Disse sexleketøyene må alle par eie!

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse.

– Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å få orgasme, og et leketøy kan derfor være svært nyttig for at man oppnår orgasme nærmere hverandre. Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer sexologen.

 

Disse sexleketøyen må alle par eie!

I jungelen av sexleketøy er det vanskelig å navigiere seg frem til hva man faktisk skal kjøpe. I denne episoden guider Sexolog Maria K. Ebbestad og produktekspert i Nytelse.no, Tonje Olsen deg igjennom hvilke leketøy alle par bør eie. De har spesielt fokus på leketøy for par, men fortvil ikke om du er singel, for alle leketøyene passer da også. Perfekt for deg som vil piffe opp hverdagen og sexlivet.

Hør hele episoden her:

Her er sexleketøyene som blir nevnt:

Fun Factory Manta Herrevibrator

En herrevibrator designet for par! Manta fra Fun Factory er en kraftig vibrator som omfavner penis med tykke vinger i ren silikon. Bruk den alene som en ren vibrator, kombiner den med en blowjob for ekstra intens stimulering, eller bruk Manta til å gjøre din penis om til en vibrator når dere har sex!

 

Rocks-Off Cocktail Parvibrator

Rocks-Off Cocktail parvibrator er designet for den ultimate delte tilfredsstillelsen. Cocktail er et kraftig sexleketøy med to motordrevne deler laget for å glede både analt og vaginalt samtidig som den stimulerer penis under sex!

 

ROMP Flip massasjestav

Gi deg selv en ekstra spesiell massasje med splitter nye ROMP Flip! Massasjestaven er mindre enn de fleste, men leverer kraftige vibrasjoner til tross for størrelsen!

ROMP Flips massasjehode er fleksibelt og bevegelig, det bøyer seg etter dine behov når du enten skal gi deg selv en intimmassasje eller massere stive skuldre. I tillegg er Flip vanntett, så her er det bare å leke seg i dusjen eller badekaret! Bruk Flip massasjestav for å slappe av etter en lang uke i kontorstolen, eller sett av kvelden til deilig nytelse med kraftige vibrasjoner.

The Handy – The Ultimate Handjob Machine

The Handy er en avansert runkemaskin med justerbar støthastighet- og lengde. En kraftig børsteløs motor gir The Handy mer enn nok kraft – når andre sexleketøy for menn ikke klarer mer har The Handy fortsatt mye å gå på! The Handy er liten nok til å ha med seg overalt, og den smarte festeløsningen gjør at du kan bruke nesten alle typer onanihylser for menn for varierte opplevelser.

Pantyrebel Fjernstyrt Vibrerende Truse – Tanga

Vibrerende truse med trådløs fjernkontroll fra Pantyrebel! Sexy tangatruse med egen lomme for vibratoren slik at du får plassert den akkurat der du vil ha den. Vibratoren har 12 ulike vibrasjonstyper som enkelt styres med den medfølgende fjernkontrollen.

 

Blindfold

Sansene forsterkes, huden sitrer, alle kjærtegn blir små eksplosjoner av nytelse når du ikke kan se hva som skjer. Et blindfold eller øyenbind er det perfekte tilbehøret for par som vil ha bedre og mer spennende sex!

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du