Kikkeren

Jeg parkerte bilen foran oppkjørselen til huset og lukket opp bil døra. Før jeg smøg meg ut av bilen bøyde jeg meg bak i baksetet og dro til meg plastposen som jeg var kommet for å levere. Posen var en del gjenglemte saker som skulle leveres tilbake til venninnen til kona mi. Monica som hun heter, og mannen Truls hadde glemt det igjen da de besøkte oss forrige helg. Nå da jeg likevel var i Oslo i et jobbærende så stakk jeg innom for å levere sakene tilbake. Dette var en virkelig fin høstdag tenkte jeg, da jeg ruslet opp mot inngangen til huset. Høstens farger hadde gjort seg gjeldene selv om det var tidlig i september. Huset til Monica og Truls var en ganske stor blå enebolig som de hadde kjøpt for 4 år siden. Etter at de flyttet inn hadde de gjort om huset, og Truls hadde delt av en liten leilighet som de leide ut til studenter. En fin ekstrainntekt på 5000 kroner i måneden, som i tillegg var skattefri. Jeg tok trappen i 2 steg og skulle akkurat til å trykke inn ringeknappen ved siden av døren, da jeg kastet et blikk inn kjøkkenvinduet. Det jeg så fikkmeg til å sperre kraftig opp øynene. Der på huk foran en gutt som stod ved kjøkkenbordet satt Monica med noe i munnen som umiskjennelig måtte være en kukk. Den skarpe lyden av ringeklokken brøt stillheten, da fingeren min allerede hadde presset inn knappen. Jeg angret som en hund i samme øyeblikkog bannet stille innvendig. Men jeg skal si det ble liv der inne.

En stol veltet og trampende skritt forover gulvet. Nøyaktig 3 sekunder senere ble døren regelrett revet opp og Monica’s røde ansikt med bustete hår dukket opp. “Åh, er det deg”, sa hun, og kunne nesten ikke ha vært mer overrasket. Stotrende holdt jeg plastposen foran meg og stammet frem noe om at jeg skulle bare levere…. Resten druknet i Monica’s trillende latter som gjallet gjennom luften. “Vel, du får komme inn”, sa hun hold opp døren for meg. Jeg la merke til at hun smekket igjen låsen i det hun lukket døren. Da jeg kom inn i kjøkkenet så jeg at det var Petter, studenten som leide hos dem som stod ved bordet. Han var knallrød i ansiktet og hadde nok ventet seg det verste. Jeg hilste og satte fra meg plastposen på kjøkkenbenken. “Jaså, der har vi kikkeren vår”, sa Monica som akkurat dukket inn kjøkkendøra. Jeg prøvde det beste jeg kunne å forklare at det ikke var meningen å forstyrre, og at jeg bare skulle levere plastposen med tingene i.”Ja, jeg kan se det”, repliserte Monica og stirret ned på beltestedet mitt. Selv om jeg bare hadde fått et glimt et øyeblikk på hendelsen som utspantseg på kjøkkenet, så hadde jeg rukket å få en kraftig reaksjon der nede. “Likte du det du så eller?”, sa hun direkte og smilte til meg. Før jeg fikk svart så strøk hun hånden oppover, utenpå hevelsen i buksa mi. Monica er en mørk dame i slutten av 30’årene med et hissig temperament. Selv om hun kanskje har noen kilo for mye har hun fine former og er alltid brun som en sydenturist. Da jeg kikket ned så jeg rett ned i den dype utringingen i blusen hennes. Der nede kunne jeg se kløften mellom 2 store solbrune bryster som struttet. “Jeg tror nesten jeg må dra tilbake til jobben jeg”, sa jeg frem i desperat forsøk på å virke uanfektet. Uten å ense det hadde Monica allerede begynt å dra ned glidelåsen i buksa mi. Før jeg visste ordet av det vippet hun ned boksershortsen. Ut av buksesmekken stakk en knallhard pikk. “Å så søt den er”, humret hun og holdt rundt den med fingrene. “Tror nesten jeg må smake litt på denne karen”, sa hun og bøyde seg ned. Da jeg kjenner de myke leppene hennes lukke seg rundt kukkehodet ilte det gjennom kroppen min. Rytmisk ogmed sakte bevegelser beveget hodet hennes seg opp og ned. Det var noe av detdeiligste jeg hadde kjent på lenge, og jeg måtte støtte meg mot kjøkkenbenken for ikke å segne om. Samtid som hun sugde meg på en fantastisk måte, vinket hun med hånden på Petter som hadde stått som en saltstøtte ved kjøkkenbordet.

Idet han kom bort til henne famlet han med knappene i buksa og dro frem en voksen kukk. Den stod rett til vers, og Monica bytter raskt over og ga han samme behandling som jeg hadde fått. Hun satte seg på kne og startet en vekselvis suging av meg og Petter. Bare noen minutter etter kjente jeg at nå klarte jeg ikke å holde meg lenger. Da hun knadde pungen med den ledige hånden mens kukken min var på en lang reise inne i den varme munnen hennes smalt det for meg. En kraftig sprut sto ut av kukken og fylte Monica’s munn. Hun så opp på meg og smilte til meg. Kåtskapen lyste av øynene hennes idet hun svelget alt sammen. Jeg kikket bort på Petter som sto der rød som en hummer. Det var tydelig at nå var hans tid kommet også. Da Monica tok opp igjen sugejobben hos han tok det ikke mer enn 10 sekunder før han tømte seg i munnen hennes med et salig glis. Utmattede og fornøyde sto vi begge 2 og støttet oss til kjøkkenbenken for å summe oss. Men Monica kastet ikke bort tiden, og la ikke skjul på at dette bare var forspillet. Hun ville ha sitt hun også. Vi ble kommandert inn på soverommet og der vi kledde av oss alle sammen. Monica la seg godt til rette på sengen og forlangte at Petter skulle “behandle” henne nedentil. Petter la seg nedmellom de solbrune bena hennes og begynte å utforske henne men en finger. Jeg stod på siden av Monica og knadde de store brystene hennes. Så bøyde jeg meg ned og slikket og sugde på de harde knoppene hennes. Monica ynket seg og nøt behandlingen vi ga henne. Litt etter flyttet Petter på seg, og begynte å slikke Monica’s fitte. Ut fra lydene hun ga fra seg var hun godt fornøyd med dette. Selv kjente jeg at staken min begynte å vokse seg til gamle høyder og jeg flyttet meg nærmere Monica’s sultne munn. Hun tok hintet og gapte villig.

I løpet av få sekunder sto den halvstive kukken min som en påle igjen. Imens begravde Petter tungen sin dypt inne i fittehullet hennes. Monica skrevet villig holdt en hånd baki nakken hans, nesten redd for at han skulle stikke av. Få sekunder etter ristet orgasmen gjennom kroppen hennes og kukken min smatt ut av munnen hennes. Hun utstøtte et hest “Jaaaaa” og sank sammen, tydelig velfornøyd. Vi la oss en på hver side av henne i dobbelsengen og kjærtegnet kroppen hennes. Hun strakte seg ut sin fulle lengde og smilte fornøyd, mens hun strøk oss lett over kukkene.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du