Melket av kåt budeie

Jeg lå i sengen og hørte regnet hamre på blikktaket. Soveposen var klam og uansett hvor mye jeg prøvde så klarte jeg ikke sovne. Det var ikke dette jeg så for meg når jeg bestemte meg for å bruke sommerferien til å gå fra hytte til hytte i den nydelige norske naturen. Nå var jeg kommet til en seter hvor de hadde en ledig sengeplass i noe som minnet mest om en bod.
Damen som tok meg imot var en klassisk budeie med tørkle på hodet og forkle rundt livet. Hun var nok godt over 60 år og blid som ei lita lerke.  Jeg ankom setra sent, så det var bare å finne køya med en gang.

Da klokken hadde blitt 05:00 hadde jeg fremdeles ikke sovnet. Regnet hadde akkurat gitt seg, men nå hadde kyra begynt å raute noe helt vanvittig så da var det bare å stå opp.
Jeg traska over den våte plenen og inn i det bittelille fjøset. 8 kuer med tidenes melkespreng sto på rekke og rad og hylte som gærninger. Plutselig slår døra opp bak meg og en slank skikkelse raser forbi meg. Dette er ikke budeia jeg møtte tidligere, men en langt yngre versjon. Langt hår er satt opp i en rufsete knute på hodet hennes, og et rutete tørkle holder det hele på plass. En hvit nattkjole med tynne stropper danser rundt den brune kroppen hennes og jeg kunne se på lang avstand at brystene hennes ikke var sperret inne i en brystholder. Store, deilige bryst!

«Er det du som er han turisten?! Hjelp til her, eller kom deg ut!»
Den strenge tonen hennes er ikke til å misforstå, disse kuene må melkes og det NÅ!
«Jeg har ikke melket før!» Jeg føler at jeg høres ut som et redd lite barn.
Med bestemte skritt kommer hun mot meg og dumper ned ved nærmeste ku.
«Hva heter du??» Sier hun strengt, og jeg skjønner hun er stresset. Det kan virke som om hun har forsovet seg til denne melke-greia.
«Stian».
«Okei, Stian. Følg med nå! Du holder sånn, klemmer her og drar der!» Melken spruter og jeg blir rød i kinnene av hvor barnslige tanker som dukker opp i hodet mitt. Jeg prøver selv, og klarer det.
«Flott!» Hun blir umiddelbart blidere.

Vi skravler og melker kuer, og hun er virkelig søt. Hun heter Lotte, er tre år yngre enn meg og har vært på setra hele sommeren. Det er ikke noe tvil om at det er lenge siden hun har sett menn, for hun er hele tiden nær meg og flørter helt uten å være sjenert.
«Sånn, det var siste!» Hun tørker bort svetten fra ansiktet med et tørkle. Nattkjolen hennes har blitt møkkete og ganske gjennomsiktig av svetten fra kroppen hennes. Selv så kastet jeg skjorta for lenge siden, og jeg ser hvordan hun nærmest sikler etter kroppen min.
«Skal vi bade?» Hun går ut av døren nesten før hun fikk noe svar.

Minutter senere kom vi til et lite tjern. Solen hadde stått opp og et bad fristet veldig nå! Uten forvarsel vrenger hun av seg kjolen og kaster den ned i gresset. Så står hun der naken, i gummistøvler. Hun virker ikke brydd i det hele tatt. Hun setter seg ned på gresset og spør om jeg kan hjelpe henne å dra av støvlene.
Hun setter en fot opp mot meg og jeg kan se rett inn på musa hennes. Hun smiler. Og vet du hva? Jeg gidder ikke beherske meg. Jeg titter uten å være sjenert, og når shortsen min begynner å bule gnir jeg hånden over den og sørger for at hun får det med seg.
Jeg setter støvlene pent fra meg og setter meg på huk foran Lotte. Jeg ser henne inn i øynene og ser hvor vanvittig vakker hun er.

Jeg skvetter litt når hun plutselig sprer bena mot meg og tar på seg selv. Men jeg kjenner at hele kroppen min sliter med å motstå henne. Jeg vil jo ikke være ufin, men det der tar jeg som et tydelig tegn. Jeg stuper ned mellom bena hennes og lar tunga mi møte klitten hennes. Hun tar seg til håret og stønner høyt. Det er sjelden man treffer jenter som er SÅ rett på sak! Hun smaker nydelig, søtt og salt på samme tid. Hun er glattbarbert og varm mot munnen min. Jeg kjører to fingre inn i henne og kjenner hvordan saftene hennes presses ut rundt fingrene mine. Hun er helt ekstremt våt!
Hun ber hele tiden om mer og den trange, trange musa hennes virker så ekstremt fristende. Jeg trekker ut fingrene og reiser meg. Hun hiver seg etter meg som et sultent dyr. River opp shortsen og kaster seg over kuken min. Hun slikker, suger og jobber seg opp og ned den bakende kuken som en proff! Det er ikke noe tvil om at hun elsker å suge, for jeg kan se hvordan hun virkelig nyter. Dette er en sulten pike!

Hun ser meg inn i øynene mens hun sluker pikken min dypt. Innimellom dukker hun opp for luft og da stønner hun, og jeg skjønner at hun fingrer seg selv mens hun nyter meg.
Hun reiser seg plutselig litt mer og spytter på kuken, før hun klemmer brystene sine rundt dem. Jeg knuller henne mellom brystene og for en puppe-mann som meg er det helt fantastisk. Jeg kjenner hvordan trykket øker inni meg allerede. Det er vel kanskje ikke så rart? Jeg har trasket rundt i flere uker uten å se jenter på min egen alder og plutselig møter jeg en villkatt som kaster seg over meg som om hun aldri har sett kuk før!
Hun dukker ned igjen og legger de varme leppene sine rundt penisen min og fukter den skikkelig før hun legger seg ned på ryggen og drar meg ned over henne.  Det lyserosa, våte kukhodet mitt settes mot åpningen hennes. Tanken min er å erte henne helt til bristepunktet, men Lotte har helt andre planer!

Hun kaster meg rundt så jeg blir liggende på ryggen, før hun setter seg over meg. Hun senker seg raskt ned på pikken min å begynner å ri meg som en vill cowgirl, mens hun drar seg i brystvortene og stønner høyt. De store puppene hennes er en nytelse i seg selv å se på, og denne ekstremt kåte kvinnen som bare tar for seg av kroppen min er sykt fascinerende å være vitne til. Denne kåtskapen og det trange hullet hennes gjør at jeg kjenner at jeg nærmer meg klimaks. Jeg er varm helt inn i magen og det prikker i lårene.  Det kjennes ut som om jeg har en sverm av sommerfugler i ballene som bare lengter etter å komme ut.
«Jeg kommer!» Sier Lotte plutselig. Eller, hun sier ikke.. Hun stønner.
«aaaah! Jeg kommer snart, knull meg hardt!» Så står hun på kne over meg mens jeg dunker inn i henne fra undersiden. Føttene og skuldrene mine er det eneste som berører bakken , så jeg burde bli sliten. Men orgasmen som er på vei gir meg superkrefter!
Plutselig hyler Lotte ut og jeg blir kliss våt i fanget! Hun sprutet på meg! Hun river seg nesten i brystvortene mens lydene hennes sikkert kan høres helt tilbake på setra. Saftene hennes renner nedover lårene mine og man hører nesten at det plasker for hver gang jeg trenger inn i henne.

Når orgasmen roer seg i kroppen hennes reiser hun seg, lener seg over meg og runker og suger. Hun har en helt vanvittig teknikk! Jeg kan ikke annet enn å stønne vilt mens jeg kjenner hvordan det bygger seg opp til en eksplosjon innvendig. Jeg klarer ikke holde tilbake lenger.
«Jeg kommer!»
«Jaa, kom på meg baby!» Hun tar ansiktet sitt langt nok tilbake til at jeg ser henne og åpner munnen lett. Plutselig slippes all energi ut gjennom kuken og jeg spruter over hele ansiktet til Lotte. Hun koser seg med det. Slikker seg rundt leppene og fortsetter å melke meg.
Kroppen rister og orgasmen varer lenger enn vanlig. Bølgene går gjennom kroppen min igjen og igjen før beina svikter og jeg legger meg helt ned på gresset.
Jeg ser på Lotte som reiser seg, går ut i vannet og stuper uti. Lurer på om jeg bare skal bli på denne setra en stund?

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du