Tidenes verste sexopplevelse..

Sist uke kunne du lese om Fox og Fionas beste sexopplevelse i DETTE innlegget. Hva blir da mer naturlig enn å følge opp med deres verste sexopplevelse?

Fox vrir seg i stolen når jeg spør..
«Jeg orker nesten ikke snakke om det», sier han.
Fiona prøver å kvele et glis, før hun forteller at kanskje alle menn bør advares mot dette innlegget (Så nå vet du det).

Fox forteller:
Jeg tenner jo på å prøve nye ting, uansett hvor dårlig ideen kan virke.. Man kan jo aldri avfeie en tanke før man har testet.. Men jeg burde jo skjønt at dette var vanvittig dumt! Har du sett han typen som tenner på å få nøttene sine sparket?  Jeg måtte bare prøve….. Og jeg hadde tenkt på dette her lenge, men jeg ville liksom ikke si noe til Fiona, tilfelle hun tente helt på ideen, og jeg ombestemte meg.. Men så….

Fiona fortsetter:
Han er dum vet du.. For det som skjedde var at han hadde tråkket over streken for hva vi får lov til å gjøre med andre. Han hadde flørtet med en dame på byen, og stått å klint med henne uten at jeg var der. Og det er ikke lov.. Man kan ikke gjøre noe med andre, hvis ikke partneren ser på og tilfredsstilles seksuelt. Så når mandagen kom, så fortalte han om dette her. Jeg klikka! Men det verste han vet er når jeg bare er stille og sint, så jeg bare snakket ikke til han..

Fox skyter inn:
Jeg blir gal når hun bare ikke snakker.. Så jeg ble vel på en måte desperat! Så da.. Å herregud..Jeg ga henne et brekkjern, og ba henne kline til meg i ballene. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg fortalte om lystene mine akkurat da. Men det var vel fordi jeg ville at hun skulle få ut aggresjonen , og hun var så jævli sexy, og jeg følte allerede at jeg var underdanig, så jeg ville forsterke den følelsen.

Fox legger hendene foran ansiktet, mens Fiona tar ordet:
Skjønner du hva jeg mener? Han er dum. Man gir ikke en dame du har vært utro mot et brekkjern og ber henne slå deg! For sjansen er relativt stor for at hun gjør det. Og jeg ble jo kåt også ikke sant! Kåt av makten. En sint og kåt dame skal man ikke tulle med. Så jeg ba Fox om å kle seg naken, og stille seg opp på verandaen med armene over hodet og føttene fra hverandre.. Så slo jeg. De neste minuttene har vi ikke snakket om på lenge..

Fox smeller håndflatene i bordet:
Jeg dreit på meg..  Altså, smerten var helt.. Jeg klarer ikke å beskrive det. De første 5 sekundene var det helt greit, og jeg trodde at jeg hadde fått en ny fetisj, men så skyllet en smerte over meg som virkelig ikke var til å holde ut. Jeg skylder på at det var fordi jeg var så sykt fyllesjuk, men jeg dreit på meg. Tror det var kroppens måte å si: Nå var du dust, kompis!
Og som om ikke det var nok, så kastet jeg opp OG pungen hadde revnet. Så den sexopplevelsen der vinner glatt kåringen «verste sexopplevelse».
Men pungen ble limt, og tre uker senere var alt helt topp igjen. Sædkvaliteten er helt super, og arret er nesten ikke synlig.

Jeg spør Fiona hva hun tenkte når hun sa hvordan Fox reagerte:
Litt dårlig samvittighet fikk jeg jo, men det var han som ba om det! Og en annen regel vi har er at det ikke er lov å bli sur på partneren når han/hun gjør noe du selv har bedt om. Men at tarmen tømte seg på verandaen var litt.. Jeg ble jo flau på hans vegne, liksom.. Men, men. Shit happens when you party naked.

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette