Slik har vi hatt sex i 2020

2020 har vært et rart år for de fleste, med lockdown, tiltak, og avstand til andre. Det har betydd mer tid hjemme, og på ett område har vi virkelig hatt det ekstra deilig – nemlig på soverommet.

2020 er året der vi på ny lærte å vaske hendene våre, men ikke bare det – vi har vært utrolig flinke til å vaske leketøyene våre også! Vi nordmenn har brukt godt over 100 000 ml vibratorrens, og har virkelig slått et slag for hygienen.

Vi har også hatt mye mer tid i hjemmet, og Orgasmekremen fra nytelse har til sammen gitt over 200 000 orgasmer. En orgasme sies å være kroppens egne lykkepille, og i corona-året 2020 har vi virkelig trengt det.

På tale om orgasmer har minst 20 000 av oss fått orgasme av Womanizeren alene. Hadde alle som kjøpte Womanizer i 2020 satt på sine samtidig, hadde det blitt stor fare for stiv kuling!
Womanizer premium, womanizer liberty (bilde: womanizer/nytelse)

 

Mer tid hjemme betyr også mer tid til å være på soverommet, og våre penisringer har gjort at mannfolka har holdt ereksjonen i til sammen 60 000 timer lengre enn til vanlig. I et år med ekstra god tid, har dette definitivt vært til glede for oss alle.

Innenfor hjemmets fire vegger har vi dessuten hatt langt mer tid til å utforske. Vi har hatt mye mer analsex enn før, både med og uten leketøy! Analdusj er hyppig investert i, og rensligheten har virkelig vært satt på agendaen – også her.

Fleshlights har dessuten vært en storfavoritt blant nordmenn, og har vært en ypperlig stand-in for the real deal, spesielt i en tid når selv en klem til dine nære og kjære ble utenkelig. Og ble man lei av å gjøre jobben sjæl, har The Handy gitt en deilig hjelpende hånd.
The Handy, TM Performance 3X Penisringer, Fleshlight STU (Bilde: produsent/nytelse)

Da treff utenfor vår egen «kohort» ble sterkt begrenset, måtte vi ty til nye løsninger for seksuelle erfaringer. Den klassiske dildoen har gitt oss kilometervis(!!) med nye og deilige opplevelser, enten om det har vært en realistisk stand-in, deilige dildoer i sexy farger, doble dildoer, eller king size.

Vi har klart å tilvenne oss nye rutiner og væremåter, og med appstyrte leketøy har det til tider faktisk vært ekstra spennende å «holde metern». Med appstyrte leketøy både til gutta, damene og til par, har vi lekt oss mye sammen – fra avstand, uansett om vi har vært i karantene, lockdown eller hvert vårt sted i verden.

I 2020 har vi endret vanene våre, men vi har kjøpt sexleketøy som aldri før. «Hold avstand» har betydd mer kreative måter å ha sex på, både med seg selv og andre.Våre ønsker for 2021 er at vi skal ha minst like mange orgasmer, leke oss minst like mye på soverommet og utforske minst like mye som vi har gjort i 2020.

Ha et deilig nyttår! (Bilde: stock)

Kilder: Basert på salgstall fra nytelse.no

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.