Fox og Fiona: Beste sexopplevelse!

I to andre innlegg ( HER og HER) har du lest om Fox og Fiona, paret som lot hemningene dø og som ikke er redde for å utforske alle aspekter av sexlivet.

Dere har fortalt at dere nesten aldri har «vanlig» sex, men hva tenker dere om de som bare har «vanlig» sex? Går de glipp av noe?

Folk må ha den sexen de syntes er best selv, bare man har sex! Jeg mener jo at par som ikke har sex, ikke har noe sammen å gjøre. Men når jeg sier det, må vi huske at sex kan være så mangt. Sex kan være alt fra nærhet og tafsing, til hardcore doggy med en pinne i ræva. Har man ikke noe nærhet i forholdet, så er man jo bare venner…?  Men man må for guds skyld ikke gjøre noe man ikke føler seg vel med. Så nei, folk som bare har «vanlig» sex går ikke nødvendigvis glipp av noe, så lenge det er det de liker!

Leserne på Nyevibber.no liker historier, så det er min plikt å spørre: Kan dere fortelle om den beste sexopplevelsen dere har sammen?

Fox og Fiona ser på hverandre, som om de prøver å bli enige om hva de skal svare. Plutselig gliser de begge to.

Nå forventer man kanskje noe skikkelig sjukt? Jeg (Fox) har jo hatt sex med Fiona og 9 andre jenter samtidig, og mange menn vil kanskje at jeg skal fortelle litt mer om det.. Men nå spurte du hva som er den beste opplevelsen, og det var på en strand i fjor sommer!
Vi var på en hytte på en øy, hvor det bare er den ene hytta. Så vi visste at vi var alene. Så hele dagen gikk vi nakne rundt. Og da er jo ting og tang skikkelig tilgjengelig! Vi kunne ha sex hvor vi ville, når vi ville! Og det hadde vi… Er du klar over hvor spennende det er å ligge på en strand å sole seg, og plutselig begynner frøkna å suge deg?
Jeg har ALDRI følt meg så fri!!!!!

Fiona: For meg var det kanskje den gangen jeg lå med 9 andre jenter og Fox faktisk.. haha! Litt fordi at det var en av de første tingene vi gjorde som var litt annerledes, og litt fordi jeg syntes kvinnekroppen er helt fantastisk! Dette var hjemme hos oss, og det var en helt vanlig tirsdag. Fox kom hjem fra fotballkamp og i stuen finner han 10 nakne jenter som slikker hverandre så saftene spruter. Du skulle sett ansiktet hans.. Han ble med en liten stund og fikk ta for seg av oss alle! Før vi avsluttet med at bare jeg og Fox kn***a mens de andre jentene var helt crazy med hverandre. Live pornofilm! Super-perfekt!

Vil du høre mer om Fiona sitt eventyr? Følg med neste uke!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du