En annerledes sommer

Jeg var 19, det var Kenneth også, vi var bestevenner med lite til felles, men alikevel bestevenner. 

Jeg var av de som røyket og drakk, han sportsidiot og fotballspiller, det som gjorde at vennskapet funket var kanskje akkurat det; vi tilbydde hverandre innpass i hver vår verden. Vi hang sammen som erteris og gjorde alt sammen, vi bodde mer eller mindre hos hverandre! Hver sommerferie bodde vi ute i telt, var oppe halve (som regel hele) natta, og sov til langt på dag. Det var på den tida sommeren aldri tok slutt.

Kenneth var en barsk gutt, bred over skuldra, blond, mørkeblå øyne, barsk men snill som et lam. En godhjerta viking om jeg kan si det sånn. Jeg ikke så veldig ulik egentlig, men ikke samme muskelmasse og noe lavere. Sommeren 02 var vi atter teltboere, vi hadde alt inni der, klær, toalettsaker, madrasser, dyner, musikk, drikke – ja det meste. Ingen av oss snakket noe særlig om jenter i grunn, bare småsnakk her og der. Det kan hende han snakket med andre enn meg om det (vi gikk ikke på samme skole), men han gjorde det sjeldent med meg.

Den sommeren åpent det en butikk som solgte en del erotiske artikler i nærheten, og som gutter flest måtte dette utforskes. Ingen turte å kjøpe noe av betydning, men han kjøpte kondomer med smak, og jeg massasjeolje, hva noen av oss trengte dette til var uvisst på dette tidspunktet, men kjøpt ble det. En kveld åpent jeg den ene oljen for å lukte skikkelig på den, samt lese på den hvor den kunne på kroppen. Kunne jo hende den kunne mange steder!

Mens jeg styrte med denne hadde lukten nådd Kenneth, han syns den lukta godt. «Den er visst varmende også,» sa jeg mens jeg leste. Han virka like nysgjerrig som meg, så han sa jeg gjerne kunne teste den på ryggen hans. Jeg lo det litt bort, men noe i meg ville fryktelig gjerne gni litt på han. Han tok av seg t-skjorta og la seg på magen, og jeg satt meg oppå lårene hans og klasket aaaltfor mye olje på ryggen hans. Sterk i klypa var og er jeg, så han syns det var fryktelig godt, og det syns jeg også! Han hadde silkemyk hud, små dun-hår fra bokseren og litt oppover midten av ryggen, og skikkelig brede skulderblader.

Etter ei stund med massering merka jeg at jeg var steinhard, og pikken pekte oppover over rumpa hans. «Shit» tenkte jeg, men jeg fortsatte å massere litt til, for det var jo litt olje å få gnidd ut! Jeg merka at pikken streifa bortom bokseren hans, og han merka det tydeligvis også selv om han ikke sa noe. Han bare lå der i den hvite bokseren sin (han brukte kun hvitt undertøy) og nøyt å få knadd ryggen. Jeg ble litt flau, så jeg trakk meg unna og tok et håndkle som jeg tørka ryggen hans med, og deretter hendene mine. La meg bort igjen på min madrass og tok dyna over for å skjule ståpikken litt bedre. Han reiste seg litt opp og tok på seg T-skjorta si igjen, men snudde seg litt for mye rundt til at jeg fikk se at han også hadde ståpikk. Så fint lite, men nok til å se at det var liv der. Da ble jeg jo bare enda kåtere! Han sa heldigvis at det var en jævla god massasje.

Blond veltrent halvnaken mann i sengen.
Foto: Shutterstock
Vi begge fomla det litt bort og han begynte å snakke om hva vi skulle finne på utover kvelden. Kvelden kom og kvelden gikk, og sent på natta var vi tilbake i teltet. Vi kledde av oss bukser, sokker og T-skjorter, og la oss under hver vår dyne. Kenneth var skikkelig varm sa han, og skyldte på massasje-olja, og den skulle være heit den, så det stemte nok. Det hadde begynt å lysne ute før vi sovna, men han sovna før meg. Jeg ble liggende å kikke på han litt. Jeg hadde aldri følt meg tiltrukket av han før, men gutten var jo heit i grunn.

Mens han lå der beveget han mye på seg, kasta seg litt rundt og flytta litt på dyna, og han var tydeligvis enda varm for plutselig forsvant dyna. Der lå han i den hvite bokseren sin, med sommerbrun, glinsende varm kropp, og en skikkelig ståpikk. Jeg kikka på den, så på ansiktet hans for å se om han var våken, ned på pikken hans igjen, og opp igjen. Det kribla i magen, og jeg visste ikke helt hvorfor. Jeg lå på magen, men merka av noen rykk som kom nedenfra at det kunne jeg ikke lenger, så jeg la meg på siden. Jeg kikka fremdeles på samme måte som før, opp og ned. Plutselig kommer det et lite grynt fra vikingen, og han trekker dyna si til seg igjen, så da var showet over. Jeg ble liggende å fantasere ei stund før jeg sovna selv også.

Vi begge våkna plutselig, meldingslyden fra Nokiatelefonen skar igjennom nattstillheten. Jeg fikk melding av en annen kamerat. Kenneth kikka bort på meg og spurte hvem faen det var, og jeg svarte han. Jeg svarte på meldingen og skrudde telefonen på lydløs. La huet ned og lukka øya igjen, men vikingen var våken og spurte om han kunne bomme en røyk. Han røyka et par i uka for gøy innimellom, og seff kunne han det.

Jeg satt meg opp sammen med ham og med to hoder ut av teltåpninga spurte jeg ut av det blå om hevelsen hadde gått ned.  Jeg ble flau og rød mens jeg sa det, og angret umiddelbart. «Hevelsen» Spurte han. «Så du hadde skikkelig benner’n isted,» sa jeg med et flir. Han kikka ned på bokseren under dyna med siggen i den ene hånda og den andre på tur ned for å sjekke. «Haha, ja se der du,» kremta han med kleine ord. «Du kasta dyna av deg isted skjønner du, og da kom den etter for å si hei,» tulla jeg tilbake. Kenneth unnskyldte seg, og spurte om jeg ble brydd. Hva skulle jeg svare nå liksom, jeg ble jo ikke brydd, bare forvirra og kåt. Så jeg svarte at «Neida, pikken var fin og høflig den, så han trengte ikke bekymre seg!». Kennet svarte med spenning i blikket: «Men, siden vi er våkne, kanskje du har lyst til å massere meg litt igjen med den olja di?»

Jeg ble jo kåt av bare spørsmålet om det, så jeg takka ja men sa at jeg først måtte ut og pisse. Jeg gikk ut av teltet og skjulte ståpikken mens jeg gikk, gjorde mitt fornødne og ståpikken roet seg. Tente en røyk på tur tilbake for å roe meg ned, varmrøyka den og gikk inn i teltet igjen. Kenneth hadde lagt seg under dyna igjen, jeg trodde først han sov siden det var så stille, men så gled dyna litt ned så jeg så skulderbladene hans igjen. «Slå deg løs,» sa han med ansiktet nedi puta. Ståpikken kom tilbake og jeg ble flau, men måtte kikke på de brede skuldrene igjen, det blonde håret og tenkte på synet jeg fikk tidligere. Jeg tok frem olja og dro dyna til sides, han var naken. Jeg så rett på den deilige, runde fotballrompa hans!

«Tenkte det var lettere å ta nederst på ryggen,» kom det fra ham. Jeg fikk ikke sagt så mye, det kom bare et kort «å, ja!» fra meg. Jeg kikka på han mens jeg åpna boksen, den fine dunete stien av hår viste sitt stoppested mellom 2 sykt deilige rumpeballer. Jeg satt meg oppå og tok litt olje på hendene, planta hendene midt på ryggen hans og begynte å gni. Sprengkåt er vel et ok ord for hvordan jeg hadde det, og det merka han tydeligvis også da han stilte spørsmålet «Er det kuken din jeg kjenner mot rumpa?»
Naken mannerumpe med litt dyne over
Foto: Shutterstock

Jeg fikk litt panikk, sa sorry og begynte å trekke meg unna, men da fikk jeg beskjed om å ikke stoppe. Så jeg fortsatte å gni mens han dytta rumpa litt opp mot meg. Jeg kunne ikke la sjansen gå fra meg, så jeg lot hendene mine gli ned på rumpeballene hans. De var faste og runde, deilige! På tur opp igjen lot jeg tomlene gli mellom sprekken, de skled lett med oljen og det falt tydeligvis i smak etter stønnet å bedømme. «Kan jeg snu meg?» spurte han. Et veldig panikkslagent ja kommer fra meg mens vikingen snur seg rundt under meg. «Det ble dårlig plass for denne» sa han mens han tok hånda si ned på en tjukk hard pikk. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre – se på den? Ta på den? Se på han? Trekke meg unna?

Kenneth snudde seg, og satt seg opp mens jeg satt på lårene hans, pikken hans var oppetter magen min og hendene hans opp mot låret og pungen min. Han kyssa meg på halsen, et kort kyss, enda ett, og enda ett nærmere øret. Han så på meg, og plutselig kysset han meg på munnen, jeg gjengjeldte mens pikken pressa mot han. Han hadde hånden sin på hans og dytta den under meg. Jeg kjente den pulserte mellom pungen og rumpa mi. Han stoppet opp og spurte om jeg ville suge han litt, så jeg gikk av han, han la seg ned, og jeg la meg ved siden av pikken hans. Jeg kikka på den mens han holdt rundt den. Den var skikkelig hard, og veldig tjukk, ikke lengre enn min, men mye kraftigere.

«Kyss den,» sa han, så jeg kysset den noen ganger før jeg tok den i munnen og begynte å suge.  Jeg kjente pikken hans ble hardere og hardere mens jeg sugde han, det gjorde min også. Det begynte å rykke litt i pikken hans, så han reiste seg opp og snudde meg over på rygg. Han plasserte seg mellom lårene mine og tok tak i pikken min og runket den mens han selv hadde pikken sin i rumpesprekken min. Det var en vill følelse å kjenne pikken hans mot rumpa mi. Jeg merket at jeg nærmet meg. «Jeg kommer,» stønnet jeg. Da tok han pikken sin i den andre hånda og runket seg selv mens han runket meg. Plutselig sprutet jeg over hele magen min i en eksplosiv kraft, og da kom han også, rett etter, i et kraftig stønn. Spruten hans rakk meg helt opp på halsen, og jeg så han vred seg i nytelse.

Den natta lå han inntil ryggen min, naken, og jeg kunne kjenne den deilige kroppen og pikken hans mot meg. Vi snakket ikke om hva vi gjorde, vi bare gjorde det, og vi fortsatte med det.

Det ble starten på en veldig spesiell sommer med mange nye opplevelser og erfaringer.
To unge menn kysser
Foto: Shutterstock

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du