Drømmerunk, med en tvist! 

Høyrehånda har vært en fast følgesvenn siden jeg var tenåring. Jeg trodde ikke at noe jeg kunne gjøre alene kunne måle seg med teknikken jeg har opparbeida gjennom årene! Jeg har testet mange «runke-maskiner» for menn og det utrolig gøy, men jeg har savnet noe enkelt! Noe jeg bare kan vippe opp fra skuffen og kose meg med.. Og endelig har jeg funnet mitt drømmeprodukt! 

Arcwave Voy gir meg min drømmerunk, med en tvist!

Arcwave Voy er et enkelt produkt, en hul liten boks, men det må være noe magisk på innsiden?! Den er laget av et perfekt glatt og mykt materiale, som faktisk får ekte vare (blunkblunk) til å blekne! Du trenger inn i hylsen og kan justere den så den blir så trang du ønsker. Så, ved hjelp av rotasjon og lange drag, skaper den en runke-opplevelse som er helt annerledes enn alt jeg har testet.

Dette sier nettsiden, Nytelse.no, om Arcwave Voy:

«Arcwave Voy har en unik TAS-funksjon som er designet for å stimulere spesifikke nytelsessensorer. De svært sensitive Merkel-Ranvier-reseptorene i penis gir nytelse når de utsettes for trykk. Når de blir stimulert på riktig måte, gir det en helt ny, deilig sensasjon – og dette gjør Voy mer intens enn vanlig onanering».

Min kommentar:

Hvorfor har man ikke begynt å utforske «Merkel-Ranvier-reseptorene»før?! Arcwave Voy leketøyet gir meg en følelse av at HELE penis kan brukes til å gi nytelse, ikke bare de punktene jeg har vært kjent med før. Nå er hele stasen med på leken, fra roten og helt ut til penishodet. Stimuleringen blir ekstremt intenst, samtidig som jeg klarer å holde lenge og orgasmene blir heftigere enn hva jeg er vandt til.

Voy er virkelig en kompis i nøden. Hylsen er lett å holde, for lange økter. Der andre leketøy kan by på en del stress og tukling, er denne helt problemløs. Arcwave Voy er enkel å rengjøre, blir ikke slitt etter å ha brukt den noen ganger og den er veldig lett å vaske!

Konklusjon:

Arcwave Voy krever litt av deg, det er ikke et produkt som gjør hele jobben! Men når du gjør det du uansett er vandt til å gjøre, så løfter dette leketøyet følelsen ca tusen nivåer. Jeg digger at den er en bonus til følelsen som allerede er så digg. Tidligere har det stort sett bare penishodet som gjorde at det føltes godt, men nå er hver eneste cm av penis kilde til en ekstrem nytelse!

Til å være et så enkelt produkt et Arcwave Voy utentvil best i sin klasse!

Kjekt å vite:

Dette er et leketøy som ikke krever batterier eller strømtilgang, så du kan virkelig bruke den hvor som helst og når som helst! Arcwave Voy er laget i silikon, som er lett å rengjøre og ikke tar til seg bakterier.

Du får kjøpt Arcwave Voy hos Nytelse.no!

Skrevet av Morten (37) for Nytelse.no

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,