98 prosent oppnår orgasme med denne!

Sexekspert og sexolog Maria K. Ebbestad gir deg de beste tipsene til hvilke leketøy du MÅ eie – Har du ikke prøvd denne, har du gått glipp av noe.

Sexleketøyet Womanizer har på rekordtid blitt verdens mest solgte leketøy for kvinner. Denne uken er det Womanizer Week på Nytelse.no, for å kaste ekstra glans over det populære produktet.

– Womanizer har blitt såpass populær, da den rett og slett lever opp til forventningene. Det er umulig å oppnå et rykte som den har uten at den virker.

– Har du ikke prøvd den, har du gått glipp av noe, mener Maria K. Ebbestad, som er sexolog og pressesjef i Nytelse.no.

– Under Womanizer Week finner du de tre mest populære produktene til en rabattert pris: Premium 2 og Duo. I tillegg kommer produktet med en orgasmegaranti, sier eksperten.

KJØP WOMANIZER HER

MANGE FORDELER: Alle de tre produktene er stillegående og vanntette. Perfekt til sommeren!

Orgasmegaranti

– Man får pengene tilbake om man ikke oppnår orgasme innen 30 dager.

Ebbestad kan fortelle at så mange som 98 prosent har oppnådd orgasme med hjelp av Womanizers produkter – mange også sin første.

– Fungerer den ikke optimalt for deg, får du pengene tilbake. Vi vil da hjelpe deg med å finne et annet produkt som passer bedre for deg og dine ønsker.

Les mer om de ulike produktene her:

WOMANIZER LIBERTY

Mindre, enklere og stillegående: Womanizer Liberty er det perfekte sexleketøyet å ha med på reise, da den er liten og nett. Frykt ikke grunnet størrelsen, den har fortsatt den fantastiske Womanizer-effekten. Womanizer stimulerer klitoris med trykkbølger, det gir en unik effekt som kan gi orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy – med 6 ulike intensitetsnivåer. Liberty slår seg av etter 30 minutter grunnet overoppheting.

LIBERTY: Liten og nett – perfekt til å ha med på reise!

WOMANIZER PREMIUM 2

Flere fordeler: Womanizer Premium 2 suger og napper forsiktig i klitoris med 14 ulike nivåer. Leketøyet slår seg først på ved berøring av hud, og slår seg av når den tas fra kroppen. Dette gjør den til den ultimate reisevennen. Bare len deg tilbake, slapp av og nyt.

PREMIUM 2: Dette produktet blir omtalt som et av de mest eksklusive sexleketøyene i verden.

 

WOMANIZER DUO

For deg med erfaring: Womanizer Duo stimulerer både G-punkt og klitoris samtidig. Den er vanntett, oppladbar og effektiv! Velg mellom 12 ulike nivåer på trykkbølgene, 12 styrkenivåer på vibrasjonene og hele 10 ulike vibrasjonsrytmer! Du velger selv om du vil stimulere klitoris og G-punktet samtidig, eller hver for seg. Duo er stillegående og vanntett, og den har mer enn nok batteritid for så mange orgasmer du klarer!

DUO: Stimulerer både G-punkt og klitoris samtidig!

SJEKK TILBUDENE TIL WOMANIZER-WEEK HER

Lysere tider

Ferietid og sommer er høytid når det kommer til sexleketøysalg, mye grunnet at lyset endelig er tilbake. Det resulterer i at de aller fleste blir mer våryr.

– Hormonene herjer i kroppen, og det resulterer i mer sexlyst. Det ser vi også på salget, kan Ebbestad informere.

– Det er mange kunder som ønsker produkter de kan ha med på ferie og på hytta, og her kan Womanizer fort bli din beste venn, tipser Ebbestad.

Alle tre bestselgerne er stillegående og vanntette – produkter som er fine å ha med i kofferten. Ebbestad holder likevel en knapp på Premium 2, da dette produktet er det mest luksuriøse for øyeblikket.

– Hele 14 ulike nivåer fra supermykt til superkraftig gir deg den perfekte opplevelsen. I tillegg slår produktet seg kun på når den berører kroppen. Det vil si at den stopper med en gang du fjerner leketøyet fra huden. Dette gjør at produktet er perfekt når man bor i kollektiv, eller reiser på tur med flere, da det ikke lager lyd, og stopper når man selv ønsker det – om noen skulle banke på døra eller buse inn.

SEXEKSPERT: Maria K. Ebbestad er sexolog, har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks.

Ny i jungelen?

– Hva om man er litt blank når det kommer til sexleketøy? Hvor starter man?

– Jeg anbefaler alltid å bli kjent med egen kropp. Det er viktig å greie å oppnå orgasme selv også, ikke bare ved hjelp av leketøy. Bli kjent med din egen kropp, slik at du kan oppnå orgasme på flere måter, sier Ebbestad.

Hun legger til at for en som ikke har opplevd orgasme ennå, kan det være fint å kjenne på hvordan følelsen bygger seg opp, og hvordan kroppen fungerer, både med og uten partner – med og uten Womanizer.

– For at en partner skal klare å gi deg en orgasme, må du også klare det selv. Det er viktig å snakke sammen om dette tema, tipser eksperten.

– Hva er det folk er på utkikk etter når de handler sexleketøy?

– Noe av det aller viktigste er at det gir orgasme, og det gjør virkelig Womanizer-produktene. Det er det eneste produktet som stimulerer alle 8000 nerveender i klitoris samtidig, noe verken du eller en partner greier. Hvis det er orgasme som er målet, noe det ofte er, er dette den desidert beste gaven, sier hun.

SJEKK TILBUDENE TIL WOMANIZER-WEEK HER

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,