Fra virkeligheten: 21 russ og meg

Jeg har ikke stått opp engang når jeg skriver dette til deg. Jeg ligger fremdeles i sengen og prøver å komme meg etter årets 17. mai-feiring. Ikke det at det ble så mye alkohol, men jeg hadde en seksuell opplevelse som kommer til å sitte i kroppen min i lang tid fremover. Bildene sitter i hodet mitt, og jeg håper de sitter der for alltid. 21 russ og meg.

Jeg hadde valgt en lett lysegul sommerkjole som fremhevet de lange, brune bena mine og det lange lyse håret danset i store bølger nedover ryggen. Den tradisjonelle 17. mai feiringen ble for min del avsluttet med en like tradisjonell grillfest hos en barndomsvenninne og det var som alltid en suksess.
Det hadde akkurat begynt å bli lyst da jeg tuslet langs vannet med kurs hjemover. På en strand noen hundre meter hjemmefra satt jeg meg på en benk, bare for å nyte stillheten. Det var helt stille, til og med fuglene sov. Vannet slo innover mot stranden, men det var alt jeg hørte og livet var ganske nydelig. Jeg var litt brisen, følte meg fantastisk etter livets beste fest og været var fremdeles greit. Men det skulle bli enda bedre…

Overrasket..

Plutselig ble stillheten brutt av musikk. Det var ganske tydelig at en russebuss nærmet seg og jeg kunne ikke gjøre annet enn å håpe at den kjørte videre. En stor buss stoppet bak meg. Musikken var rolig og behagelig og jeg ble sittende å lytte, uten å snu meg mot dem. Plutselig hører jeg at en gjeng med folk kommer stormende bak meg, de løper mot vannet. Men det synet som møter meg er ikke som forventet, for det er ikke en gjeng med rød og blå-kledde ungdommer med tusj i fjeset og spy i håret. Det er derimot 18 nakne ungdommer, klare for å avslutte russetiden med å vaske av seg skammen i sjøen. Jeg må flire for meg selv, og mange av dem gir meg en high-five i det de løper forbi og brøler. De er glade, rusa på livet og ekstremt vakre.

De kaster seg ut i vannet. Ca. 50 % gutter og like mange jenter. Når alle har dukket under jubler de og flere av dem kysser hverandre intenst, gutter og gutter, jenter og jenter, og jenter og gutter. De bytter på hvem de kysser med og koser seg veldig, hele tiden er det noen som jubler. Plutselig kommer det tre russ til springende forbi meg. Like nakne og like glade som de andre. Han siste stopper brått og ser på meg.

 

Vask bort skammen.

«Du skal ikke være med du også da?! Du har sikkert noe skam som bør vaskes bort før sommeren du også!»
Jeg flirer, litt fristet av tilbudet.
«Nei, ellers takk. Jeg tør ikke bade i andres gamle skam». Han ler høyt.
«Du var jævlig pen, forresten!» Han blunker og løper ned mot vannet.

Jeg vet at jeg er «jævlig pen». Jeg har hørt det hele livet og jeg ser jo selv at jeg har vært heldig. Slank, faste bryster som fra naturens side er større enn de fleste andre, fregner på nesen, isblå øyne og lange ben. Jeg liker virkelig ikke å skryte, men jeg mener også at det må være lov å være fornøyd.

Min nye venn kaster seg ut i vannet og de andre jubler. Når han dukker opp igjen kastet han på håret og snur seg mot meg.
«Kom da»!
Alle de andre snur seg mot meg.
«Hva heter du?!» En av jentene roper mot meg.
«Pernilla!» Roper jeg tilbake.

Invitasjonen

De begynner å klappe i hendene.
«Pernilla skal bade, Pernilla skal bade!»
De roper i kor og klapper taktfast med hendene og jeg skjønner at det ikke er annet å gjøre enn å tilfredsstille ønsket deres. Og jeg blir gjerne med, for strandkanten er nå en boblende gryte av nakne ungdommer som jo tross alt bare er noen få år yngre enn meg selv.

Jeg reiser meg, drar kjolen over hodet og da bryter applausen og jubelen løs. Antageligvis fordi jeg verken har på truse eller bh. Jeg går sakte ut i vannet mens de fortsetter:
«Pernilla skal bade, Pernilla skal bade!»
Jeg kjenner hvordan brystvortene blir stive og kjenner at vannet er virkelig kaldt.
«Kom igjen a, pyse! Dukk under!»
Jeg kaster meg under vann og det suser i ørene mine, vannet er ekstremt kaldt!
Når jeg kommer opp møter jeg jubel, såklart. Her skal det tydeligvis jubles for den minste lille ting.

Deres overkvinne

Den intense kyssingen fra tidligere setter i gang igjen rundt meg, og jeg ser etter en mulig utvei. Foran meg står en gutt og hopper og klapper i takt med musikken fra russebussen. Han er ekstremt flott. Høyere enn de andre, sort hår, solbrun og muskuløs. Han tar hendene mine og danser rundt. Det er litt av et syn. Denne nakne skikkelsen som hopper opp og ned, og som tydeligvis ikke er sjenert over «utstyret» som svinger i takt. Alle har begynt å danse og jeg blir dratt med på det. Vi synger sanger jeg har sunget tusen ganger før og det oppstår en slags dansesirkel hvor to og to går inn i midten og viser det beste de har å by på. Det blir mye latter men også imponerte hvin.

Det blir den mørke skjønnheten sin tur og han tar selvsikkert plass i ringen. Han danser så bra at jeg begynner å lure på om han livnærer seg som stripper ved siden av skolen, han er virkelig flink. Plutselig peker han på meg og inviterer meg ut i ringen. Han aner ikke at han har møtt sin overkvinne. Jeg har danset siden jeg var 7 år gammel og de siste 3 årene har jeg drevet med poledancing, så er det noe jeg kan, så er det å danse sexy. Applausen er virkelig noe av det villeste jeg har hørt, de plystrer og er tydelig imponert over bevegelsene mine, og når jeg avslutter med å legge igjen et lett kyss på leppene hans tar det fullstendig av.

Alles dansestil blir i samme sjanger som min og etter hvert klarer ikke guttene å skjule at de syntes dette er flott. Den ene staken etter den andre reiser seg, men det er tydeligvis bare gøy. De eier virkelig ikke hemninger og når jentene etter hvert går inn for å erte opp guttene så er det ikke lenger noen som er sjenerte.

Jentekos

En mørkhåret jente utfordrer meg til danseduell, men det tar en litt uventet vending. For istedenfor å danse, går hun bak meg og legger hendene over brystene mine. Jeg kjenner det rykker til i fitta mi. Der er ekstremt mye nakenhet, ekstremt mange kropper og ekstremt mange ståkuker. Mens hun danser kysser hun meg nedover ryggen og biter meg i rumpa. Jubel og applaus igjen.
Jeg snur meg og legger leppene mine rundt hennes ene brystvorte, og når jeg ser opp på henne ser jeg at hun biter seg i leppen. Dette er en helt absurd situasjon.

Vi beveger oss oppover mot bussen. 21 nakne, våte russ og meg. Jeg griper kjolen på vei opp og blir siste person inn i bussen. Bak i bussen er det sofaer langs veggene, så de utgjør en sirkel. Det er en ledig plass og de gjør tegn til at jeg skal sette meg der. Musikken er altfor høy, de er altfor gjestfrie og jeg begynner å bli altfor kåt.

Jeg setter meg, fremdeles naken og får en cider i hånden. Den er iskald og nydelig. To jenter står midt i ringen og knar hverandre på brystene mens de kliner intenst. De rundt er delt opptatt av det som skjer, men også veldig opptatt av Bjørn Rosenstrøms hit «Het», som dundrer ut av anlegget. Jenta ved siden av meg prøver å hviske meg noe, men det er umulig å høre hva hun sier.  Det ender med at hun kysser meg dypt og intenst, og jeg er nå ekstremt klar over hvor våt jeg begynner å bli.

Gruppesex

Jeg kan ikke reise meg nå, for det vil være en våt flekk på sofatrekket. Kyssingen blir mer intens og jeg blir revet med. Jeg legger meg bakover i sofaen og hun følger etter. På vei ned slikker hun meg over brystene og jeg rekker så vidt å få et glimt av to jenter som blir tatt bakfra lenger fremover i bussen. Er dette dagens ungdom altså? De er rause, det skal de ha!

Vi er nå omtrent 10 stk bakerst i bussen og resten har spredt seg fremover i bussen og rett på utsiden av døren. Jeg begynner å lure på om det har tippet fullstendig over for oss. I døråpningen ligger en type med blå russelue og blir sugd av en nydelig jente med verdens største og flotteste rumpe. I sjåførens stol sitter en jente med et ben opp på rattet, mens en annen jente og en mørk gutt veksler mellom å kline med hverandre og slikke «sjåføren».

Overalt er det noe som skjer, men jeg får ikke med meg alt, for det er mer enn nok å tenke på bakerst der jeg er. Jenta som ligger over meg kysser meg i nakken, og over skulderen hennes kan jeg se at en av guttene gnir kuken sin mot bakenden hennes. Det er ganske tydelig at hun digger det, fordi hun presser seg mot han og han trenger inn i det trange hullet hennes.

Oralsex til alle

De ligger nå over meg og har sex og jeg har ingenting imot det. Jeg kysser henne igjen og akkurat i det leppene hennes treffer mine kjenner jeg en hånd gli over magen min. På min venstre side sitter den mørke danseløven min. Jeg ser nå virkelig hvor fantastisk kjekk han er. Mørke øyne som stirrer inn i mine, og en stor hånd som legger seg over musa mi. Jeg drar han mot meg og kysser han hardt. To fingre trenger inn i meg og jeg stønner høyt. Mens han fingrer meg, endrer de to knullende over meg posisjon. Jeg er i himmelen. Jenta blir plassert slik at hun står med ansiktet mot underlivet mitt, og hun kysser innsidene av lårene mine. Bak henne står en blond type å knuller henne hardt. Og ved min side sitter verdens kjekkeste fyr og fingrer meg mens vi kysser intenst.

Plutselig kjenner jeg en tunge treffe musa mi og jeg lar meg absolutt inspirere. Jeg lener meg bort og tar kuken til sidemannen min i munnen. Han smaker saltvann og lukter herreparfyme og frisk øl. Den store kuken hans fyller munnen min og jeg kjenner at det ikke skal mye til før han kommer, pikken hans er steinhard og helt på bristepunktet. De to som holder på foran meg er tydeligvis ferdige og går rett fra knulling, til dansing. Sånn er stemningen i bussen, det er ekstremt kort vei fra dansing til knulling, og tilbake.

Klimaks!

Jeg stiller meg på alle fire, slik at jeg kan fokusere på sugingen jeg driver med. Det tar ikke lang tid før to hender legger seg om hoftene mine. Jeg snur meg ikke for å se hvem det er. Det å ikke vite ble plutselig veldig spennende. Jeg strekker en arm bakover, og hånden min treffer en kraftig, deilig pikk. Og dagens ungdom lenge leve: han hadde på seg kondom! Jeg runker den et par drag før jeg krummer ryggen og gir tegn til at han skal trenge inn i meg. Han gjør som jeg gir beskjed om.

I sofaen ved siden av meg har det nå dukket opp to jenter. Jeg ser ikke helt hva som skjer, men jeg ser på bevegelsene at det er ganske heftig fingring. De koser seg, akkurat som alle oss andre.

Plutselig blir kuken i munnen min enda hardere og han drar meg lett i håret så jeg skal slippe å få sæden i munnen. Men jeg elsker følelsen av å svelge, så jeg gjør det med glede. Jeg vet hvor mye gutta elsker det, så å gi de den gleden syntes jeg er magisk. Han fyller munnen min med varm sæd og jeg kjenner samtidig at min egen orgasme er sekunder unna. Jeg snur meg, legger meg på rygg i sofaen og gnir min egen klitt. En orgasme er så ekstremt overveldende, så jeg klarer ikke oppføre meg. Jeg stønner høyt, nesten høyere enn musikken, og holder meg fast i ryggputen.

Litt av en kveld..

Jeg drar han som tok meg bakfra mot meg igjen og han trenger inn i meg akkurat i det jeg kommer. Det svimler nesten litt for meg, for på dette tidspunktet er bussen ekstremt varm og jeg har hatt tidenes orgasme. Jeg strekker meg etter cideren min og tar en iskald slurk, det er deilig. Så reiser jeg meg opp og umiddelbart drar en jente med meg inn i dansen. Jeg danser meg gjennom bussen, drar med meg kjolen på veien og lister meg ut frontdøren. Hele veien så møter jeg dansende, knullende, slikkende og ekstremt glade russ.

Dette er min historie fra 17. mai, akkurat slik det skjedde. Jeg skal antageligvis aldri se noen av disse igjen, men det er fascinerende å tenke på at disse ungdommene skal sitte i samme klasserom i dag. Har de fylleangst? Det var så tydelig at alle ønsket dette så inderlig, og bare lot seg friste. Er ungdommen så frie nå? Håper det, for deres skyld.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du