Ekstrem lyst

Hun var egentlig bare på visning på en hybel hun skulle leie. Hos en litt eldre mann. Hun skjønte ikke hva som skyllet inn over henne…

Hun skvatt til. Hun sto og masserte brystene sine og vortene sto stive rett ut. Det var også blitt våt i mellom bena hennes. Brystene hennes var utrolig faste og hadde en svak rosa farge på bryst vortene.

Hun dro i vortene og kjente det ble våtere mellom lårene hennes. Herregud hva er det du gjør, sa hun til seg selv. Står du her i et fremmed hus og kjærtegner deg selv på badet. Hun tok overdelen og dro den over hodet, den var helt gjennomsiktig, og brystvortene sprengte mot det myke stoffet. Det var en deilig følelse, når hun beveget overkroppen kjærtegnet stoffe brystene hennes, og hun kjente at det brant i mellom lårene . Nå er du på vei til å bli kåt, Anna tenkte hun, pass på så du ikke gjør noe du vil angre på. Uten å tenke over det tok hun resolutt av seg skjørtet, hun så at det var kommet en fuktig flekk i trusen hennes.

Dette går galt tenkte hun, hun viste at dersom hun ikke klarte å holde seg rolig ville det bli en het kveld. Hun tok opp den flor tynne trusen som hørte til babydollen , det var ikke mye den vil dekke tenkte hun da hun tok av seg trusen. Lukten fra kjønnet hennes slo imot henne, og hun kjente at det pirret henne. Hun tok på seg den minimale trusen. Dotten hennes lyste rødt gjennom det tynne stoffet, nå må jeg vaske den tenkte hun, saftene mine renner ned i trusen Hun tok hånden ned i skrittet og førte en finger opp og ned over de svulmende fitte leppene noen ganger, Hver gang hun streifet klitoris gikk det skjelvinger gjennom henne. Hallo, går det bra der inne, det var Berg som banket på døren. Herre gud, han må ikke komme inn og se meg nå tenkte Anna. Hun prøvde å svare men stemmen ville ikke , hun måtte kremte noen ganger . Det er bare et øyeblikk, så er jeg klar sa, hun. Anna var sikker på at han viste hva hun gjorde inne på badet. Hun tok av seg babydollen og på med T-skjorten, men trusen beholdt hun på og skjørtet og kjente at det deilige stoffet kjærtegnet lår og rumpe når hun beveget seg. BH og trusen tok hun under armen. Da hun gikk ut fra badet, var det ingen i gangen, Berg satt på kjøkkenet. Nå, hvordan paset klærne, sa han og så på henne. Anna kjente at hun ble varm i ansiktet. Bra, stammet hun og så i gulvet. Bra da for du ringe din mor så hun vet hvor du er. Anna svarte ikke, men så ned i gulvet. Hun tenkte hva gjør nå , jeg kan ikke si at jeg vil masturbere naken foran ham. Men det er jo det jeg vil akkurat nå tenkte hun.

Hun løftet hode og så på ham, han satt med hendene i fanget og så rolig på henne. Dersom du fortsatt står ved at jeg kan få hybelen dersom jeg masturberer naken foran deg, sa hun. Han så alvorlig på henne en stund, det er helt korrekt, svarte han. Anna kjente at hun begynte å skjelve over hele kroppen. Nå har du gjorte det igjen tenkte hun, og det er ingen vei tilbake nå. Du gjør det når du mener tiden er rett for deg, sa Berg og smilte. Anna kunne ikke svare stemmen sviktet henne og halsen snørret seg sammen. Hvordan likte du silken i baby dollen , sa han . Anna rykket til å så på ham, fint sa hun med lav stemme. Ja det sier min datter også, den kjærtegner kroppen sier hun. Anna så på ham med et spørrende uttrykk i ansiktet. Nei, han lo, jeg har ikke den legningen. Hun fortalte meg det selv. Skal du ringe eller ikke ,han så på Anna, hun ristet på hode det er ikke nødvendig sa hun med skjelvene stemme.

Skal vi gå inn i stuen da, sa han smilende. Og reiste seg opp, og sto ruvende foran henne. Han tok henne i armen og leddet henne ut i gangen og inn i stuen. Den var møblert med bokreol ,sofa bord stoler og et tv. Berg satte seg ned i en av stolene og pekte mot sofaen. Anna gikk bort og satte seg ned ytterst på kanten. Nå må du slappe av, sa Berg og smilte til henne, jeg sitter her og du starter nor du er klar. Anna kjente at rødmen spredde seg i ansiktet hennes og nikket med hode. Hvordan starter jeg dette da tenkte hun, det går aldri bra. Hun satte seg bedre til rette i sofaen og kjente at stoffet i trusen kjærtegnet lårene hennes, jo mer hun beveget seg jo mer kjente hun det. Hun lente seg tilbake i sofaen slik at hun satt helt inne i mot ryggen., hun så ikke på Berg som satt i stolen sin med hendene rolig i fanget.

Han smilte mot henne men sa ikke noe. Anna kjente at hun var nervøs, men også spent .Du Anna, det var Berg som snakket til henne, hvorfor har du BH og truse under armen. Hun skvatt til og husket plutselig at hun ikke hadde lagt klærne i fra seg på badet. Jeg kan godt forstå at du ikke trenger BH, men det er vel ikke vanlig at man går uten truse og i skjørt, sa han Anna satt helt urørlig og tankene hennes raste rundt i hodet hennes. Jeg kunne godt tenke meg å se de flotte brystene dine, sa Berg . Stemmen hans hadde endret seg og hun syntes at den var mer dominerende og streng. Hun satt og lurte på om hun skulle begynne å ta av seg. Hun kunne jo starte med T-skjorten, og se hvordan det gikk. Anna tok sakte T-skjorten over hodet og satt dermed nakne bryster. Brystene hennes sto rett ut og vortene var knall hard. Du har finne bryster sa, Berg. Anna så på ham Nå satt hun der med nakne pupper foran en fremmed mann, og dette var bare begynnelsen. Da er du kommet halv veis, sa Berg. Hun lirket skjørtet ned over rumpen og sparket det ned på gulvet, nå var det bare den lille trusen, som var helt gjennomsiktig som gjorde at hun ikke var helt naken. Du er vaker ,hørte hun Berg si, stemmen han var ikke helt stø lenger. Skal vi ta resten sa han. Anna løftet på rumpen og dro trusen ned over lårene og sparket den av seg. Nå er jeg naken tenkte hun, og det er ikke så skremmende som jeg hadde trodd. Berg satt helt rolig men øynene hans brant henne i huden, uvilkårlig la hun hendene over fitte og ville å dekke seg til. Hun kjente at hun var godt våt og dufte fra henne hang i rommet.

Herre gud tenkte hun nå kan han kjenne lukten fra fitten min. Tankene hennes startet sitringer i kroppen hennes, og det strålte ut i fitten hennes. Sofaen under henne ble våt. Det er ikke noe jeg kan stoppe nå tenkte hun. Kåtskapen raste igjennom henne nå, her satt hun naken foran en fremmed mann og saftene hennes rant ut av fitten hennes. Hun stønnet og klemte på brystene sine og slett i vortene så det gjorde vondt, aldri tidligere hadde hun vært så kåt. Hun hørte at hun stønnet. Men nå var det ikke noen vei tilbake, hun måtte få sin utløsning. Berg satt og så på den vakre piken som satt i hans sofa og klemte og dro i brystene sine, saftene hennes rant ut av fitten hennes, Skamleppene hennes sto stor og blodfullt og klitorisen var synlig i den kort klippete hår veksten på fitten hennes. Den ene handen hennes søkte ned over maven i store sirkler, og den andre klemte på brystene. Han var som paralysert av hånden hennes som stadig nærmet seg den våte fitten hennes. Herre gud tenkte Anna , får jeg ikke noe opp i fitten nå så dør jeg, raskt førte hun handen ned og masserte de blodfylte skamleppene og dro fingrene opp og ned i stort tempo.

Nå stønnet hun ukontrollert og joket mot den arbeidene handen og fingrene. Så puttet hun inn to fingre hun var plaskvåt og kjørte dem inn og ut i stort tempo. Saftene drev fra fitten hennes, og plaskelydene hørtes i romme. Berg kjente at han ble svett i hendene og at pikken hans sto som et spett i buksen, det var det villeste han noen gang hadde sett. Jenta var som i transe, nå var den andre handen også nede i skritte hennes, hun sto nå faktisk i bro i sofaen, og det formelig rant safter fra fitten hennes og ned i sofaen. De to fingrene var nå blitt til tre i fitten og nå kjørte hun klitoris mellom tommel og pekefinger i et voldsomt tempo. Nå stønnet hun ikke lenger hun ulte. Anna kjente at nå måtte hun få en orgasme eller så ville hun bli gal, Hun førte handen fra klitoris og ned til den plask våte fitten, og smurte det bakerste hullet med saftene sine, dette hadde hun aldri prøvd før, men nå var hun så kåt at det fikk briste eller bære. Hva er det hun gjør, Berg trodde ikke sine egne øyne, skulle hun pule seg selv i rumpen? Det var ikke måte på hva denne jenta kunne gjøre tenkte han.
Anna presset forsiktig den ene fingeren mot lukke muskelen, det var utrolig trangt. Hun hentet mer safter og prøvde igjen, sakte trengte hun inn, men det var ikke bare godt. Det gjorde vondt, men det skulle være her og nu. Berg satt nå med den stiveste og mest verkende pikken han noen gang hadde hatt, , han torde ikke å runke den for da ville han eksplodere med en gang. Nå hadde Anna fått fingen nesten inn forbi lukke muskelen, hun hentet mer safter og nå presset hun fingeren inn, ments hun freste som en katt hun holdt fingeren helt i ro, for å vende seg til den i rumpen. Forsiktig førte hun fingeren inn og ut i rumpen , det var både ondt og godt.

Berg reiste seg forsiktig og listet seg ut på badet, stadig med stå pikken ut av buksen. På badet tok han ned en flaske med baby olje som sto i skapet, han viste at datteren brukte den når hun lekte med vibratoren sin. Han listet seg in i stuen og der lå Anna nå på rygg med fingre i begge hullene tre i fitten og en i rumpen. Ansiktet hennes lyste i ekstase, øynene var lukket og hun pustet som en hval. Svetten rant ned av bryste hennes og sofaen var helt våt. under henne.
Berg listet seg bort til henne ,åpnet sprute flasken med olje og sprutet olje nedi rumpen hennes. Hun stoppet et sekund men så forsatte hun stadig med lukkete øyne. Oljen rant sakte ned i rumpe hullet og smurte fingen hennes, det var tydelig at det smurte godt for fingen gikk raskere og lenger inn i rumpen, Berg sprutet mer olje og Anna kjørte nå fingeren i rumpe i en voldsom fart, nå prøvde hun med en finger til, og Berg var der med oljen sin, nå reagerte ikke Anna på olje spruten. Nå hadde hun fått to fingre inn i rumpen og pulte som en gal i begge hull. Plutselig rullet hun rundt på sofaen og stilte seg opp på knærne, med rumpen i været, raskt førte hun fingrene inn i fitten og pulte i vei, men det var ikke så lett å få fingrene inn i rumpen i denne posisjonen. Berg var igjen på vandring, nå hastet han inn på gjeste værelse, og på øverste hylle i klesskapet lå dildoen til Trine, kona hans. Han hastet tilbake og smurte dildoen inn med baby olje. Anna lå og kjørte fingrene inn og ut av den pulserende fitte Men rumpen var fri og ledig. Anna lå med øynene hardt klemt igjen, hun var hele tiden på grensen til orgasme, med det var noe som manglet, hun ville hatt noe i rumpen, det var så deilig men det var så vanskelig slik hun lå.

Plutselig kjente hun noen varmt og stort presse mot rumpehulle, hun gryntet og trakk seg vekk, men det var der stadig, og hun slappet av og sakte trengte den inn i hennes rumpehull, den stoppet opp. Hun gjorde joke bevegelser mot inntrengeren og den trengte lenger og lenger inn i tarmen. Det var utrolig deilig tenkte Anna, nå joket hun imot , plutselig begynte det å rotere bak i rumpen. Det sendte ilinger igjennom henne, og hun kjente at den trengte lenger og lenger inn i rumpen, dette var det som hadde manglet. Hun reiste seg opp og ble stående på kne i sofaen, hun la hodet ned på sofaen i skjøt rumpen i været. Pul rumpa mi pul- pul- pul meg, hun stønnet og saftene rant ut av hennes rødhårete fitte, nå var det rett før hun fikk sin orgasme. Berg sto bak Anna med dildoen i rumpen hennes og kjørte den inn og ut i stort tempo. Dette var det villeste han hadde sett i sitt liv det formelig fosset safter ut av jenta, uten stopp. Plutselig skrekk Anna til, som et vilt dyr hun kjørte rumpa mot dildoen i spasmer og en strålen sto ut av fitten hennes. Hun falt som en sekk ned på sofaen, stadig med dildoen i rumpen. Der lå hun og vred seg og gjorde joke bevegelse i minst ett halvt minutt mot dildoen i rumpen. Berg trakk dildoen ut av rumpen hennes. Hun prøvde å holde den fast med lukke muskelen men den gled ut. Berg sto der med bankene stå pikk og en utslått hybel boer på sofaen som fløt i safter.

Anna løftet hode og så på ham med et sløret blikk, hva sier du til at vi befester kontrakten med et realt rumpe knull. Da går vi inn i sengen sa Berg, forretten jeg hetter Anders, sa han.. Ta med hjelperen ,sa Anna og tok dildoen som lå i sofaen og så tar jeg oljen sa Anders med et smil. Inne på soverommet rev Anders av seg klærne og sto der naken og med den største pikken Anna hadde sett. Men det var ingen tvil inn skulle den om det så skulle koste blod, for nå var begjæret tent. Anders la seg mitt i sengen og pikken pekte rett opp Anna tok baby oljen og sprutet pikken full av olje, så ga hun flasken til Anders, og han stakk den inn i rumpen hennes og sprutet henne full.
Anna satte seg på skrevs over Anders og førte pikken mot rumpehullet, sakte senket hun seg ned over pikken hans, den er stor stønnet hun. Ta det rolig sa han, hun prøvde noen ganger opp og ned, og til slutt kjente de at den trengte fordi lukke muskelen. Det er utrolig trangt stønnet Anders, Anna svarte ikke hun bare veste, og presset seg lenger og lenger ned på pikken og til slutt var den inne og de lå lenge helt i ro for at hun skulle vende seg til å ha pikken hans i rumpa. Forsiktig begynte hun å bevege seg, Anders kjente at kuk skinnet ble dratt fram og tilbake, det var nesten som og runke tenkte han, men mye bedre.
Nå var Anna kommet i farta, og hun joket opp og ned i et vanvittig tempo. Igjen begynte hun å ule, saftene hennes rant ut av fitten og Anders kjente at han ble våt på både pikk og baller.

Nå kommer jeg sa Anders , vent skrek Anna jeg er der snart også. Hun jokket som besatt og plutselig skrek hun ut sin orgasme og Anders var sikker på at hun klemte pikken hans i stykker. Den satt som i en skrustikke, han kunne kjenne spasmene hennes og vær gang klemte hun til så det kjentes, endelig stoppet hun og Anders trakk seg ut av henne. Rulte henne over på rygg og kjørte pikken inn i fitte hennes, det var ingen hindringer Anders joket på det han orket og etter noen tak kom han som en foss og igjen fikk hun en orgasme, da han trakk seg ut rante saftene ut av henne. Det er vist ikke nødvendig med noen andre til søke på denne hybelen sa Anders, og smilte. Kanskje jeg ringer til mamma og sier at jeg blir her til mandag, sa Anna. Vi har jo mye å gjøre i helgen, men vi må vist bytte på sengen først sa Anna.

 

Skrevet av Bergenser26år.
Vil du at din novelle skal publiseres her? Send den til tonje@nytelse.no, eller legg den igjen å kommentarfeltet! Novellen vil bli publisert uten endringer.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.