Fionas verste sexopplevelse!

Sist uke kunne du lese om Fox’ verste sexopplevelse i DETTE innlegget, og denne uken skal Fiona til pers.

«Når jenter skal fortelle om verste sexopplevelser, så er det så fort gjort at man tenker at det har vært noe seksuelt misbruk i bildet. Men det har det ikke vært. Vårt forhold er basert på respekt og trygghet og da skjer ikke noe ubehagelig. Men kjære vene, gudene skal vite at jeg har opplevd ting i sengehalmen som ikke var noe kult…»

Fiona lener seg tilbake på solen og legger hodet mot pannen.

«Visste du at orgasmen bare kan forsvinne?»
Jeg spør henne hva hun mener.
«Jeg har jo ikke hatt så mye problemer med mine orgasmer etter at de begynte å komme. Men plutselig en dag så bare kom jeg ikke.. Jeg kastet Fox på hue ut av soverommet. Jeg fikk helt angst! Tok frem det heftigste jeg har av sexleketøy ( Som forresten er DENNE) , og bare peisa på. Men den kom ikke..»

At orgasmen uteblir en periode er ikke uvanlig. Det kan skyldes stress, eller hundre andre ting. Men for Fiona var dette en skremmende opplevelse.

«Jeg dro til legen.. Jeg måtte jo det?! Jeg nekter å bli fratatt orgasmene mine i en så ung alder!! Jeg fikk ingen sykemelding dessverre, var visst ikke god nok grunn. Men jeg hadde jo trengt å være hjemme et par dager å bare finne frem orgasmen igjen. Men det ble tatt noen blodprøver og sånn. Kvinnekroppen må være i harmoni for at man skal kunne få orgasme, og det var tydeligvis ikke min. Vi kom frem til at jeg hadde litt lite jern i kroppen, og var litt stressa, og tenkte på mye greier hele tiden og at det var derfor orgasmen var så langt unna noen dager».

Hvordan fikk du den tilbake?

«Jeg ga meg selv karantene to dager. Bare for å få alt på avstand og ikke tenke så mye på det. Så kastet jeg mannen ut av huset. Så gikk jeg på soverommet og onanerte som en gal! Og etter noen minutter så kom den.. Heldigvis. Det var deilig. Selve orgasmen var jo som den pleier, men det var så inderlig godt å kjenne at kroppen var i harmoni! At sjelespeilet mitt var helt og at jeg følte at min indre ro har fått den rosa deilige fargen den alltid har hatt».

«Så mitt tips til alle kvinner som sliter med orgasmen, er at du må bare skyve alt fra deg en liten periode. Og så må du øve og øve og øve på å få orgasme, alene! Ikke med noen mann. Fordi det er kun DU som kan vite hva som er deilig for DEG!»

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette