Disse er mest utro!

Utroskap, så lett, men fy søren så vanskelig! Det er så fort gjort at det skjer, og det kan i utgangspunktet skje med alle. Man kan anse seg selv som lykkelig i forholdet, men allikevel blir man trukket i en annen retning. Trenger man bekreftelse på at man fremdeles har draget?  Har sexlivet med partner blitt forutsigbart og kjedelig? Eller er forholdet man er i på vei til å gå over?

Hva er grunnen til utroskap?
Det er antagelig ikke en spesiell grunn til at folk velger å være utro, men det er flere studier som gir litt innsikt i hvilken gruppe mennesker som er mer utsatt enn andre.
Det er faktisk slik at noen yrker er mer utsatt enn andre. Hvorfor det er slik, er det vanskelig å finne svaret på. Men noen har i hvert fall tatt seg bryet med å avdekke hvilket yrke som er mest aktive!
Ashley Madison er en datingside som i hovedsak er rettet mot de som er gift. Når du oppretter en konto på denne nettsiden, krysser du av for hvilket yrke du har og på den måten kan de enkelt finne ut av hvem som er mest utro. Og det er de kvinnelige lærerene som stikker av med denne «seieren».

shutterstock_110984234

 

En annen studie, publisert av universitetet i Alabama, viste at de som har vært utro før, står i større fare for å være det igjen. Hva kommer dette av? Er det ikke noe som heter «brent barn skyr ild»? Skulle man ikke tro at de som begår den tabben, lærer av sine feil? Studien sier at de som allerede har åpnet den døren, har vanskeligheter for å lukke den igjen.

 

Mary Jo Rapni, en intimitet ekspert, sier at en mann som er utro, plutselig kan bli mer spennende på soverommet. Rapni hevder at mannens sexlyst vil øke på grunn av hans elskerinne, men siden hun ikke er tilgjengelig til enhver tid vil kona nyte godt at denne oppsparte seksuelle energien. Om dette er noe kona setter umåtelig pris på, betviles..

 

Kilde: allnight.com

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,