Sommerens bestselgere for han, henne og par!

Denne sommeren har vært gloheit, og mye tyder på at sommersexen har vært det samme! Vi har sett på hvilke produkter som har flakset ut dørene hos Nytelse.no i løpet av sommeren og plukket ut de største favorittene til han, henne og par.

Se en oversikt over alle sommerens bestselgere HER!

Til han – Ekstrem nytelse og bedre ytelse!

I sommer har mannens hovedfokus vært på å bli stimulert på best mulig måte mens han bedrer sin egen prestasjon i sengehalmen.
Fleshlight STU er den mest intense Fleshlight-modellen noensinne! Den unike Endurance hylsen i mykt Superskin™ lar deg trene opp utholdenheten og nyte intens stimulering når som helst. Fleshlight STU er vår absolutte bestselger for menn, prøv den du også!
KJØP FLESHLIGHT STU HER!

Mange har latt seg begeistre over Master-Bot, og det er ikke uten grunn! Den kraftige motoren presser hylsen over penis og gir deg orgasmer gang på gang. Hylsen er dekket av myke nupper for ekstra intens stimulering av penis. Prøv å rotere hylsen mens den glir over penis for en ekstra deilig opplevelse.
KJØP LOVE BOTZ – MASTER-BOT SUPER POWERED STROKER HER!

Maximizer Worx vx3 er en vanvittig effektiv penispumpe som skaper trykk i hylsen automatisk. Når trykket øker i pumpen vil blodet strømme til penis og gjøre den større og hardere enn noen gang. Dette er absolutt en av de enkleste veiene til større penis, og denne sommeren har denne penispumpen uten tvil vært en favoritt!
KJØP MAXIMIZER WORX VX3 HER!

Til henne – Når kun det beste er godt nok!

Det er ikke tvil om at kvinnen vet hva hun vil ha og at hun er opptatt av å gi seg selv det beste!
B-vibe rimming petite er en analplugg med roterende kuler og kraftige vibrasjoner! Pluggen har roterende kuler i basen og en kraftig vibrator i tuppen for orgasmisk nytelse. Analplugger blir mer og mer populære, både for han og henne, og dette er helt klart den mest populære denne sommeren!
KJØP B-VIBE RIMMING PETITE HER!

Denne sommeren har den kresne kvinnen gått for en eksklusiv rabbitvibrator med roterende stav! Esquire fra Vibe Couture er dekket av fløyelsmyk silikon i høy kvalitet. Staven har en markert tupp som roterer for en unik opplevelse! Esquire er rabbitvibratoren for deg som elsker kvalitet og deilig nytelse!
KJØP ESQUIRE HER!

Womanizer er trolig den største nyheten innen sexleketøy dette tiåret. Med sin unike sugende effekt vinner Womanizer tester verden over – selv de som sliter med å få orgasmer priser Womanizer opp i skyene! Womanizer PRO40 er en bedre utgave av original da den er vanntett og designet har blitt betydelig forbedret!
KJØP WOMANIZER PRO40 HER!

For par – Når man vil ha maks ut av opplevelsen!

I sommer har par vært på jakt etter ting som gjør sexlivet enda bedre! Å utforske, leke og våge har stått i fokus.
Fifty shades freed – 10 days of play er et gavesett med alt du trenger for å ta sexlivet til et nytt nivå. Penisring, analplugg, brystklemmer og en deilig vibrerende bullet er blandt overraskelsene i dette elegante gavesettet. Lev dere inn i en fantasiverden inspirert av de populære bøkene og filmene, Fifty shades of Grey. Erotikk, nytelse og kvalitet i en elegant eske har vært ekstremt populært denne sommeren!
KJØP FIFTY SHADES FREED GAVESETT HER!

Sexhusken har omtrent blitt revet ut av hyllene denne sommeren! Spennende og kompliserte sexposisjoner blir en lek med denne luksuriøse elskovshusken i Fetish Fantasy-serien! Nyt «vektløs» sex og utforsk dine villeste fantasier med Spinning Fantasy Swing – det perfekte leketøyet for par i alle aldre! I motsetning til de fleste andre elskovshusker roterer Spinning Fantasy Swing 360 grader; du kan fritt bytte posisjoner uansett retning enkelt og behagelig.
KJØP SPINNING FANTASY SWING HER!

Hva er vel bedre enn at begge får nytelse på samme tid? Med Satisfyer Partner Plus vil dere begge få stimulering samtidig! Uansett om dere ser etter noe som kan gjøre sexlivet bedre eller om dere bare ønsker å prøve noe nytt så er Partner Plus fra Satisfyer helt perfekt! Satisfyer Partner Plus er designet for bruk når dere har sex sammen. Den ene staven sitter på innsiden av henne, opp mot G-punktet, mens den andre ligger over klitoris. Begge stavene har en kraftig motor på innsiden slik at hun får dobbel stimulering – i tillegg får han nyte vibrasjonene når han penetrerer henne.
KJØP SATISFYER PARTNER PLUS HER!

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du