Sommerflørt i innsjøen

Jeg kunne se det flørtende blikket fra Jesper som sto inntil det store treet i parken. Sommerfuglene danset rundt i magen min da han begynte å gå mot meg. Dette skulle bli vår aller første ordentlige date, og vi hadde bestemt oss for å ha en liten piknik i den store og fine parken. Vi hadde tidligere snakket sammen via felles venner, og etter hvert hadde vi fått et godt øye til hverandre.

En uke før daten sendte Jesper meg en SMS der han spurte hva jeg gjorde. Jeg lå i sengen og halvsov når telefonen plutselig plinget ved siden av meg. Vi ble liggende og tekste en god stund før jeg til slutt sovnet. Jeg husket kriblingen i magen min og de våte drømmene jeg hadde om Jesper den natta. I hodet mitt hadde jeg allerede hatt sex med Jesper mange ganger, og innerst inne ønsket jeg at det skulle skje på ordentlig også.

Jeg visste ikke hva han hadde i tankene når det gjaldt denne pikniken, det eneste jeg visste var at vi skulle møtes under treet. Han smilte til meg på en måte ingen andre hadde gjort noen gang. Jeg kjente kriblingen i magen bli sterkere og sterkere for hvert skritt han tok. De myke og deilige leppene hans traff plutselig kinnet mitt, og jeg kjente jeg blei varm i hele kroppen.

Vi smilte til hverandre og gikk bortover stien ved vannet. Sola skinte sterkere enn før, og jeg kjente svetteperlene renne fra pannen. Vi gikk bort til et litt bortgjemt område i parken, rett ved vannkanten. Jesper brettet ut teppet han hadde under armen og ba meg sette meg ned. Den intense kriblingen i magen flyttet seg automatisk ned til skrittet da jeg satte meg ned på teppet.

Jesper satte seg ved siden av meg og løftet en vinflaske ut av sekken han hadde med seg. Han ga meg et vinglass av plast og skjenket villig oppi med deilig hvitvin. Med seg i sekken hadde han også en kurv med friske, knallrøde jordbær. Jeg tok noen digre slurker av vinen som gikk rett opp i hodet, sikkert på grunn av den sterke varmen.

Jesper tok opp et jordbær og lot hånden gli mot munnen min. «Gap opp», sa han og smilte. Jeg gjorde som han sa og tok en bit av jordbæret. Blikkene våres møttes på en intens måte, og jeg klarte ikke helt slippe taket på jordbæret der jeg satt i min egen verden. Jeg kjente fitta begynte å bli enda våtere, og jeg ble plutselig dratt tilbake til drømmene jeg hadde hatt om Jesper kvelden før.

«Bli med og ta et bad!», sa Jesper ivrig i det han reiste seg opp og vrengte av seg t-skjorta. Den veltrente kroppen glinset i sola slik at jeg nesten ble blendet. Før jeg rakk å dra av meg kjolen var Jesper allerede langt uti vannet. Jeg gikk ned til vannkanten og kjente forsiktig på vannet før jeg kastet meg uti. Jeg svømte ut til Jesper som hadde vått og bustete hår etter å ha dukket under. Han fikk øye på meg og svømte meg i møte.

Jeg kjente hendene til Jesper ta tak på ryggen min og dra meg forsiktig mot seg. Han så meg dypt inn i øynene og smilte forsiktig. Før jeg visste ordet av det traff de deilige og myke leppene hans mine, og jeg mistet nesten pusten der vi lå og duppet uti vannet. Jeg ville ikke la leppene hans forsvinne så jeg tok et godt tak rundt nakken hans.

Han presset meg enda nærmere kroppen sin, og jeg kunne kjenne den stive pikken mot fitta mi. Det begynte å pumpe enda mer i underlivet da han tok hånda si ned i trusa mi. Plutselig smatt den ene fingeren hans inn i fitta, og en deilig følelse fylte kroppen min. Jeg stønnet forsiktig og fortsatte å kysse de deilige leppene hans. Jeg var våtere enn jeg hadde vært på det jeg kunne huske, jeg ville bare kjenne pikken hans inni meg!

Han dro av meg den lyserosa stringtrusa med den andre hånda si samtidig som han smatt enda en finger inn i fitta mi. Jeg kjente fingrene hans fylle meg opp, og jeg klarte ikke holde stønningen tilbake. Det tok ikke lang tid før jeg dro ned bokseren hans så det stive pikken spratt ut. Jeg satte meg forsiktig oppå den mens vi fløt rundt i det deilige vannet.

Han tok tak i rumpa mi og løftet meg opp og ned på den grove pikken sin. Vannet sirklet rundt på kroppene våre og ga meg den deiligste følelsen jeg noen gang hadde hatt! Jeg klamret meg fast i nakken hans og stønnet. Jeg så meg forsiktig rundt, men ingen andre var å se noe sted. Pikken hans sklei ut og inn mens vi danset rundt i vannet, og jeg merket hvor følsom jeg ble!

Jesper tok et enda fastere grep på rumpa mi og presset pikken sin så langt han kunne inn i den våte fitta mi. Hele kroppen blei fylt med masse deilige følelser, og jeg kunne kjenne pikken langt inni meg. Jesper fortsatte å presse meg mot seg, og jeg skjønte at jeg ikke kunne holde ut så mye lengre. Jeg blei nesten svimmel på grunn av den deilige følelsen av å bli fylt opp.

Han begynte å kysse meg nedover halsen og puppene. Han rev av meg BH’n og sugde på den ene nippelen min på en utrolig deilig og pirrende måte! Tunga hans sirklet rundt nippelen og en nærmest orgasmisk følelse spredde seg rundt i hele kroppen min. Jeg hadde store problemer med å holde tilbake den kraftige orgasmen som var på vei. Jeg kjente den bygge seg opp innvendig, og klorte meg fast i Jesper.

Det tok ikke lang tid før kroppen fyltes av en heftig orgasme. Jesper kjørte på enda hardere, og orgasmen bare fortsatte! Ikke lenge etter hørte jeg Jesper begynne å stønne og kjøre på enda litt fortere. Deretter kjente jeg fitta mi fylle seg opp med varm og deilig sperm. Vi så på hverandre og smilte. Vi begge var slitne, men blikkene våres fortalte oss at vi var klare for enda litt mer…

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette