Massasjestav – den enkle veien til orgasme!

Massasjestav er ofte solgt som et apparat for å løsne opp stive og ømme muskler. Men det er også et ekstremt populært sexleketøy – med god grunn! Flere har fått øynene opp for hvor fantastisk en massasjestav egentlig er. Har man først opplevd en multiorgasme med en massasjestav, er det ofte vanskelig å gå tilbake til noe annet.

Massasjestav – den enkle veien til orgasme

Alle undersøkelser viser at det er mange kvinner som sliter med å få orgasme. Mange har til og med aldri fått en orgasme før! Sliter du med å få orgasme ved samleie eller eventuelt ved bruk av typiske sexleketøy som en vibrator eller dildo? Da bør du teste en massajestav! De fleste massasjestaver har en svært kraftig motor med stort massasjehode som treffer hele området rundt klitoris.

Pirrende forspill

Massasjestaven er ikke bare en orgasmemaskin! Med en god massasjestav kan du massere partneren din for å varme opp før sex. Dere kan også gi hverandre en dyp og effektiv massasje som lindrer ømme muskler.

Ved å stimulere de erogene sonene rundt på kroppen øker blodsirkulasjonen, noe som gjør at man blir enda kåtere! Start gjerne med å massere ryggen og beveg deg sakte nedover mot kjønnsorganene. Følelsen av å bli stimulert over hele kroppen kan være svært pirrende!

Strømdrevet eller batterier?

Vi anbefaler gjerne strømdrevne massasjestaver som Ryra Massasjestav. Massasjestaver som går på strøm har mer kraft og større massasjehoder enn de oppladbare. Du trenger heller ikke tenke på batteritid eller passe på at du alltid har en pakke ubrukte batterier i skuffen.

Det kommer dog flere og flere oppladbare massasjestaver som yter imponerende kraft! Oppladbare massasjestaver som leWand er ofte litt dyrere, men du får en del fordeler som kan være verdt å ta med seg.

Serieorgasmer, ja takk!

På grunn av de kraftfulle vibrasjonene en massasjestav kan levere er det mange som gjerne får flere orgasmer på rad når de først kommer. Har du først fått én orgasme er det bare å la massasjestaven ligge over klitoris og hjelpe deg frem til neste orgasme, og neste… Det finnes flere ulike styrker på stavene, og får du ikke orgasme av det første trinnet så gjør nok trinn nummer 2 susen. Opplever du at du blir for følsom til å fortsette er det mange som velger å ha noe mellom massasjestaven og klitoris, f.eks. et håndkle eller bare la den hvile utenpå klærne.

Midt i blinken for travle kvinner

Massasjestaver er helt perfekte for å ta seg en liten «kjappis» i den travle hverdagen. Hvis du enten er utålmodig, eller ikke helt kommer deg frem til en orgasme, så er en massasjestav genial. Med en massasjestav kan man få en orgasme på noen få sekunder, og passer ypperlig om du har dårlig tid.

Perfekt med en partner

Selv om massasjestaver er det perfekte leketøyet for bruk alene, så er det like deilig å bruke med en partner. En favoritt blant mange kvinner er å la han eller henne penetrere deg samtidig som du stimulerer klitoris med den deilige massasjestaven. Det er mange spennende stillinger der du kan bruke en massasjestav. F.eks. kan han ta deg bakfra mens du rett og slett legger deg oppå massasjestaven – da blir du stimulert både innvendig og utvendig samtidig!

Tips: stimuler området rundt klitoris med massasjestav

Noen kvinner kan være litt overfølsomme på selve klitoris, derfor kan det være en god idé å varme opp litt før du går på det mest følsomme punktet på kroppen. Start gjerne med å ha et håndkle eller et teppe mellom massasjestaven og klitoris, det gjør at vibrasjonene blir dempet litt. Du kan også bruke staven til å massere innsiden av lårene, magen og kjønnsorganene utenom klitoris. Etterhvert som du stimulerer områdene rundt selve klitoris flytter du massasjehodet nærmere og nærmere selve tappen. Dette er supert for en partner å gjøre når dere har forspill.

Prøv dere frem litt med massasjestav – du finner garantert noe du liker!

Du finner et stort utvalg massasjestaver hos Nytelse.no.

 

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og