Test av penisringer – Slik blir du hard, hardere, hardest!

En penisring kan gi deg vanvittig mange fordeler, men det gjelder å vite hvilke man bør velge og hvordan man bør bruke den. En penisring som brukes riktig er den enkleste og mest effektive veien til en større og hardere penis, og lenger utholdenhet.

Første bud er å sette på penisringen på riktig måte. Den skal sitte ganske stramt rundt roten av penis og forhindre at blodet strømmer ut av skaftet, på den måten holdes penis knallhard!
Mange penisringer skal også sitte rundt pungen slik at utholdenheten blir ekstra lang, visste du det?
Bud nummer to er å sette på penisringen før penis blir erigert, på den måten er det mye lettere å tre den på! Det kan også være lurt å ha glidemiddel i nærheten slik at det blir lett å få ringen av igjen også. Man bør også fjerne lange hår rundt penisroten, slik at de ikke vikler seg inn i penisringen.

Det finnes mange penisringer, så det kan være vanskelig å velge! Her får du tips fra Nytelse.no og erfarne testpersoner.

Penisringer i metall – effektiv, pirrende og ikke for nybegynnere!

En solid penisring i metall anbefales ikke hvis du aldri har brukt penisringer før. Det er fordi man må vite hva slags effekt en penisring faktisk har! Men hvis man først sitter med litt kunnskap, da vil man oppdage at en deilig penisring i metall vil gi deg en vanvittig opplevelse! Metalleketøy er pirrende og ekstremt sexy, og tenk deg da følelsen av en metallring rundt penis? Det blir rått både for deg og partneren din! Dette er et leketøy man ikke kødder med! En metallring vil gi deg en knallhard penis og du vil kunne holde på mye, mye lenger!
penisring i metall

« Denne metallringen er helt sjef! Den er dritlekker å se på og behagelig å ha på. Jeg har brukt penisringer før, men aldri en metallring. Det var helt klart en ny opplevelse og k*ken ble hundre ganger hardere enn uten en ring!Jeg anbefaler å velge en metallring fordi den holder bedre på blodet og dama blir helt vill når hun ser det! Tommel opp!»
-Thomas, 32.

Vibrerende penisring laget spesielt for par!

En knallhard penis, enorm utholdenhet og stimulering av klitoris, hun takker ikke nei til det!
En vibrerende penisring er et ekstremt kult sexleketøy for par fordi det vil stimulere dere begge på en helt ny måte. Den vibrerende delen på penisringen vil ta kvinnen til nye høyder og mannen vil så absolutt nyte godt av vibrasjonene rundt penis. Her er det viktig å velge en penisring hvor den vibrerende delen er stor nok til å treffe klitoris!
Vibrerende penisring av silikon-liknende materiale.

« Vi har prøvd penisring med vibrering og vi har ikke slutta å bruke det siden. Når Anders har på seg denne blir jeg helt vill! Han blir som et sexleketøy liksom. Penisen hans får en svak vibrasjon og den klumpen på penisringer treffer rett på klitten min. Det er ikke alltid jeg fikk orgasme under sex før, men nå får jeg det! Tusen takk til de som fant opp vibrering!»
– Lene, 22.

En klassisk penisring for en steinhard penis og lang utholdenhet!

Mange gjør det enkelt når de skal velge seg sin første penisring, og det er ganske smart. Det gjelder å gjøre seg kjent med bruken og virkningen!
Det finnes mange gode og enkle penisringer, men man bør se etter en ring i silikon. Dette er ringer som man enkelt tar på og enkelt får av når man vil. Mange av disse ringene er også laget for å tre rundt både penis og pung, da det bidrar til ekstra utholdenhet. Penis vil også holde seg hardere fordi ringen sitter helt nær kroppen.

« Vi har aldri testet en penisring før, men dette var veldig enkelt og greit! Penis holdt seg stram etter utløsning også, så jeg kunne gi henne to orgasmer. Jeg ville anbefalt denne videre, fordi penis blir hardere og større».
– Johan Anders, 52.

En penisring man kan justere – uansett behov!

En justerbar penisring er et trygt valg hvis man er litt usikker på om dimensjonen vil passe. Disse ringene tilpasser man selv etter hvor stramt man ønsker å ha ringen. Men ved bruk av denne ringen kan det være lurt å fjerne lange hår slik at de ikke fester seg i klemma.

«Denne lille løkka får jeg mye skryt for av flere damer! Det er uten tvil den jeg kan takke for at jeg holder såpass lenge som jeg gjør. Det hender jeg strammer løkka underveis i akten hvis jeg kjenner at jeg nærmer meg. Det er både digg for meg og digg for damene!»
– Ruben, 40.

 

 

Nytelse.no har et stort utvalg penisringer, ta en titt på alle ved å klikke her!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du