Forskere har funnet den perfekte penis-størrelsen!

Det er en endeløs debatt: Har mannens penisstørrelse noe å si for kvinner flest?

Men det er langt fra et useriøst spørsmål, ifølge forskerne ved universitetene i California og New Mexico, som står bak en ny forskningsrapport.
– Kvinners preferanse når det kommer til penisstørrelse kan påvirke hvor trygge menn er på sin egen kropp, og kan få konsekvenser for den seksuelle helsen, skriver forskergruppen bak studien som nettopp tar for seg hvor stor kvinner synes en penis skal være.

Ifølge studien foretrekker kvinner en penisstørrelse som bare er «litt over gjennomsnittet stor».

Liten grunn til bekymring

Forskerne fant samtidig ut at kvinnens preferanser kunne bli påvirket av forholdet de var. Og de understreker at menn stort sett ikke trenger å være bekymret for størrelsen. De fleste målinger foretas av slapp penis, noe som gir et dårlig inntrykk av hvor stor den er erigert. – Målinger av slappe og strekte peniser, ofte gjort på egen hånd, gir et svært dårlig bilde av penisen i erigert tilstand. Likevel er det relativt få studier av størrelsen på erigerte peniser, muligens på grunn av tabu rundt forskere og leger i samhandling med menn som er seksuelt opphissede, skriver forskerne.

I langtidsforhold foretrakk kvinnene en erigert penis som var 16 cm lang og 12,2 cm i omkrets.
For one-night stands foretrakk kvinnene en erigert penis som var 16,3 cm lang og 12,7 cm i omkrets.
Hentet fra: side3.no

Men visste du at penisstørrelsen din kan endres?

Er du misfornøyd med din egen lengde på penis, og ønsker at den var større, har Nytelse.no et stort utvalg av hjelpemidler!

Om du ikke har prøvd en penisforlenger før, så bør du absolutt vurdere det.

Male Edge gir deg ekstra lengde og tykkelse – permanent! Male Edge Extra inneholder alt fra Basic-settet, pluss en reiseveske, ekstra gummistropper og polstring.

Male Edge benytter samme prinsipp som Jes Extender: ved å strekke penisvevet med konstant press vil cellene dele seg og «fylle inn» området som blir strukket gjennom en prosess som heter cytokinese. Alt du trenger å gjøre er å følge treningsprogrammet som Male Edge lager for deg, uke for uke. Du vil merke resultater allerede etter få uker!

Det finnes tusenvis av produkter som lover deg større penis, men for gode resultater må du bruke løsninger som baserer seg på beviste prinsipper. Male Edge lar deg bestemme tempo og treningsmengde selv, men jo mer du bruker den jo bedre resultater får du. Når du er fornøyd med din nye lengde og tykkelse kan du bare stoppe bruken av Male Edge, resultatene er permanente!

 

 

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.