Hvordan suge skikkelig – med min kone, Marie og Hildegunn

«Å, ja! Sug meg. Sug meg hardere!» ropte jeg mens tre kvinner jobber med pikken min. Den ene våte munnen etter den andre gled opp og ned langs staken. «Faen så gode dere er.» En av dem tok hele pikken inn i munnen, hun gled sakte ned langs staken helt til nesen hennes presset mot magen min. «Å, faen.» stønnet jeg, mens synet av de tre forsvant i en intens eksplosjon av rå seksuell glede.

«Slikk ham rundt hodet, sånn ja.» hørte jeg Marie hviske mykt, etterfulgt av en våt og varm tunge som gled over mitt oppsvulmede pikkhode. Jeg stønnet svakt mens kroppen våknet til live igjen.

«Jeg tror han er våken.» sa Marie i det jeg forsøkte å sette meg opp for å se hva som skjedde. Synet mitt ble gradvis bedre, og jeg så først Marie på den ene siden av meg, hun lå med hodet ved siden av pikken min som nå var blitt hard igjen. Min kone lå på den andre siden, med én hånd rundt pikken mens tungen hennes gled over pikkhodet. Marie snudde seg for å se på meg, så la hun en arm på brystet mitt og presset meg ned i sengen igjen. «Bare len deg tilbake og nyt opplevelsen du.» sa hun med et smil.

«Eh, ok. Ikke at jeg klager, men hva skjer?» spurte jeg i det min kone lukket leppene rundt hodet og gled noen centimeter opp og ned staken min.

«Bare litt veiledning.» sa Hildegunn fra der hun satt på knærne bak Marie, begge fulgte med på hva min kone gjorde.

«Veiledning?»

«Ja, Marie skal lære meg hvordan jeg skal suge pikken din, men akkurat nå er det din kone som får litt ekstra undervisning.»

«Liker du virkelig dette?» spurte min kone, etter å ha sluppet taket rundt pikken min.

«Ja for faen, det er deilig.»

«Smaker litt rart,» sa min kone med en liten grimase, «liker du virkelig å gjøre sånt?» spurte hun og så på Marie.

«Sex er ikke bare for vår egen del, det er også for det partneren din får ut av det. Liker du at mannen din slikker deg?»

«Ja, selvfølgelig!» svarte min kone.

«Tror du han liker smaken av deg?»

«Jeg… jeg vet ikke, det gjør han vel?»

Marie så på meg, «Hvordan smaker hun?»

«Når da, i starten, etterhvert, eller mot slutten?» spurte jeg og blunket til min kone.

«Alle tre.» sa Marie og smilte.

«Litt syrlig i starten, kanskje ikke den beste smaken. Når hun blir skikkelig kåt blir hun våtere og mildere, og rett før hun kommer blir smaken søtere, nesten som honning. Da elsker jeg smaken av henne. Når hun kommer, vel, da er det mest vått, ikke noen spesiell smak i det hele tatt.»

«Men du liker å slikke henne, ikke sant? Selv om du kanskje ikke liker hvordan hun smaker til å begynne med?»

«Ja for faen, jeg elsker måten det får henne til bevege seg på. Jeg elsker å få henne til å komme, og hvis det er på tungen min så er det helt greit for meg.»

«Ser du hva jeg mener? Det handler ikke alltid om hvordan det føles, eller i dette tilfelle smaker, for oss. Jeg elsker å suge pikker, ikke fordi det alltid smaker så innmari godt, men fordi det å se en mann bli kåt av det jeg gjør med ham gjør meg kåt også.»

«Smaker jeg sånn, altså?» spurte min kone meg.

«Ja.» sa jeg og trakk litt på skuldrene.

«Smak på meg.» sa Marie og satte seg opp foran min kone. Hun la det ene benet over meg slik at fitta hennes åpnet seg mot min kone, og humpet seg nærmere henne.

«Hvorfor? Jeg trenger ikke det!» sa min kone. Hun trakk seg tilbake med et forskrekket uttrykk i ansiktet.

«Hvorfor ikke? Din mann gjør det med deg, og i min mening så er kvinner bedre enn menn til å slikke.»

«Ja… men det er litt rart, er det ikke? Jeg ville ikke forventet at min mann sugde en annen mann.»

«Jeg ber deg ikke om å bli lesbisk eller biseksuell. Jeg vil bare at du skal forstå hva han smaker når han slikker deg, så du kan forstå hvorfor noen kan like å suge en pikk.»

«Jeg tror ikke jeg kan gjøre det.» sa min kone, fortsatt med hånden rundt pikken min.

«Å kom igjen, det er ingen som kommer til å få vite om det.» sa Hildegunn. «Hvis hun ikke vil, så vil jeg prøve. Jeg har alltid lurt på hva det smaker. Jeg mener, jeg har prøvd å slikke fingrene mine etter å ha hatt dem i fitta, men jeg vet ikke om det er det samme.»

«Liker du virkelig å slikke meg når jeg smaker sånn?» spurte min kone, med hodet løftet opp mot meg.

«Det er ikke det samme. Det er noe helt annet å smake det direkte.» sa Marie mens Hildegunn krabbet over til min kone og la seg nærmere Maries fitte.

Jeg kunne se at Marie spredde leppene sine med fingrene for Hildegunn. «Åh, det var ganske sterkt.» sa Hildegunn etter å ha slikket Marie et par ganger. «Du må prøve det Elisabet.»

Min kone sukket tungt, et sukk jeg kjente igjen fra situasjoner hvor hun hadde bestemt seg for å gjøre noe hun visste kom til å bli ubehagelig. Jeg ble faktisk overrasket når hun la seg høyere opp på magen min så hun kunne nå Maries fitte. Jeg så tungen hennes gli forsiktig langs leppene til Marie, først sakte opp og ned, så dypere og med mer kraft. «Liker du virkelig å slikke meg når jeg smaker sånn?» spurte min kone, med hodet løftet opp mot meg.

«Vel, jeg vet ikke hvordan hun smaker, men de jeg har slikket har stort sett smakt det samme.»

«Her, smak på meg da.» sa Marie mens min kone la seg ned med hodet mot pikken min igjen. Marie satte seg på knærne over meg og senket fitta si ned mot munnen min.

Jeg rakk tungen ut og slikket henne forsiktig langs utsiden av leppene, over klitten og litt ned igjen før jeg presset meg dypere inn og smakte på hennes syrlige safter. Jeg fortsatte oppover fitta, fant klitten hennes og lot tungespissen flikke over den med raske bevegelser.

«Mmmmm.» stønnet Marie forsiktig. «Han går rett for kjøttet, gjør han ikke?»

«Hva mener du?» spurte min kone mens hun, lettere distrahert, lot hånden gli opp og ned over pikken min.

«Ingenting. Så, smaker vi likt?»

«Dere smaker ikke helt det samme, men ikke veldig forskjellig heller. Jeg liker det mye bedre når hun blir kåtere.» sa jeg og presset tungen dypere inn i Maries fitte.

«Mmm, du er flink. Prøver du å få meg til å komme?»

«Selvfølgelig.» svarte jeg og fortsatte å kjærtegne fitta hennes. Jeg lot tungen gli over leppene før jeg presset meg dypere inn i henne igjen. Jeg la en arm rundt låret hennes og trakk henne ned mot meg så jeg kunne nå henne med fingrene, så spredde jeg leppene hennes slik at klitten åpnet seg foran meg. Tungen min gled opp langs leppene hennes, sirklet rundt klitten i noen sekunder og gled sakte ned igjen.

«Han liker det virkelig, se på pikken hans!» sa Hildegunn og la en hånd rundt den pulserende pikken min, som hadde blitt merkbart tykkere og hardere etter hvert som jeg ble kåtere.

«Sug ham.» sa Marie der hun satt over meg. «Se hvor nærme dere kan få ham uten å la ham komme.»

Jeg følte myke lepper lukke seg rundt pikken min før de begynte å bevege seg opp og ned i samme rytme som min kones hånd. Opp og ned gled hun, tungen fulgte bevegelsene fra roten til hodet, mens hodet hennes nikket sakte opp og ned.

«Ok, ok. Jeg nærmer meg.» pustet Marie tungt. «Du må stoppe før du får meg til å komme!»

«Du smaker annerledes nå.» sa jeg mens hun løftet benet sitt over meg.

«La meg prøve.» sa Kristiane, hun la kroppen sin over meg og presset Maries ben fra hverandre. Hun la ansiktet sitt helt inntil Maries fitte og slikket henne flere ganger før hun trakk seg litt tilbake. «Det smaker noe helt annet nå, du må prøve du også Elisabet.»

«Å, ok.» sa min kone og løftet leppene opp fra pikken min før hun krabbet over meg. Hun lente seg inn mellom Maries ben og slikket henne forsiktig. «Du har rett, det er noe helt annet.» sa hun før hun lente seg inn igjen og slikket Marie igjen. «Jeg kan se hvorfor han synes det er greit å gjøre det.»

«Greit? Jeg elsker å gjøre det. Ikke på grunn av smaken, men hva det gjør med deg.» svarte jeg.

«Ok, nok fittesnakk nå. Dette skulle være en leksjon i suging. Hildegunn, prøv å ta ham helt inn i munnen, hele staken hans. Først må du holde pikken hans slik at den ligger nesten vertikalt, og så presser du munnen ned over ham. Den vanskelige delen er å kontrollere brekningsrefleksen. Tenk på gjesping. Åpne halsen som om du skal gjespe, og legg tungen flatt bakerst i munnen. Det gjør åpningen så stor som mulig, og hjelper å redusere brekningsrefleksen.»

Hildegunn satte seg ved pikken min mens min kone la seg litt til siden. Jeg la meg tilbake og nøt synet av tre flotte damer som alle fokuserte på én ting – pikken min. Hildegunn la den ene hånden rundt pikken og lot den varme, våte munnen sin gli nedover staken. Hun prøvde å følge Maries instruksjoner, men brakk seg halvveis og satte seg opp. «Altfor stor.» sa hun med et overrasket uttrykk.

«Nei, ikke i det hele tatt.» sa Marie. Hun lente seg over og presset munnen ned pikken min. Hun stoppet ikke før nesen hennes traff magen min, så gjorde hun noen små opp og ned-bevegelser med hodet. Jeg stønnet høyt mens hun satte seg opp igjen med et smil om munnen. «Ser dere, det går fint. Han er stor, vel, ikke så stor som alle jeg har sugd, men større enn gjennomsnittet.»

«Ok, jeg prøver igjen.» sa Hildegunn. Denne gangen kom hun litt lenger ned, men det gikk ikke lenge før hun spratt hun opp igjen og holdt tilbake brekninger.

«Tenk på gjesping.» sa Marie igjen når Hildegunn bøyde seg over meg for et nytt forsøk. Denne gangen tok hun nesten hele staken i munnen før hun måtte gi seg. «Jeg tror ikke dette går.» sa hun sakte, det var nesten som om hun var skuffet over seg selv.

«Ikke press deg selv, går det ikke så går det ikke. Jeg har en liten hjelpende hånd som gjør det lettere å ta ham helt inn i munnen, men vi kan vente litt med det.» sa Marie og pekte på vesken sin ved siden av sengen.

«Skal ikke du prøve, Elisabet?» spurte Hildegunn når hun hadde fått tilbake pusten.

«Jeg vet ikke. Er fortsatt ikke helt solgt på ideen med suging, og spesielt ikke trykke hele pikken ned i halsen.»

«Elisabet, liker du å bli pult? Når mannen din får deg til å komme?» spurte Marie.

«Selvfølgelig gjør jeg det.»

«Liker du det når han slikker deg og får deg til å komme på den måten?»

«Ja, jeg gjør det også.»

«Så hva gjør du for han?»

«Hva mener du?»

«Hvordan tilfredsstiller du mannen din når han gjør alt dette for å få deg til å komme?»

«Vel, vi ligger med hverandre.»

«Ok, og hva gjør du da?»

«Jeg lar ham knulle meg til han kommer.»

«Du lar ham?» spurte Marie og så stygt på min kone. «Han knuller deg, slikker deg, får deg til å komme, og så lar du ham ligge med deg. Høres ikke det litt ensidig ut? Han bryr seg tydeligvis om deg, han slikker som en helt, selv med alt det jeg har gjort så har denne kvelden vært en av mine beste. Det er fordi han VILLE at vi skulle ha det bra. At det skulle føles godt. Han ville at jeg skulle komme. Når han knuller deg så er det tydelig at han gjør en innsats for din skyld. For alt det, er det ikke på tide at du også gjør noe for ham?»

«Jeg vet ikke, jeg har vel ikke tenkt på det på den måten.»

«Kan jeg spørre deg om noe? Hvorfor er du her?»

«Hva mener du?»

«Hvorfor er du her, med oss? Du er tydeligvis ikke veldig mye erfaring, selv om det virker som om du liker det som skjer.»

«Vel, det høres kanskje rart ut, men jeg ville gi mannen min det han har mast om så lenge. Jeg ble lei av at han alltid ville ha sex, og at jeg skulle være mer seksuelt åpen. Denne helgen skulle jeg si ja til alt, være med på alt, så han kunne se hvordan det ville være om han faktisk fikk det som han ville.»

«Det høres litt rart ut ja. Hvor mange ganger om dagen har dere sex?»

«Tja, kanskje en eller to ganger i måneden.» svarte min kone litt nølende.

«Du er lei at han ber om mer? Elisabet, du er heldig han har blitt hos deg såpass lenge, at han ikke har funnet seg noen andre. Han elsker å tilfredsstille deg, han har en fantastisk pikk, og det er tydelig at han elsker deg. Du har tydeligvis også likt vårt lille eventyr sammen, så hva er egentlig problemet?»

«Jeg ble aldri kåt, det var så mye annet som kom i veien.» svarte min kone forsiktig. «Ikke at vi ikke prøvde, men hormonene er vel ikke der lenger.»

«Du var jo kåt nå nettopp, hva er det som er forskjellig nå?»

«Jeg vet ikke helt. Jeg har vært tent bare av tanken på denne helgen. Det er vel det å være naken sammen med andre, å vise seg frem uten skam. Jeg likte tanken på at min mann ble kåt og hard foran andre, og at vi kunne oppleve noe helt nytt, sammen.»

«Så hvorfor ikke godta de følelsene? Du har en mann som elsker deg, som blir hard bare av tanken på deg, jeg skulle ønske jeg hadde en som ble like tent bare av tanken på meg!»

«Du ligger jo med nye menn hele tiden.»

«Ja, det gjør jeg. Vet du hva? Det betyr ingenting. Det jeg virkelig vil ha er en som vil knulle meg med ekte følelser, en som vil at jeg skal ha det fint, en som vil at jeg skal komme hardt og lenge. En som vil se meg naken, ikke fordi jeg har pupper og en fitte, men fordi han elsker å se meg naken. Jeg vil ha noen som liker å ha sex med meg fordi det er meg, ikke fordi jeg er en kvinne. Jeg har ikke funnet noen som det enda. Det er ikke mange av dem, og tro meg, jeg har prøvd. Du har en rett foran deg. Du har en mann som ser deg når du er naken, som føler deg når han klemmer, kysser og knuller deg. Du aner ikke hva du har.» sa Marie, mens hun ristet sakte på hodet.

Min kone satt i stillhet mens Marie reiste seg og gikk over til boblebadet på terrassen. Hildegunn fulgte henne like etterpå. Jeg kunne høre dem hviske sammen mens min kone så på meg. «Er jeg virkelig så ille?» spurte hun.

«Sånn ja, start der.» sa Marie og satte seg på den andre siden av sengen. «Sug og runk ham, så blir han hard igjen fort.»

Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si. Hun satt der, helt stille, mens hun åpenbart spurte seg selv det samme spørsmålet. Så løftet hun hodet, krabbet over meg og senket ansiktet sitt over meg slik at vi lå der nese mot nese. De store puppene hennes hvilte på brystkassen min. «Kanskje jeg var det. Jeg er lei for det.» hvisket hun.

«Du trenger ikke å være lei deg. Jeg har elsket deg alle disse årene, ikke for sex, men for følelsene jeg har for deg.»

«Kanskje vi kan bli bedre sammen? Kanskje jeg kan gi deg mer av det du vil ha?»

«Du trenger ikke å gjøre noe fordi du føler at du skylder meg det. Jeg vil at du skal gjøre det du har lyst til å gjøre, fordi det føles godt å dele det med meg.» hvisket jeg tilbake.

«Jeg skjønner.» sa hun, og kysset meg på nesetuppen. «Ikke gå noe sted.»

Hun reiste seg opp og gikk bort til boblebadet hvor Marie og Hildegunn koste seg i det varme vannet. De snakket forsiktig sammen. Jeg kunne ikke høre hva de sa, men det var tydelig at diskusjonen ble følelsesladet. Til slutt nikket de til hverandre. Marie og Hildegunn reiste seg opp og tørket hverandre med håndklærne jeg hadde lagt ut tidligere på kvelden. Når de var tørre gikk alle tre tilbake til sengen.

Min kone satte seg ved siden av meg og begynte å runke meg sakte. Så lente hun seg over meg og tok meg inn i munnen.

«Sånn ja, start der.» sa Marie og satte seg på den andre siden av sengen. «Sug og runk ham, så blir han hard igjen fort.»

«Han er hardere allerede.» svarte min kone, med ansiktet rett over pikken min.

«Bra. Når den er fin og hard så holder du den mot munnen, og husk det jeg sa om gjesping.»

«Ok.» sa min kone, og lot pikken min gli ut av munnen med et høyt slurp. Hun klemte hardere rundt pikken og runket meg raskere og raskere. Så begynte hun å slikke pikkhodet med raske, presise bevegelser. «Så prøver vi.» hvisket hun og presset munnen ned over meg. Jeg følte pikkhodet treffe ganen hennes, før presset endret seg litt i det hun lente seg fremover og lot meg gli enda lenger inn. Hele kroppen hennes strammet seg, og jeg kunne høre at hun prøvde å holde tilbake brekninger, men hun fortsatte å ta meg dypere og dypere. Hun stoppet ikke før hun måtte flytte hånden for å få mer plass, og nesen hennes kilte kjønnshårene mine. Jeg stønnet høyt i det hun løftet hodet i en rask bevegelse mens hun gispet etter luft. Hånden hennes fant sin vante plass rundt pikken og hun fortsatte å runke meg.

«Det var vel ikke så ille?» sa Marie.

«Ikke veldig.»

«Så hva føler du nå, når du vet at han hadde det så godt at han stønnet? Det er liksom applaus for en god jobb.» sa Marie mykt.

«Det gjør meg kåt, for å være helt ærlig.» svarte min kone, før hun igjen lukket leppene rundt pikken min og, saktere denne gangen, lot hodet gli ned til hun hadde hele staken inne i munnen.

«Blir du kåt av dette?» spurte Marie min kone mens hun løftet hodet sitt fra pikken min.

«Ja, det gjør jeg.»

«Så gi ham fitta di, la han leke også.»

Min kone snudde seg rundt i sengen, så løftet hun det ene benet over meg slik at fitta hennes lå rett foran ansiktet mitt. Jeg kunne føle munnen hennes rundt pikken min, og jeg trakk hoftene hennes mot meg slik at jeg kunne nå fitta hennes. Jeg slikket henne sakte mellom leppene, lot tungen utforske henne opp og ned før jeg presset tungen inn så dypt jeg kunne i de våte foldene. Jeg stønnet igjen, denne gangen i hennes våte fitte, når pikken min igjen bunnet i munnen hennes.

Jeg fant klitten hennes og sugde på den, lukket leppene rundt den og presset dem forsiktig sammen. «Å f..!» hylte min kone.

«Han gjorde noe nytt, ikke sant?» spurte Marie.

«Ja, j.. jeg ventet ikke det.»

Marie så på meg og blunket. «Det er fordi han vet at variasjon er nøkkelen til god sex. Legg til noe nytt, endre noe dere har gjort før. Det er sånn en god orgasme vokser.»

«To kan være med på den leken.» så min kone og snudde seg rundt, så la hun puppene sine på hver side av pikken min og begynte å runke meg.

«Det er vanskelig å gjøre det skikkelig uten litt hjelp.» sa Marie og snudde seg mot meg. «Hjelp henne å holde dem på plass.»

Jeg la en hånd på hver pupp og presset de myke brystene hennes rundt pikken min. Hoftene mine beveget seg i takt med henne, og jeg begynte å kjenne det stramme seg i pikken der den lå omsvøpt i min kones store og myke pupper. Jeg lot tomlene mine gli over brystvortene hennes samtidig som vi begge runket meg med puppene. «Åja, det er deilig.» sa jeg mykt til henne.

«Føles det virkelig godt?» spurte min kone tilbake.

«Mm, ja, det gjør det.»

«Ikke alle kvinner blir stimulert selv, men det er fint å gjøre noe for ham også. Jeg elsker å se ansiktsuttrykkene hans når noen knuller puppene mine, jeg blir alltid tent av å gjøre noe kåte. Noen kvinner elsker det også.» sa Marie med et glis.

«Det er ok, men for å være ærlig så vil jeg ha noe i fitta mi nå.» sa min kone. «Pikken hans er fin å se på, men det får meg også til å tenke på hvordan den føles inne i meg.»

«Bare sett deg opp og la ham gli inn. Du trenger ikke vente på en invitasjon. Jeg har ikke møtt en mann enda som klager på en varm fitte rundt pikken.» svarte Marie med et smil. «Men hvis du vil, så kan du erte ham litt lenger. Jeg ser at han liker pupper, dra puppene dine over brystkassen hans eller gni brystvortene mot ansiktet hans. Jeg vedder på at han elsker det.»

«Jeg garanterer at han elsker det.» svarte jeg i det min kone løftet puppene fra pikken min og krabbet sakte oppover. Hun lot puppene gli over meg, over brystkassen og opp mot ansiktet. Hun beveget forsiktig på kroppen så puppene svingte fra side til side, brystvortene perfekt plassert slik at de akkurat kom borti kroppen min på sine turer frem og tilbake.

«Dette er ganske deilig.» hvisket min kone mens hun løftet en pupp opp mot leppene mine.

Jeg åpnet munnen og slikket brystvorten med et lite flikk over tuppen, noe som fikk henne til å gispe. «Mmm, det var deilig.» sa hun etter at jeg hadde sugd og slikket både pupp og brystvorte i flere sekunder.

«Si det til ham. Alle liker å høre hva som føles godt, menn også.»

«Det føles godt, kjære.» sa min kone forsiktig.

«Nei, nei.» sa Marie. «Åååh, ja, akkurat der! Det er så godt! Jeg elsker tungen din, når den glir over brystene mine, når den erter og stryker over meg. Åhhh, det er så deilig.»

«Du får det til å høres enkelt ut.» sa min kone lattermildt. «Det er ikke engang din pupp han suger på.»

«Jeg skulle ønske det var det. Det ser ut som han liker det like mye som deg.»

«Kanskje senere.» sa jeg mens jeg løftet min kones andre pupp mot munnen.

«Det er et løfte du bør holde. Jeg er kåt allerede av å se på dere to.» sa Marie med slørete stemme.

«Jeg også.» sa Hildegunn, hun hadde satt seg på enden av sengen for å se på oss. Hun hadde den ene hånden mellom bena, en finger gled sakte opp og ned mens hun smilte mot oss.

Det var tydelig at stemningen også hadde påvirket min kone. Hun presset seg nedover og jeg kunne kjenne den våte fitta hennes gli over magen min. Jeg kjente pikken min presse mot baken hennes mens hun roterte hoftene så hun kunne tre seg ned på meg. Hun førte en hånd mellom bena, tok tak i pikken min og brukte sin egen fuktige fitte til å smøre meg inn med saftene sine.

«Åååå ja.» stønnet hun mens hun førte meg inn i seg sakte, men bestemt. Den varme fitta hennes føltes fantastisk rundt pikken min.

Jeg tok tak i hoftene hennes for å kunne støte inn i henne, men hun satte seg på huk, tok hendene mine og førte dem opp mot puppene. «Du kan bare ligge der, denne gangen skal jeg gjøre det for oss begge.»

«Ok.» sa jeg og begynte å massere puppene hennes.

«Ikke glem å si hva du føler, hva du liker. Menn elsker å høre hvor godt det er å kjenne pikken deres inne i deg.» hintet Marie til min kone.

«Åh, å.. ok.» sa min kone, litt tungpustet. «Pikken din er så stor, jeg elsker hvordan du fyller meg helt opp.» sa hun forsiktig, mens fitta hennes gled opp og ned hele staken, bevegelsene timet slik at kun pikkhodet var igjen inne i henne før hun gled ned igjen.

Jeg så på mens hun økte tempoet, og puppene hennes spratt lystig opp og ned. Hun hadde tatt tak i hendene mine og brukte meg som støtte, så jeg ikke kunne leke med de deilige puppene hennes. Puppene jeg hadde lekt med så mange ganger i de tredve årene vi hadde vært sammen. Vi hadde lekt mye, men aldri slik som dette. Jeg tror ikke hun hadde vært så kåt siden vi var purunge, lenge før fire barn hadde hatt sin effekt på kroppen.

«Sånn ja, ri meg!» stønnet jeg og fikk løftet en hånd opp for å klype og dra i brystvortene hennes .

«Du liker å se puppene mine, gjør du ikke? Du liker å se de store puppene sprette foran deg.» stønnet min kone. «Åh, du føles så stor inne i meg. Så stor. Jeg tror pikken din får meg til å komme. Vil du se meg komme på den harde pikken din?»

«Ja, ja…» stønnet jeg tilbake. Jeg var også nær ved å komme, hennes rytmiske bevegelser hadde tatt meg nærmere og nærmere mens den varme, våte fitta hennes gled over hver eneste centimeter av meg.

«Kom for meg, kom i fitta mi!» ropte min kone plutselig. «Ååååå jeg kommer!»

«Aaaah» gryntet jeg mens jeg ristet under henne, pikken min presset så langt jeg kunne opp i fitta mens jeg sprutet varm sæd inn i henne.

«JAAA!» ropte hun ut, min sprutende pikk hadde satt i gang hennes egen orgasme. Kroppen hennes skalv mens hun slapp ut et langt, lavt stønn samtidig som jeg sprutet mine siste dråper inn i henne. Til slutt var pikken min helt tømt, resultatet var noen siste krampeaktige bevegelser inne i hennes fortsatt skjelvende fitte.

«Å faen.» stønnet min kone og sank sammen over meg, de myke puppene la seg over brystkassen mens hendene mine gled over ryggen hennes. Jeg strøk henne sakte fra den runde rumpa til nakken der vi lå og nøt de siste sekundene av hver vår orgasme.

«Var det sånn du ville ha det?» hvisket min kone før hun lente seg ned og kysset meg mykt.

«Hvis dette er sånn du knuller meg når jeg får deg kåt så vil vi ha det fint i mange år fremover.» sa jeg med et smil.

Plutselig hørte vi et hyl fra boblebadet, hvor Marie og Hildegunn hadde trukket seg tilbake mens vi var fokusert på hverandre. Hildegunn satt på kanten av boblebadet, med ett ben i været og den andre på bakken, mens Marie sto på alle fire foran henne med hodet mellom Hildegunns ben. Jeg kjente pikken min løfte seg litt inne i min kones fitte, og hun så smilende på meg.

«Du liker det du ser, ikke sant?» spurte hun meg.

«Jeg lyver om jeg sier jeg ikke gjør det.» svarte jeg.

«Du lovet Marie at du ville suge på puppene hennes, husker du det?»

«Ja, det husker jeg.» svarte jeg og så opp på henne.

«Ville du likt det om du så henne slikke meg samtidig?»

«Ja, hva vil du ha for å gjøre det?»

«Ingenting, bare spør meg.»

«Spør deg?»

«Spør meg om jeg vil at Marie skal slikke meg mens du suger på puppene hennes.»

«Vel, ja, jeg vil veldig gjerne at Marie skal slikke deg mens jeg suger på puppene hennes, vil du det?»

«Vent her.» svarte hun før hun reiste seg sakte og begynte å gå bort til boblebadet og de to andre…

Lyst til å prøve såkalt deepthroating? Gjør det lett med Sensuva Deep Throat Spray med frisk smak – du får den hos Nytelse.no!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du