Test: Womanizer Duo!

 Så hva gjør at et leketøy blir så populært at alle kvinner snakker om det? De skal skaffe seg en utgave, koste hva det koste vil! Alle snakker om Womanizer-effekten og for første gang går sexologer ut å advarer om faren for avhengighet. Hva er det med Womanizer?! Jeg måtte bare prøve og mitt valg falt på Womanizer duo. Duo skal, ifølge de som har prøvd den, være det beste sexleketøyet til kvinner noensinne!

Jeg fikk umiddelbart en god opplevelse da jeg åpnet esken. Den oser virkelig luksus og det er tydelig kvalitet i alt fra oppbevaringspose og lader, til selve produktet. Den er lett og ligger godt i hånden, og det er enkelt å forstå knappene og deres funksjoner. Jeg er glad i å gjøre gode kjøp, og allerede før jeg hadde beveget meg inn på soverommet var jeg bergtatt!

Womanizer Duo lover å stimulere både klitoris og g-punkt, noe som høres for godt ut til å være sant. Jeg har vært borti leketøy som lover det samme, men de har alltid fokus på en av funksjonene og klarer ikke levere. Men folkens… Womanizer Duo er annerledes!

Førsteinntrykket!

Mobilen på flymodus, en lang dusj og naken kropp mot mykt sengetøy. Womanizer Duo var ladet og jeg hadde gledet meg hele dagen. Jeg var allerede våt mellom bena da jeg åpnet skuffen og fant frem det rosa leketøyet som har forandret kvinners måte å nyte på.

Jeg slår den på og fører den sakte ned mot åpningen min. Leketøyet føles mykt mellom leppene mine og den glir inn i meg, som om den var laget til min kropp. Den myke hetten legger seg rundt klitoris og i samme sekund skjønner jeg alt! Womanizer har fått milevis av spalteplass i diverse medier, og den fortjener hver eneste cm. Jeg hiver etter pusten og kjenner hvordan kroppen min reagerer. Det er som om den suger ut alt kroppen klarer å produsere av gode følelser, ut gjennom klitoris. Alle nervene der nede blir satt i sving og jeg kunne fått orgasme etter bare noen sekunder. Men jeg vil kjenne mer på denne følelsen..

 

Min opplevelse!

Jeg må ta en pause, puste litt. Så fører jeg staven inn i meg igjen og nok en gang treffer den perfekt. Staven treffer g-punktet og klitoris-delen legger seg perfekt der den skal. Den deilige stimulien går så dypt inn i kroppen min at jeg kjenner det i hver eneste cm av meg. Jeg kjenner hvordan det kiler helt ut i fingerspissene og det suser i hodet. Meg, som pleier å være ganske selvbevisst, mister kontroll på både lydnivået mitt og bevegelser. Jeg vrir meg i sengen og klorer meg fast i lakenet. Orgasmen kommer fort, og den er så ekstrem at jeg er usikker på om jeg klarer å komme meg på beina etterpå!

Konklusjon:

Womanizer Duo er for deg som vil oppleve det absolutt deiligste livet har å by på, det deiligste kroppen din kan gjøre! Den er ikke for pyser, men den er for alle andre.. Enten du trenger kraftig stimuli, eller fjærlett stimuli, Womanizer Duo kan gi deg det. Den treffer nøyaktig der den skal og den stimulerer klitoris med trykkbølger, slik at man aldri blir overfølsom.

 

Min oppgave er å beskrive opplevelsen med ord, men jeg vet ikke om jeg har ordene som skal til.. Alt jeg kan si er; Det er så sjukt deilig!
Jeg klarte ikke puste normalt, jeg klarte ikke tenkte og jeg klarte ikke beherske meg. Den tvang kroppen min til å nyte og være i nytelsen, med hele meg!

 

Womanizer Duo er en opplevelse! Ikke bare gir den en følelse av 100% tilfredsstillelse, men den har også autopilot, er lydløs, vanntett og har god batteritid. Jeg tror ikke på Gud, men den som skapte mennesket har også skapt Womanizer Duo! Det er jeg ganske sikker på…

Womanizer Duo får du kjøpt hos Nytelse.no

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,