Slik får du mer sex i 2021

Nytt år og nye muligheter. Vi legger fjoråret bak oss og lar 2021 bli året der vi blir mer kjent med oss selv og ikke minst, får masse deilige orgasmer.

 2021 blir nok også bli et ganske annerledes år, men det betyr ikke at det blir dårlig. Spesielt ikke når det kommer til sex, sier Maria K. Ebbestad, sexolog og pressetalskvinne for Nytelse.no.

EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks.(Bilde: Nytelse.no)

For nordmenn har kjøpt sexleketøy som aldri før etter at Covid-19 slo ut og Ebbestad slår fast at mange har brukt tiden hjemme til å utforske sexlivet, og det kommer man til å fortsette med i året som kommer enten man er singel eller i forhold.

– Jeg anbefaler alle å bruke tiden fremover til å sette fokus på egen nytelse og sette seg klare mål for året som kommer uansett hvordan situasjonen er på hjemmefronten, sier Ebbestad, som har laget en liste med forslag til nyttårsforsetter du kan gjennomføre i 2021.

Se stort januarsalg hos Nytelse.no her

 

Nyttårsforsetter du bør ha

 

 1. Få eller gi en ordentlig prostata-orgasme

Stimulering av prostatakjertelen er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer – men fortsatt er det mange menn som aldri har opplevd den dype, intense orgasmen man får ved stimulering av mannens «G-punkt». Prøv deg frem med en prostatavibrator eller fingeren.

 

 1. Leke mer med partneren min

Å bruke et leketøy som dette under samleie er et perfekt tilskudd siden kvinner ofte bruker lenger tid enn mannen for å oppnå orgasme. Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke den på seg selv når orgasmebølgene slår over henne. Se alle våre parvibratorer her. 

 

 1. Kle meg mer sexy på soverommet

Det å føle sexy gir mer selvtillit noe som igjen skaper trygghet, og trygghet er viktig for å oppnå orgasme. Finn sexy undertøy her.

 

 1. 2021 skal bli året hvor jeg får enda flere orgasmer

En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmen frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille. Det populære leketøyet Womanizer er det sexleketøyet som ga flest orgasmer i 2020.

 

 1. Bli bedre på å kommunisere

Kommunikasjon er nøkkelen til et godt forhold og god sex. Ofte er vi ikke flinke nok til å fortelle det vi faktisk tenker og føler. Bruk dette året til å bli bedre på nettopp det.

Se stort januarsalg hos Nytelse.no her

SALGET EKSPLODERER: Womanizer er mer populær enn noensinne, og er definitivt det produktet som ga flest orgasmer i 2020. (Bilde: Nytelse.no)
 1. Ha mer sex med meg selv

 For å få orgasmer, må du først bli kjent med din egen kropp og dine egne ønsker. Med eller uten sexleketøy anbefaler jeg alle å bruke tid med seg selv alene, sier Ebbestad. Hun legger til at onani derfor er svært viktig, og man bør lære seg tre forskjellige teknikker som gir orgasme. På den er det lettere for andre når de som hjelpe deg å komme i mål.

 

 1. I år skal jeg utforske stimuli av frenulum 

Dette stedet stimuleres ikke like lett under samleie, onani, men med nyheten Arcwave vil trykkbølger stimulere strengen, eller frenulum, på undersiden av penis, som er det mest følsomme området på mannens kjønnsorgan.

 

 1. Slutte å fake orgasme

 Alt for mange faker orgasme i frykt for å skuffe sin partner. La 2021 bli året vi slutter å fake og heller kommuniserer bedre. Og husk, sex kan være deilig selv om man ikke kommer, og det er lov å si at man ikke kom.

 

 1. Sexting

 Send sexy, flørtete eller frekke meldinger til hverandre i løpet av dagen. Det vil holde gnisten oppe og vise at du tenker på han eller henne.

 

 1. Ta ansvar for egen orgasme

 Ikke forvent at partneren skal stimulere til orgasme. Ta ansvar selv, lær, og vis hva som skal til for nettopp deg. Det tar fokuset bort fra prestasjon og gir mer rom for nytelse.

Se stort januarsalg hos Nytelse.no her

Orgasmeåret 2021: Orgasmer frigir lykkehormoner som vil gjøre dagen din mye, mye bedre.. (Bilde: Shutterstock)

Slik holder du gnisten oppe på avstand

Siden vi skal holde avstand er det ikke like lett å holde gnisten oppe, spesielt for de som ikke er i forhold. På en annen side kan man nå bruke mer tid på å bli kjent med hverandre før man møtes, og har større sjans til å finne noe som faktisk kan fungere.

 

– Det at man nå ikke kan swipe til høyre å treffes har jo sine fordeler også. Man får tid til å bli bedre kjent og finne ut om man ønsker det samme. Og for all del, man kan ha mye gøy med telefonen også enten man er i forhold eller ikke, smiler Ebbestad, som forteller om stor økning av app-styrte leketøy. Se alle app-styrte leketøy her

 

Tips til sextingen

For par:

 1. Send hverandre pirrende ord om hva du vil gjøre med partneren din når du kommer hjem.
 2. Send et lettkledd bilde fra badet på jobb – eller kanskje nakenbilde fra sengen om du er på hjemmekontor og den andre er borte?
 3. Skriv detaljert hva som er det beste du vet at din partner gjør på deg. Oralsex, kyss, massasje …

 

For single:

 1. Siden vi fortsatt skal holde avstand, er sexting en fin måte å lære mer om din flørt sine ønsker og behov når det kommer til sex. Fortell hverandre frekke fantasier og hva dere vil gjøre med hverandre når dere treffes!
 2. Send musikk til hverandre som sier noe om hvordan du føler det. Til slutt får dere en lang spilleliste med «deres» musikk.
 3. Ring hverandre på Snapchat og onaner sammen slik at dere kan se og høre hverandre. (Men husk at dette kun gjøres med noen man stoler på.)

 

Finn ditt nye sexlektøy her

Sett sex på kalenderen: Sett av tid til sex, selv i en hektisk hverdag. (Bilde: Shutterstock)

Prisgaranti og anonym levering

Blant kundene til Nytelse.no er 49 prosent kvinner og 51 prosent menn.

– Men det er ofte dama som bestemmer, og mannen som bestiller. Heldigvis er det å bestille et sexleketøy ganske lavterskel i våre dager, sier Ebbestad.

Nytelse.no har også prisgaranti. Det betyr at finner du et produkt til en lavere pris et annet sted gir Nytelse.no deg samme pris. I tillegg leveres alle pakker helt anonymt.

– Vi vet at diskresjon og trygghet er viktig for våre kunder. Derfor sendes alle varer fra oss helt anonymt, slik at du som kunde kan være helt sikker på at ingen vet hvor du har bestilt fra, forteller Ebbestad

 

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du