Sexleketøy med lyd. Dette har mannen ventet på!

Endelig er de her, sexleketøy med lyd til mannen. Her får han både deilig berøring og ville lydeffekter!

«Vi har ventet og ventet og ventet og gledet oss til at noe sånt skulle komme! Fy søren, dette er dødskult! Og de som har testet elsker disse produktene og sier at det gir ganske mye til sexlivet og måten å nyte et sexleketøy på. Jeg klappet i hendene når jeg så den og jeg vet at kundene vil klappe i hendene når (eller kanskje etter?) de har testet den!»
– Tonje, nettredaktør hos Nytelse.no

Sexleketøy med lyd – hør kvinnen stønne

En seksuell opplevelse er sammensettingen av inntrykk, berøringer og det sansene tar inn. Å høre en kvinne stønne, nyte og lage deilige lyder er en enorm bonus til sexlivet.

Det unike med Talk Dirty Rotobator ligger i navnet. Mens du nyter den deilige hylsen vil Rotobator stønne og griseprate for å vise hvor mye hun elsker å ha deg inne i seg. Talk Dirty Rotobator har en kraftig motor som sørger for at hylsen ikke stopper selv ved heftig bruk. De supermyke nuppene inne i hylsen gir intens stimulering av penis og penishodet. Husk å bruke glidemiddel for å gjøre opplevelsen ekstra god!

Slå dirty talk på eller av – som du vil

 

Produktbilde av Dirty Talk fra Pipeline.Dirty Talk-funksjonen kan slås av ved behov, du kan også koble til et headset for å unngå at andre hører lydene, genialt?

Denne har selvsagt andre deilige funksjoner i tillegg til at den prater til deg! Hylsen i realistisk Fanta Flesh Skin vil stimulere penis med kraftige nupper som roterer rundt penis. Med rikelig mengde glidemiddel vil du få en opplevelse du ikke har kjent maken til.

Kjøp Dirty Talk fra Pipedream her

Lyden av kvinne i robot

Funksjonen med deilige stønn, dirtytalk og lyden av en kvinne som nyter finner også i andre produkter.
Gjør deg klar til å ta den frekkeste lille rumpa du noensinne har møtt! Dirty Talk fra Pipedream er supermyke og realistiske sexdukker i ekte Fanta Flesh. Little Nympho reagerer på dine bevegelser ved å vibrere, stønne og be om mer når du penetrerer de trange hullene hennes!

Produktbilde av Dirty Talk fra Pipeline. Produktbilde av Dirty Talk fra Pipeline.

Les mer om Dirty Talk fra Pipeline og kjøp her

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,