Teltturen med Julie

Sola skinte gjennom de høye, grønne trærne og sommervarmen hadde slått til for fullt. Jeg klarte ikke å fokusere så mye på det fine været der jeg gikk og så på rumpa til Julie. Den saftige og deilige baken hennes vrikket frem og tilbake der hun gikk litt lengre frem på stien. Jeg kunne kjenne det pumpe litt ekstra i pikken når jeg fantaserte om hva jeg skulle gjøre med den.

Etter å ha gått enda litt lengre inni skogen åpnet kom vi plutselig til en åpning i trærne, og vi kunne se et nydelig, lite tjern foran oss. Rett ved vannkanten fant vi et perfekt sted til å sette opp det lille teltet vi hadde med oss. Jeg kunne se hvor ivrig Julie var, og smilet hennes smeltet meg like mye som da jeg traff henne for første gang på sommeren for to år siden.

Vi pakket ut teltet og fikk satt det opp mellom to store trær. Sola varmet så mye at vi ble fristet til å ta et avkjølende bad i tjernet. Julie vrengte av seg alle klærne og gikk rolig ut i vannet. Den deilige kroppen hennes glitret i sola, og jeg kjente jeg ble enda kåtere. Jeg ventet ikke lenge med å få av meg klærne og kaste meg ut i vannet etter henne.

Julie tok tak rundt nakken min og de fyldige leppene hennes traff mine. Vi danset rundt i vannet mens vi kysset hverandre heftigere enn noen gang. Det var ekstremt pirrende å kjenne kroppen til Julie presse seg inntil min. De myke og gode puppene hennes presset seg inntil meg, og jeg merket pikken ble knallhard selv i det kalde vannet.

Den ene hånda til Julie sklei forsiktig nedover brystkassa mi, over magen og ned mot pikken. Jeg kjente kriblingen i hele kroppen, og hadde bare lyst til å knulle henne hardt. Plutselig traff hånda hennes pikken min, og jeg ga fra meg et lite stønn. Hun tok et fast grep og begynte rolig å dra forhuden opp og ned over det følsomme hodet.

Jeg kunne ikke la være å kjenne på den saftige fitta hennes. Jeg startet med å stryke hånda mi over kjønnsleppene før jeg uten forvarsel smatt to fingre inn i henne. Hun stønnet i det jeg begynte å presse fingrene opp mot G-punktet samtidig som jeg masserte klitten med tommelen. Hun hadde allerede blitt ekstremt våt, og fingrene mine danset lett i fitta hennes.

Julie stoppet plutselig opp og fjernet hånda si fra pikken min. Hun smilte til meg og hintet til at vi skulle gå opp til teltet, jeg fulgte selvfølgelig etter. Vi småløp opp av vannet mens vi smilte til hverandre og lo forsiktig. Spenningen i hele kroppen var intens, og jeg hadde en kraftig ståpikk som kunne sprenge når som helst. Vi løp inn i teltet og kastet oss over hverandre.

Jeg tok tak i den deilige rumpa til Julie og plasserte henne oppå den stive pikken min. Jeg kunne kjenne hver eneste detalj av den deilige og våte fitta hennes mens hun gled ned på meg. Hun humpet opp og ned som om hun aldri hadde gjort noe annet før, og jeg klarte ikke la være å gi fra meg noen stønn. Julie så ut til å nyte det like mye som meg, og det gjorde meg bare enda kåtere.

Hun begynte å kysse meg nedover halsen mens hun gjorde de deiligste hoftebevegelsene jeg noen gang hadde kjent. Jeg kjente kriblinger strømme gjennom hele kroppen, og den kraftige ståpikken begynte å bli veldig følsom. Jeg løfte henne opp og la henne ned på kne, her skulle rumpa virkelig nytes. Jeg grep tak i hoftene henne og kjørte pikken inn i Julie bakfra.

Julie begynte å stønne høyere jo fortere jeg knulla henne. De deilige lydene som kom fra den våte fitta hennes gjorde det ikke lettere å holde tilbake orgasmen. Jeg tok tak i den lange hestehalen hennes og dro den litt forsiktig bakover, noen jeg visste hun elsket, mens jeg kjørte på enda hardere. Plutselig bryter Julie ut i en heftig orgasme, og jeg kjente fitta hennes pulsere rundt pikken min.

Jeg roet ned tempoet og trakk meg ut igjen før jeg kom så hun kunne suge meg. Julie bøyde seg ned mot pikken min, tok et forsiktig grep rundt ballene mine og masserte dem mens hun la munnen sin rundt pikken min. De deilige leppene hennes presset rundt pikkhodet samtidig som tunga roterte kjapt over pikken. Det var så følsomt og intenst at jeg klarte ikke holde igjen mer enn noen få sekunder.

Hun la en hånd rundt pikken min, strammet grepet og begynte å runke meg mens hun sugde. Jeg kjente orgasmen strømme ut fra ryggraden, og flere kraftige sprut traff munnen og ansiktet hennes når jeg kom. Jeg ble helt slått ut av den kraftige orgasmen. Julie smilte bredt og la seg ned ved siden av meg. Denne teltturen hadde så vidt begynt, og jeg visste allerede hvordan den skulle fortsette…

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du