Sofie tester nytt sexleketøy: «leketøyet forandret hånden hans til en sexmaskin»

I det sekundet han berørte kroppen min visste jeg at dette var noe for meg. Han, måten dette skjedde på og ikke minst det rosa leketøyet som forandret hånden hans til en sexmaskin! Jeg var solgt.

Invitasjon til en ny opplevelse..

Daniel var egentlig en ganske vanlig fyr, men han hadde en sjarm som fikk meg til å bli rød i kinnene og våt mellom bena. Han var ikke redd for å flørte og kviet seg ikke for litt nærkontakt, uansett når og hvor vi var. Denne søndagen var vi i kirken, som ledere for konfirmantgruppen.

Vi satt ved siden av hverandre på bakerste rad og jeg kunne se at han gikk gjennom mailen sin på telefonen. Plutselig stoppet han og fniste, før han viste meg telefonen. «Hva er det?» Jeg hvisket så lavt jeg kunne. Den lille rosa dingsen med den merkelige formen lignet ikke noe jeg hadde sett tidligere. Daniel strøk fingeren over skjermen igjen og jeg kunne lese teksten «Få henne til å sprute, denne fingervibratoren hjelper deg!» Jeg ble rød i kinnene og møtte blikket hans. «Ja?» hvisket han, mens han blunket lurt. Jeg dunket han bare lett i skulderen til svar, mens jeg smilte blygt. Daniel på sin side la «Ultra finger G-spot Vibrator» i handlekurven med et fornøyd smil.

Tirsdag kveld får jeg et bilde fra Daniel på Snapchat, den rare rosa tingen sitter rundt hånden til Daniel og bildet gjør noe med meg. Jeg får et sug i magen. En lengsel. Jeg forstår hva han vil.

Endelig!

En halv time senere banker jeg på døren hans. Jeg har på meg en blå sommerkjole og håret henger i en lang flette nedover ryggen min. Hjertet hamrer og det kiler mellom bena. Klarer jeg  kontrollere meg når han åpner døren?

Heldigvis trenger jeg ikke kontrollere meg nevneverdig. Han åpner døren og tar et skritt mot meg, slik at vi blir stående så nært at jeg kan kjenne varmen hans. Han ser meg rett i øynene og legger en hånd mot kinnet mitt. Det føles ut som om jeg skal besvime. Jeg bøyer meg frem og legger leppene mine mot hans, lett som en fjær. Jeg lar tungespissen gli langs overleppen hans og biter mykt.

Daniel legger armene sine rundt meg og løfter meg opp. Jeg legger bena rundt hoftene hans og i samme sekund forsvinner vi inn i et kyss. Han bærer meg gjennom leiligheten og når vi kommer til soverommet legger han meg mykt ned på sengen.

Daniel reiser seg og drar av seg t-skjorten. Han holder blikket mitt, noe som gjør meg helt satt ut. De som pleier å være spøkefulle og lystige, er nå forførende og sensuelle. Det er en råskap i dem.

Han drar noe kjent frem fra baklommen. Det rosa leketøyet. Jeg fryder meg over at han har kjøpt dette med tanke på denne dagen, dette øyeblikket. Han setter seg ned ved enden av sengen og trekker meg mot kanten, slik at jeg faller bakover og blir liggende blottet for han. Jeg smiler litt ved tanken på at jeg ikke tok på undertøy og at han nå kan se alt.

Han sitter mellom føttene mine og stryker hendene sine oppover lårene mine. Jeg lukker øynene og kjenner hvordan hårene reiser seg på kroppen. Den varme tunga hans stryker mykt fra hullet mitt og frem til klitoris, jeg stønner svakt. Daniel masserer innsiden av lårene mine mens han slikker ertende, lett og akkurat slik at jeg ikke kommer. Han holder meg på pinebenken, jeg elsker det!

Vi får prøve et nytt leketøy…

Jeg stryker hendene gjennom det korte håret hans og trekker han opp mot meg. Jeg kysser han intenst og kjenner hvordan han smaker, han smaker meg. Han gliser og trekker seg unna et øyeblikk. «Vent nå..». Han glir fingrene inn i fingervibratoren og med et tennes en gnist i meg som jeg nesten ikke kan kontrollere. Synet av hånden, som nå er en slags sexmaskin, gjør meg helt utenfor av beundring. Jeg har ikke sett noe lignende og iveren etter på kjenne følelsen av denne menneskelige sexroboten er nesten ikke til å holde ut.

På nytt skyver Daniel meg ned på sengen. Jeg kan så vidt høre en lav rumling, lyden av vibrasjonene.  Forventningene stiger i meg. Jeg ser hvordan blanke dråper med glidemiddel drypper ned på leketøyet. Daniel vet virkelig hvordan man behandler en dame. Han setter pekefingeren, som nå er forvandlet til en heftig vibrator, mot klitorisen min og jeg skvetter til. Vibrasjonene er ekstremt intense og han må faktisk skru ned nivået. Han stryker den vibrerende pekefingeren fra rumpa mi og helt frem til hullet hvor han stikker den inn og vrir hånden, slik at klitorisstimulatoren havner der den skal.

Følelsen er virkelig unik. Formen på leketøyet gjør at hele underlivet mitt vibrerer, med fokus på g-punkt og klitoris. Dette er helt ulikt noe annet jeg har vært borti og jeg har vært borti mye!
Daniel ser meg inn i øynene og studerer tydeligvis mine reaksjoner. Jeg liker dette. Å bli tittet på, samtidig som jeg har tidenes opplevelse.

Daniel gir meg fjernkontrollen og jeg klemmer den mellom fingrene. Jeg er nysgjerrig på hva denne kan gi meg og jeg har det travelt, for orgasmen er ikke langt unna. Et par trykk på knappen og jeg tror nesten ikke det jeg kjenner. Leketøyet har mer kraft å gå på og for å være et så lite leketøy skal det egentlig ikke være mulig. Det er som om den rister så heftig og dypt inn i kroppen min at alle nervene i underlivet får kjørt seg.

Sprutorgasmen…

Nå klarer jeg ikke lenger ligge rolig og jeg trekker Daniel hardt mot meg, som om jeg trenger noe å holde meg fast i. Han presset pekefingeren opp mot g-punktet mitt og da er det gjort..
Orgasmen skyller over meg og jeg kjenner på en følelse jeg bare så vidt har vært borti tidligere. Det kjennes ut som om jeg må akutt tisse og jeg vet hva det betyr…
Daniel presser fingeren nok en gang mot klitoris. «Du aner ikke hva det der gjør med meg…» Jeg klarer nesten ikke snakke. «Bare slapp av du…» sier Daniel med en mørk og beroligende røst.

Jeg gjør som han sier og ikke lenge etter blusser orgasmen opp i meg og jeg må tvinge meg selv til å slappe av. Musklene i hele fitta trekker seg sammen som elektriske støt og følelsen av å måtte tisse må jeg bare akseptere. Væsken spruter ut av meg og Daniel gliser. Jeg klemmer den varme kroppen hans mot meg, litt for å gjemme meg og litt fordi jeg ikke klarer å la han være. Orgasmen er intens, og med fingervibratoren fremdeles godt på plass inni meg er intensiteten på nytelsen nesten ikke til å holde ut. Det er som om orgasmen ikke vil roe seg og på et tidspunkt svartner det litt for øynene på meg.

Konklusjon:

Vil du ha noe annerledes, som ikke kan sammenlignes med noe du har erfart tidligere? Kjør på! «Ultra finger G-spot Vibrator» er et leketøy som gir noe nytt til sexlivet og for par er den virkelig en gave. Nå, når jeg i ettertid sitter å skal beskrive opplevelsen, får jeg roser i kinnene og kjenner at underlivet mitt også husker opplevelsen. Dette er ikke bare et vibrerende sexleketøy, det er en opplevelse som er ny for begge parter. Av meg får den terningkast 5, det eneste som trekker ned er at jeg er usikker på om den er vanntett. Den passer alle håndstørrelser, da festereimene er elastiske.

«Ultra finger G-spot Vibrator» kan kjøpes hos Nytelse.no

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,