Derfor bør hun sitte øverst!

At hun sitter på toppen kan være vanvittig spennende og deilig for begge partner! Misjonær er den absolutt vanligste stillingen, men det er faktisk en rekke gode grunner til at hun bør sitte på toppen av og til

Hun har kontrollen!
Når hun sitter på toppen kan hun selv bestemme alt! Hastigheten på støtene, hvor dypt du får gå og hvor hard sexen skal være. Og siden kvinner ofte har vanskeligere for å få orgasme enn menn, er dette en super løsning.

Praktisk for tunge menn!
I mange forhold er manne ganske mye tyngre enn kvinnen, og hvis han da er på toppen kan hun fort føle seg litt kvalt under hans vekt. Når hun er på toppen får dere begge bedre plass, og hun har mer frihet!

Supert for gravide!
At hun sitter på toppen gjør at det legges mindre press på hennes mage, og det er bedre for ryggen hennes. I denne perioden bærer hun mye ekstra vekt, og alle stillinger som gjør at kvinnen har det bra, er en god stilling!
For å lære mer om god sex for gravide, se HER!

…men man kan miste muligheten for stimuli.
Når hun sitter på toppen kan det være vanskelig for henne å komme til klitoris. Og siden de fleste kvinner trenger stimuli på klitoris for å komme, er det viktig å finne måter å løse dette på. DETTE leketøyet anbefales for denne stillingen, fordi det er såpass smalt at det kan snikes inn mellom kroppene deres.

Mange muligheter!
Det er mange stillinger hvor hun sitter på toppen. Mannen kan ligge på ryggen, eller sitte oppreist. Hun kan sitte med ryggen mot hans ansikt, i en «reversed cowgirl» og hun kan sitte med føttene ned mot underlaget, istedenfor å sitte på knærne!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.