Lidenskapen i hagen

 Jeg hadde tenkt litt på hva som kunne bli neste runde med “litt annerledes sex”, som hun hadde uttrykt at hun ville ha. Det viste seg at den neste anledningen ble helt spontan den også, og ikke i nærheten av det jeg hadde tenkt på…

Det var tidlig en søndag ettermiddag og solen stod fremdeles høyt på himmelen. Vi hadde lagt oss til i hagen med noen friske drinker. Jeg satt fordypet i en krimbok, mens hun lå og solte seg ved siden av meg. Vi kunne høre at flere i nabolaget var ute i det fine været, imidlertid satt vi godt tilbaketrukket godt skjult av den store hekken mot naboen på ene siden og av garasjen mot naboen på den andre. Hun hadde dristet seg til å droppe bikinioverdelen noe som forstyrret meg mer og mer. Jeg mistet etterhvert interessen for boken til fordel for henne. Jeg ble kåt av å se henne ligge slik med brystene ute i det fri. 

“Du er sexy…. har lyst på deg…”, sa jeg med lav stemme. 

Ingen umiddelbar reaksjon. Etter en stund reiste hun seg opp på armene. Hun vippet opp solbrillene og smilte lurt. 

“Å, javel … men men vi er jo her ute…”

”Ikke så lett å se oss…blir jo litt sånn der annerledes…”, sa jeg litt bråkjekt. 

Hun så bulen på shortsen min og smilte.

“Jasså, du er klar ser jeg…”

“Er ikke du det”, svarte jeg. 

“Du får kjenne etter da”, sa hun med et smil før hun vippet ned solbrillene og hun la seg igjen. Leken var i gang … 

Selv om vi hørte lyder fra folk som var ute i hagene sine, var det som sagt ingen som hadde direkte innsyn til oss. Nå måtte jeg jo sjekke tilstanden hennes. Forsiktig strøk jeg henne oppover låret, helt til jeg kom til bikinikanten. Raskt smøg jeg et par fingre på innsiden. Strøk forsiktig over venusberget og kjente at hun hadde brukt barberhøvelen. Rolig lot jeg fingrene gli videre på innsiden nedover kjønnsleppene. Kjønnet var varmt og bløtt. Jeg skilte spalten og begynte å fingre henne. Lenge lå vi slik. Innimellom strøk jeg henne over klitten. Hun stønnet lavt da jeg gjorde dette og jeg fornemmet at hun koste seg godt. Så takk jeg brått hånden tilbake.

«Hei, hva skjer?», sa hun nesten litt fornærmet. 

Jeg smilte lurt da jeg reiste meg  for å hente en ny runde med drinker. 

Da jeg kom tilbake hadde hun lagt seg på solsengen slik at hun hadde beina på hver sin side. Jeg satt meg foran henne og dro i begge snorene på siden av bikinitrusa så den lett kunne fjernes. Den hadde en mørk våt flekk på innsiden. Med tungen begynte jeg helt nede mellom kjønnet og analåpningen hennes. Sakte dro jeg den oppover på hver side av kjønnsleppene, unngikk bevisst klitten, samtidig som jeg strakk en hånd opp til det ene brystet hennes og klemte mykt på det. Hun pustet tyngre og strevet med å holde seg i ro. 

På neste runde lot jeg tungen starte enda litt lenger ned, helt ned ved analåpningen. For lenge siden hadde vi hatt et forsøk på analsex uten særlig suksess, så “bakhullet” regnet jeg som stengt. Uansett, jeg lot tungen sirkle litt rundt der bak, før jeg lot den gli opp langs de indre kjønnsleppene. Reaksjonen hennes fortalte meg at hun likte det svært godt. 

Med to fingre som jeg hadde fuktet med kjønnssaftene hennes smurte jeg den ene brystvorten hennes før jeg knep litt hardt på den. Hun rykket til og ga fra seg et lavt stønn. 

«…så godt…du er frekk … mer…jeg blir så kåt av det du gjør…» 

Godt inspirert fortsatte jeg med tungen og dro den nedover analåpningen igjen, sirklet litt før jeg gjorde tungen hard og presset den mot åpningen hennes. 

«Ahhh så vanvittig deilig…», stønnet hun… 

Plutselig virket det som om noen nærmet seg i hagen til naboen, vi kunne høre de prate og le, men så forsvant de igjen. Vi satt helt rolig til lyden var borte før jeg fortsatte. Nå var hun imidlertid veldig utålmodig… jeg førte to fingre inn i henne og presset oppover på forsiden for å treffe G-punktet. Litt med hennes hjelp fant jeg fram og begynte massasjen. Dette gjorde jeg samtidig som jeg rytmisk og varsomt slikket klitten hennes. Virkningen lot seg ikke vente på seg. Etter en kort stund kom hun som en foss. Hun anstrengte seg med å være lydløs. Flere orgasmer kom, og jeg fortsatte G-punktsmassasjen helt til hun skjøv meg bort. 

Hun sank sammen på solsengen. Etter en stund nærmest krøp bortover plenen, inn og opp på soverommet. 

Jeg ble sittende igjen – fuktig i ansiktet av kjønnssaftene hennes og med knallhard pikk. Jeg kjente smaken av henne… Med en gang tenkte jeg å gå etter henne, men av en eller annen grunn lot jeg være. Jeg ble heller sittende og nyte drinken. 

Etter en liten stund fikk jeg en melding på mobilen: 

«Hva f*** venter du på? Kom opp og knull meg…»

Novellen er skrevet av Tom W.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.