Orgasme i offentlighet

Trusevibrator er noe jeg alltid har hørt dempede, fnisete historier om i hjørnet på vors eller blant venner. Har hørt om hvordan kjærester til både venninner og bekjente fikk bruke fjernkontrollen på trusa og styre vibrasjonene når de var ute blant folk. Skikkelig kinky, tenkte jeg, og noe jeg alltid har hatt lyst til å prøve. Tanken på å la andre styre min nytelse, ute i offentlighet, virker ekstremt pirrende.

Som singel har jeg alltid tenkt at det var best å vente med å prøve til jeg hadde en kjæreste, men akkurat denne gangen kjente jeg at søren heller – er ikke vits å være singel om man ikke kan ha det litt ekstra morsomt her i livet.

Investeringen i vibrasjonstrusa var allerede gjort. Neste punkt var å finne noen som kunne gjøre dette litt ekstra gøy. Jeg drar opp kontaktlisten min og ett navn stakk seg tydelig ut – Petter. Jeg vet at Petter er over gjennomsnittet eventyrlysten og mest av alt, han er over gjennomsnittet kåt på meg. Hvis noen er gira på å prøve noe nytt og gøy, så er det ham.

Petter svarte, joda, han ville gjerne treffes. Jeg inviterte ham til å møtes, og lovet han at det ville være ekstra verdt det å møte meg i dag.

Det var lørdag ettermiddag og folkefullt i gatene. Petter møtte meg ved trikken. Jeg har allerede tatt på meg trusene, og kjenner det banke av lyst nedentil. Bare tanken på å gjøre dette var nok til å gjøre meg sprengkåt.

Jeg gir Petter fjernkontrollen og hvisker ham i øret hva den var til. Han sperrer opp øynene og det var som å se et lys, nei vent, en lyskaster, tennes i dem. Han var med på planen – mildt sagt.

Bilde: Stock
Bilde: Stock

Vi går nedover, og plutselig hopper jeg til – Petter har begynt å utforske fjernkontrollen. Vibratoren ligger godt plassert i trusene, og treffer virkelig rett på klitten med en gang! Jeg må holde meg for å ikke stønne høyt der vi går, ute blant all slags folk. Petter sender meg et lurt blikk, han har definitivt fått med seg reaksjonen min.

Vi bestemmer oss for å sette oss ned for å drikke en kaffe, eller derimot, sette oss ned for å sjekke hvor langt vi kan utforske før det blir for heftig til å holdes skjult.

Jeg har knapt sett Petter så gira. Vi står i køen og Petter setter opp intensiteten. Jeg må kvele et stønn. Noe med å holde kjeft og skjule nytelsen gjør det ekstra digg. Jeg kjenner jeg lukker øynene i nytelse og blir avbrutt av at baristaen spør hva vi skal ha. Petter ser meg slite for å få ut bestillingen, og han skrur leken ned til laveste innstilling. Jeg får presset ut «to latte, med krem,» og samtidig som Petter strekker seg over for å betale, setter han opp intensiteten igjen.

«Mh.., Petter.» puster jeg, «jeg klarer ikke mer». Petter ser på meg. «Fem minutter!» hører vi fra baristaen. Det eneste vi enser er at vi har 5 minutter på oss, og jeg har ikke et eneste sekund å miste, jeg er så kåt og på randen av å komme. Jeg drar Petter i armen og nikker meningsfylt mot toalettet. Han følger etter meg.

Petter bøyer meg over vasken og drar ned buksene mine. Han slikket meg litt bakfra mens vibratoren fortsatt jobber mot klitten min, før han drar trusa til side trenger inn i meg med hele sin manndom. Jeg er så våt og klar som jeg kan bli og kveler et stønn. Petter drar meg hardt i håret og begge nærmest rister av kåtskap. «Fy faen så digg å bli pult så hardt,» hvisker jeg. Petter hører meg og puler hardere, hardere.

Jeg kjenner det strammer seg og at øynene mine ruller bak i hodet mitt og jeg kommer så hardt som aldri før. Et lite hyl slipper ut, og jeg kjenner Petter sprute inni meg. Han rister og slipper ut et stønn av ren råskap.

Jeg får stoppet vibratoren, og er i lykkelig orgasmerus. Petter også. Jeg ser på klokken. «Kanskje på tide å hente den kaffen?»

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du