Takler du dette?

Det er kveld, mørkt å stille. Min kjære står i dusjen og synger. Jeg lukker øynene og lar kåtheten overta.. med bestemte tanker i hodet tusler jeg inn på badet, jeg spør om jeg kan komme inn i dusjen, ”jada, bare kom du” sier han. Jeg kler av meg mens jeg smiler for meg selv.

Jeg skyver opp døren til dusjhjørne og går inn. Jeg stiller meg inntil ham og kjenner fort en sterk og voksende pikk mot meg. Jeg ser ham dypt inn i øynene, mens jeg tar et forsiktig tak i pikken hans, ham rykker fort til men slapper like raskt av igjen. Pikken er varm og jeg kjenner det begynner å krible i min allerede kåte fitte.

Han ser på meg med bedene øyne og jeg tar hintet. Først litt sakte runking, jeg kjenner pikken stramme seg, da øker jeg tempo og nå må ham lene seg til veggen, dette liker han. I hans kåte tanker merker ham ikke at jeg setter meg på huk samtidig som jeg enda drar i pikken hans.

Jeg åpner munnen og lar pikken hans forsvinnen inn, inn til en varm og våt tunge. Det glipper et lite stønn fra ham mens ham tar tak i hodet mitt og holder meg fast. Jeg slipper pikken ut av munnen og sleiker på de nybarberte ballene hans, deilige ballesteiner slukes inn i munnen min og suges på.. jeg kjenner ham blir skjelven i knea. Jeg sleiker hele stammen med bred tunge, og tar hodet inn i munnen igjen, lar tunga fare rundt og konsentrere seg litt ekstra om strengen. Jeg holder ballene i den ene hånda og dra i pikken med den andre, samtidig som jeg fortsatt suger, litt sirklende bevegelser med både tunge og hånd, dette like han. Han småstønner nå og begynner å jokke litt mot, det er deilig, deilig å kjenne pikken langt inn i munnen min. Han ser sløvt ned på meg, blikket vårt møtes, gud så pirrende å suge mens ham ser på. Han ber meg stoppe nå, eller går det for han, jeg stopper ikke.. jeg kjenner pikken bli hakket større og det strammer seg, snart hører jeg økende stønn og en varm kraftfull sprut kommer, jeg tar imot og svelger unna hver dråpe, det er varmt og salt, ham smaker deilig..

Jeg kjenner det spenner seg i fitta mi, den er så klar, det føles som om det sprenger og nå er det min tur..

Jeg går først ut av dusjen, ham trengte litt tid på å komme seg igjen, for ham vet at jeg forlanger mitt.

Jeg finner fram en rosa glinsende dildo, og en blå litt tynnere med kuler på, samt glidemiddel og kondom. Han kommer nå etter meg og blir stående i døren å se på mens jeg legger alt på nattbordet.

Jeg legger meg godt til rette i senga, ham legger seg ved siden av. Den rosa dildoen føres ned til fitta mi, ham gnir den lett opp og ned på klitoris, det er deilig, jeg stønner svakt. Brått går den til bunns i meg, nå er det ingen stille stønn fra meg lengre, med faste bestemte drag knuller ham meg med dildoen, jeg klare ikke ligge stille. Jeg har øynene igjen og er litt i min egen deilige verden, jeg rykker til, tunga hans treffer min hovne klitoris og tunga hans roterer oppover, nedover og rundt. Den glinsende rosa dildoen er fortsatt inni fitta mi og jeg kjenner nå at det nærmer seg en orgasme. Han stopper brått, og jeg kjenner jeg blir litt skuffet, men det varer ikke lenge, tunga er brått på plass igjen og jeg kjenner en forsiktig finger som presses mot mitt rompehull som er fuktig etter all fittesaften som renner. jeg kjenner det spenner seg fra lilletåa og oppover, jeg klarer ikke å kontrollere det, Han kjenner at det er like før og roer tempo akkurat slik jeg liker det, fingeren i rumpehullet presses helt inn og da går det for meg, jeg eksploderer, kjenner fitta trekke seg sammen i ukontrollerte bevegelser, det er ubeskrivelig deilig, ham sleiker forsiktig en liten stund til før vi begge slapper av.

Jeg lener meg over mot ham og tar et forsiktig grep om pikken hans igjen, den reiser seg raskt og viser at den er klar, jeg tar den lett i munnen og suger forsiktig. Jeg slipper taket i pikken og reiser meg opp, jeg stiller meg med et ben på hver side av han, ham ligger i sengen og ser på meg, jeg kjenner blikket hans brenner i den glinsende fitta mi. Jeg fører en finger ned og lar den gli dypt inn i det våte hullet, samtidig med at jeg leker med brystene mine, jeg er så sinnsykt kåt, nesten dyrisk, Fingrene glir lett ut og inn, jeg fører inn en finger til, ham stirrer fortsatt på min glattbarberte fitte, med to fingre som nå går rytmisk inn og ut. Jeg ser ham tar et grep om pikken sin og fører pikken oppover slik at pikkhodet strutter opp mot meg. Sakte senker jeg bena, jeg bøyer bena så langt ned at jeg brått sitter på pikken hans. Det går en varm strøm gjennom kroppen min i det jeg setter i gang et deilig kort ritt. Vi stønner begge to. jeg stopper, jeg vil fylles opp, av både ham og den rosa dildoen.

Jeg krabber av og sleiker pikken hans som har smaken av mine safter, jeg sleiker og suger til jeg kjenner ham er på bristepunktet, saftene hans pipler ut som små dråper. Jeg finner fram den blå dildoen og gir den til han, jeg ligger på ryggen og trekker bena godt opp, ham har funnet fram litt glidemiddel som ham har smurt både dildoen og rompehullet min med. Jeg kjenner et lite press og den blå vennen min går sakte inn kule for kule og ut igjen kule for kule, det er så deilig, jeg stønner, klarer ikke la være. Fingrene mine smyger seg ned til fitta mi, jeg fører to fingrer inn, trekker dem fort ut igjen ellers går det for meg. Dette blir nesten for mye av det gode.

”Ta på deg kondom” kommanderer jeg.

En rød kondom med smak av jordbær blir tredd på, jeg må lukte, kjenne og smake, nok en gang pirres ham av min varme tunge. Jeg tar litt glidemiddel i hånda mi og tar tak i pikken hans, jeg smører det godt utover ved litt lett runking. Jeg stiller meg på alle fire, klar som bare det, ham tar pikken sin og plasserer den ved rosen min, tar et lett tak på hoften min og presser litt. Det er deilig, ham står stille, lar meg bestemme tempo. Jeg begynner sakte men sikkert å jokke mot han, ham småstønner, sikkert fordi er trangt å godt, jeg stønner også, fordi det er så utrolig deilig å fylles opp der bak. Jeg er kåt, våt og klar og nå ber jeg ham knulle meg skikkelig. Han tar et godt tak i meg, vi støter mot hverandre, ham slipper taket med den ene handa og finner den rosa dildoen, den føres opp i fitta mi, mens ham knuller meg i et bra tempo med dype jokk. Jeg får en følelse av å sprenges, jeg mister kontrollen og bare lar meg flyte med, detta er himmelsk godt. Saftene renner ut av fitta mi, mens dildoen går inn og ut, bak meg pumper ham med innslag av små stønn. Vi vet begge at dette ender i en gedigen orgasme, jeg gir et hint om at det er like før, ber ham knulle meg hardt nå. Han kjører på, jeg trenger ikke mer enn ta på klitoris før jeg kjenner en påbegynnende eksplosjon, ”Nå går det for meg” roper jeg, og kjenner samtidig pikken hans spenne seg, ham pumper på og vi møtes i en felles eksplosjon som vare og varer. Som et korthus klapper vi sammen, ham trekker seg rolig ut og dildoen blir liggende under meg. Slik ligger vi en stund, begge med øynene igjen. Jeg glipper med øynene for å se om det er mulig å få kontakt, ham ser på meg og smiler. ”Jeg elsker deg” sier jeg kjærlig, ”og natten er enda ung.

 

– Marion

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du