysse seg nedover kroppen min. De kalde kinnene gjorde at jeg fikk gåsehud på puppene og niplene stivnet til i begeistring og forventning.

Foto: Shutterstock

Da leppene hans kom til navlen, smilte han opp til meg. Jeg følte et sug i magen, og kjente at jeg var søkkvåt og klar. De kalde leppene kysset seg nedover kjønnsleppene og en erfaren tunge fant klitten min. De kalde leppene var som fyrverkeri! Jeg stønnet høyt og tok tak i hodet hans. Ikke stopp! Mens han slikket og jobbet med klitten tok han to fingre og begynte å leke rundt åpningen, plutselig gled fingrene inn og jeg eksploderte nesten i en orgasme der og da, det var så utrolig deilig.

Tungen og fingrene hans jobbet sammen. Rytmisk og bestemt. Han ville tydeligvis at jeg skulle komme. NÅ! Den deilige kjente følelsen kom over meg som en bølge, orgasmen skylte over meg og jeg kjente fitta mi stramme seg rundt fingrene hans. Jeg slapp ut et langt stønn av nytelse og begjær mens jeg pustet tungt. Han trakk til seg fingrene og satte seg opp.

Nå var det hans tur, jeg åpnet beltet og kneppet opp knappen i buksa. Pikken hans nærmest veltet ut, og jeg ble nesten litt nervøs. Han var definitivt klar, og jeg var allerede klar for runde to. Jeg snudde meg rundt på alle fire som sist og plutselig var han inni meg. Han fylte meg og jeg gispet av begeistring. Plutselig trakk han seg ut igjen. «Jeg sa du ikke skulle leke med deg selv før jeg kom,» hvisket han.

Foto: Shutterstock

Han presset seg inn i meg igjen. «Men du klarte ikke vente». Han trakk seg ut. Jeg kjente at begjæret vokste. Han lekte med meg og ertet meg fordi jeg hadde brutt regelen. «Jeg ville være med på all moroa», pikken hans trengte inn i meg igjen. Jeg stønnet og presset meg mot han. «Det får gå for denne gangen, men neste gang tar jeg kanskje med en pisk hvis du ikke oppfører deg». Jeg stønnet som signal til at jeg skjønte hva han mente, og han var tydeligvis ferdig med å erte meg. Han støtet inn og ut, og jeg kunne kjenne hvordan han fylte den klissvåte, dunkende fitta mi.

Han jobbet på, rytmisk og bestemt, mens jeg grep etter Tango-vibratoren som lå ved siden av oss på senga. Jeg skrudde den på igjen og la den mot klitten. Nå klarte jeg nesten ikke mer, igjen var jeg nesten på bristepunktet. Mens han tok meg hardt holdt jeg vibratoren mot klitten. Jeg merket at han også kunne kjenne vibrasjonene og begynte å puste tyngre. Helt på likt stønnet vi høyt begge to og ekstasen tok oss, jeg kjente at kuken hans sprutet inn i meg, mens jeg ble herjet av min egen orgasme. Han sank sammen og kysset meg forsiktig på ryggen.

Etterpå ble vi liggende i stillhet og prøvde å få igjen pusten. «Ut ifra det du sa i stad, kan jeg håpe på at det blir en neste gang?» spurte jeg. «Definitivt, denne Tinder-daten kommer til å gå inn i historiebøkene», hvisket han mens han kysset meg på pannen.

Kanskje det ikke var så dumt å laste ned Tinder i dag, tenkte jeg med et fornøyd smil.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du