Bursdagsgave til venninne som har alt!

Bursdagsgave til venninne som har alt er, kan være en enorm utfordring, for hvor skal man begynne å lete?

Vel, letingen din er nå over! Vi har funnet frem et bredt utvalg produkter hun garantert vil sette pris på!

Bursdagsgave til venninne til over 500,-

En spesiell gave til en veldig spesiell jente, en ekstra oppmerksomhet til søndagskjæresten eller en ekstra fin gave til bestevenninnen som fyller 30 år? Vi har det hun aller helst ønsker seg!
Når anledningen først byr seg og man har mulighet til å slå litt ekstra på stortromma åpner det seg et hav av muligheter og det kan være vanskelig å navigere seg frem til den perfekte gaven. Vi har funnet frem de produktene som hun aller helst ville hatt dersom pris ikke var et tema.

bursdagsgave til venninne. Bilde av ulike dildoer og massasjestaver.

Womanizer – den absolutte favoritten!

Hvis kvinnen kunne velge fra øverste hylle er det ikke tvil om at womanizer ville havnet i handlekurven. Dette er et erotisk leketøy som har forandret sexlivet til kvinner verden over og som gang på gang gir kvinner en opplevelse de aldri vil glemme. Kvinner som aldri har hatt en orgasme forteller om orgasmer så sterke at de nesten mister pusten.
Womanizer suger klitoris lett inn i silikonhylsen og stimulerer nervetrådene direkte!

We-vibe Tango – en annerledes klitorisvibrator!

Det som skiller We-vibe Tango fra andre klitorisvibratorer er at denne har lavfrekvente vibrasjoner som går dypere enn ved høyfrekvente, noe som fører til vanvittige orgasmer! Den harde overflaten overfører vibrasjonene på en unik måte og Tangos form gjør at man virkelig kan treffe klitoris med presisjon! En perfekt bursdagsgave til venninnen.

Strippestang – Effektiv treningsform med sensuelle resultater!
Ingen beveger seg mer sexy og elegant enn en stripper, og det er ingen tvil om at poledancing er en ekstremt effektiv treningsform som blir mer og mer populær! Så hvorfor ikke spandere en strippestang i god kvalitet til venninnen som ellers har alt?

Massasjestav – Nytelsens gavepakke!

En massasjestav vil løse opp i stive nakker, eller bringe henne til orgasme raskere enn hun kan forestille seg! En god massasjestav vil bli hennes beste venn, da den kan gi timer med nytelse på den ene eller andre måten. Det finnes mange varianter, men det er den typen med ledning man virkelig bør holde øynene åpne for!

Bilde av venninner.

 

Bursdagsgave til venninne til under 500,-

Vertinnegave, en liten oppmerksomhet til den single venninnen eller bare en overraskelse til din kjære på en helt vanlig hverdag? En gave trenger ikke koste mye for å imponere, men du må vite hvor du skal lete! Her har du et godt utvalg gaver med wow-faktor, uten wow-pris!

Gavepose til bursdagsbarnet!

Fiks ferdig erotisk gavepose med 7 forskjellige overraskelser som vil glede den heldige mottakeren igjen og igjen! Dette er en gavepose som finnes i flere forskjellige utgaver, så det gjelder å finne den som passer best. Dette er en suveren startpakke til de som ønsker å prøve erotiske leketøy, men også et deilig krydder til de som har litt mer erfaring.

bursdagsgave til venninne. Overraskende gavepose.

Vibrerende truse – for den modigste!

En vibrerende truse passer perfekt til henne som vil ha litt kos når og hvor som helst!
Flere av trusene kommer med fjernkontroll, noe som byr på spennende muligheter! Hva med å la partneren håndtere fjernkontrollen neste gang dere er ute på byen? Det kan være gave nok i seg selv!

Mr. Rabbit – Når man vil være sikker på at man treffer blink!
Alle kvinner elsker tv-serien sex og singelliv, og ingen glemmer episoden der den vibrerende Mr. Rabbit fikk spille hovedrollen! Den enorme oppmerksomheten rundt dette leketøyet er så absolutt fortjent. Deilige roterende kuler og herlig stimulering av klitoris er snarveien til intense orgasmer!

Menskopp – For henne og for miljøet!

Den miljøvennlige venninnen vil uten tvil sette pris på en menskopp! Fun Cup fra Fun Factory er en kopp i god kvalitet som sitter godt i skjeden og beskytter i opptil 12 timer. Dette er en løsning som har kommet for å bli og kvinner verden over elsker at de kan velge noe som er tryggere for seg selv og tryggere for miljøet!

Deilig og elegant nattøy!

Ingenting er som å kle seg i et behagelig og elegant nattøy etter en deilig dusj! Hos Nytelse.no vil du finne både supersexy undertøy for ekstra spesielle anledninger, men også behagelig nattøy som passer perfekt for «Netflix og chill»!

Erotisk spill – For den lekne!

Et erotisk spill som får blodet til å bruse i kroppen er en spennende gave til den lekne venninnen. Velger du et sexspill som passer utmerket for å få de i fast forhold ut av komfortsonen, spill som gjør vorsspillet litt ekstra pirrende eller kinky spill for de modigste? Finn det som passer best og håp at du får være med på leken!

 

 

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette