Den heteste novellen så langt!

Første dag av kurset var ferdig, og jeg var endelig tilbake på hotellet. Å motta dra helt fra Oslo til Stavanger for å gå på et tredagers kurs var selvsagt litt slitsomt, men så lenge firmaet betalte hotellopphold og alle utgifter, så var ikke jeg den som klaget. Spesielt ikke siden hotellet var ganske fint, og best av alt hadde svømmebasseng i kjelleren. Da hadde jeg noe å gjøre på om kveldene også, utenom å glane på tv. Hotellbaren eller uteliv var utelukket, siden kurset begynte tidlig om morgenen, og det tok seg dårlig ut å stille bakfull.

Klokken var allerede seks på kvelden, så gikk og spiste middag. Deretter gikk jeg opp på rommet, hentet badeshorts og håndkle, og tok heisen ned i kjelleretasjen. Inne i guttegarderoben var det tomt, bortsett fra ett par bukser og en skjorte som hang på en knagg.
Jeg kledde av meg og gikk i dusjen. Jeg har alltid likt svømmegarderober, man kan gå rundt naken der på samme måten som på badet hjemme, bare at det er mye bedre plass. Det kriblet litt i pikken idet jeg såpet meg inn. Men jeg hadde ikke lyst å få en stiv en her i tilfelle noen skulle komme, så jeg skyldte raskt av meg, trakk på meg badeshortsen og gikk ut til bassenget.

Vannet lå blikkstille på overflaten av bassenget idet jeg gikk mot det. Da hørte jeg duringen fra et boblebad og et par stemmer bak meg. Jeg snudde meg og så en mann og en kvinne i boblebadet i andre enden av rommet. De satt ved siden av hverandre og pratet, men jeg hørte ikke hva de sa over lyden fra boblene. Begge to snudde seg og så på meg, og smilte. Jeg smilte tilbake. Kvinnen hadde rødbrunt hår og et nydelig smil, mannen var mørkhåret. Stort mer så jeg ikke siden de satt på andre enden av rommet med bare hodet over det boblende vannet.

Jeg tenkte ikke mer over dem, og hoppet uti bassenget, og begynte å svømme frem og tilbake. Vannet var litt kaldt, men jeg ble fort vant til det. Jeg svømte et par lengder da jeg plutselig hørte kvinnen le, en hjertelig trillende latter, og jeg så i øyekroken at de kysset hverandre. Et øyeblikk virket det som om at de begge kikket bort på meg. Plutselig begynte jeg å tenke på hva de to kanskje gjorde under det boblende vannet, og det mens jeg svømte bare noen meter unna. Nå begynte pikken å vokse for alvor, men det kunne de neppe se i vannet. Jeg svømte et par lengder til, men staken var fortsatt like stiv. Jeg bestemte meg for å gå i badstuen i stedet, så jeg steg raskt opp av vannet med ryggen til paret i boblebadet og fortet meg inn i garderoben. Jeg kastet den våte badeshortsen på en benk, viklet et håndkle rundt livet og den stive pikken og gikk inn i badstuen. Jeg satte meg på nederste benken og prøvde å slappe av. Badstuen hadde var litt annerledes enn andre badstuer jeg hadde vært i, rommet var avlangt og i motsatt ende av der jeg kom inn var det en annen dør. Jeg tenkte ikke noe særlig over det der og da, men lente meg tilbake og nøt varmen. Endelig begynte pikken å bli slapp igjen, og jeg kjente kukhodet legge seg på trebenken

Da åpnet plutselig døren på motsatt side av rommet seg, og inn kom kvinnen fra boblebadet, med et stort håndkle rundt kroppen.
“Heisann!” sa hun og smilte bredt. Smilet hennes var varmt og hjertelig og hun hadde et nydelig ansikt. Hun var antakelig i midten av tredveårene. Jeg ble ganske forfjamset av at hun kom inn der, og begynte å reise meg. “Jeg har visst kommet feil..” stammet jeg. “Neida” strålte hun ” dette er jo en fellesbadstu, bare bli sittende du”. Med smilet hun satte opp kunne jeg ikke gjøre annet. Plutselig gikk døren på min side opp, og inn fra garderoben kom mannen fra boblebadet. “Hei elskling” sa kvinnen. “Hei” svarte mannen, før han nikket mot meg og sa hei til meg også. Alt jeg klarte var å nikke tilbake.

Da, uten forvarsel tok mannen av seg håndkleet og kastet det fra seg på benken. Kvinnen gjorde det samme, og så satte de seg begge to rett ovenfor meg, splitter nakne. Mannen var omtrent samme alder som henne, og var høy og veltrent. Kvinnen var nesten like høy, hadde lange lekre bein, en smal midje, og flat mege. Likevel hadde hun brede hofter, og store pupper som duvet når hun beveget seg. Hun hadde klassisk timeglassfigur, nesten som en pin up fra 50 tallet, men det var tydelig av den flate magen og den spretne rumpa at hun trente. Men det som virkelig fanget oppmerksomheten min var at de begge var fullstendig glattbarberte. Fitteleppene hennes var dyprøde på farge, og glinset av fuktighet, om det var svette eller noe annet visste jeg ikke. Pikken hans var stor, halvstiv, og med tydelige blodårer på utsiden, de hårløse ballene hans var mørkerøde og stramme. Staken hans var omtrent like lang som min, men mye tykkere.
Jeg må ha vært omtrent like rød i ansiktet som en nykokt hummer der jeg satt.

“Det gjør vel ikke noe at vi tar av oss håndklærne?” spurte hun plutselig “du er vel ikke prippen?”. “N-nei..” stammet jeg. “Fint!” gliste hun “for det er nemlig ikke vi.” Jeg ble enda rødere i ansiktet, om det var mulig. “Da kan du gjerne ta av deg håndduken du også” fortsatte hun med et lurt smil om munnen. Jeg så spørrende på typen hennes, og han hadde det samme lure smilet. “Ikke noe å være sjenert for” sa han “dessuten, så ser det ut som om du ville vært mer komfortabel uten hånduken” fortsatte hun, og nikket mot skrittet mitt. Ståpikken var kommet tilbake med renter, og håndkleet mitt sto opp som ett indianertelt. “Vi blir ikke fornærmet av den vi, tvert imot” sa hun som om hun leste tankene mine. “Kom igjen” sa mannen.
Skjelvende tok jeg av meg håndkleet og la det til side. “Ikke dårlig” sa kvinnen mens hun nistirret på pikken min som pekte rett i taket. Jeg la merke til at mannen stirret også.

Kvinnen lente seg tilbake på benken, de grønne øynene hennes festet seg til blikket mitt. “Hva heter du da?” spurte hun. “Svein” klarte jeg så vidt å svare. “Hei Svein, jeg er Jannicke, og dette er Terje, mannen min”. “Hei” var alt jeg kunne svare. “Hvor gammel er du da?” fortsatte hun. Hun hadde visst ikke tenkt å gi seg. “Tjuefire” svarte jeg. “Det jo er en flott alder” strålte hun “da er du vel nettopp ferdig med studiene da?”. “Ja jeg gikk ut nå i vår” svarte jeg. Utrolig nok begynnte jeg å føle meg litt mer avslappet, på tross av at jeg satt splitter naken i en badstue med en splitter naken skjønnhet og hennes like nakne mann. “Er du her på ferie da eller?” spurte Terje plutselig. “Nei, jeg er på kurs” svarte jeg. “Vel, vi er her for fornøyelsens skyld vi” sa hun og smilte lurt til Terje.

Plutselig tok hun tak i pikken til Terje og ga den et par runk. Den våknet til liv og reiste seg et par hakk opp fra benken. Jeg kunne ikke annet enn å stirre med store øyne. “Hva med deg da? Du har vel tid til litt.. fornøyelser du også?” spurte hun. Før jeg fikk svart reiste hun seg opp og satte seg ned rett ved siden av meg. Hun stirret ned på pikken min “Jeg ser at du trimmer håret der nede” sa hun “har du aldri prøvd å barbere pikken da?” “Øh… nei” mumlet jeg som sant var. Jeg trimmet som regel kjønnshåret kort for holde litt orden der nede, men å barbere pikken og ballene hadde jeg bare lest om, aldri prøvd. “Men det må du prøve!” utbrøt hun. “Ingenting er så deilig som pornopung, ikke sant Terje?” sa hun og så bort på mannen sin som jeg nå merket var i ferd med å sette seg på andre siden av meg. “Nei” svarte han idet han satte seg ned ved siden av meg “og så slipper man hår i munnen” fortsatte han mens han så på henne, så på meg. Med et kjente jeg en hånd rundt pikken min, jeg så ned og der satt hun og runket meg sakte. “Kanskje vi kan vise deg hvordan” sa hun lavt “jeg og Terje barberer hverandre hele tiden”. “Vi er blitt veldig flinke til det etterverdt” fortsatte Terje.

Da reiste hun seg opp “Jeg går opp på rommet nå” sa hun “Du tar vel med deg gjesten vår” blunket hun lurt til Terje idet hun gikk ut av badstuen, mens hun vrikket på den spretne rumpen sin idet døren lukket seg bak henne. Med et følte jeg meg litt ukomfortabel sittende der naken alene ved siden av Terje, men han reiste seg straks opp og gikk mot døren. “Kom igjen” sa han “det er ikke pent å la en dame vente” idet han gikk ut. Jeg fulgte etter han ut i dusjen hvor vi begge skyldte av oss. “Du blir vel med opp” sa han, og det var tydelig at det ikke var et spørsmål. “Hun blir veldig skuffet hvis ikke. Hun simpelten elsker slanke unggutter som deg” Ut ifra måten han stirret på meg mens jeg dusjet, og den halvstive staken hans, så var ikke hun den eneste tenkte jeg. Tanken gjorde meg veldig nærvøs. Jeg hadde aldri vurdert å være med på noe seksuelt med en annen mann til stede, og det var tydelig at litt av vært som jeg aldri hadde vurdert kunne skje om jeg ble med dem opp, men nå var jeg såpass kåt og oppspillt at å si nei ikke var noe alternativ.

Vi gikk ut garderoben, kledde på oss, og gikk ut i heisen. Ingen av oss sa noe, jeg bare så på Terje som om jeg ikke kunne tro at dette holdt på å skje. Han bare smilte tilbake. Da heisen kom opp fulgte jeg etter ham nedover korridoren, og hvert skritt virket som en evighet. Endelig kom vi frem til døren og Terje tok frem nøkkelen og gikk rett inn. “Stig på” smilte han. Jeg gikk sakte inn og han lukket døren bak meg. Hjertet begynnte å slå så hardt at jeg kunne dunkingen i tinningene. Nå var det ingen vei tilbake. Jannicke kom ut av badet iført en liten topp og en g-streng. Brystvortene hennes struttet mot det tynne stoffet. “Hei” strålte hun. “Som du ser vil han gjerne leke” sa Terje. “Det var jeg aldri i tvil om” svarte hun. “Er du nervøs?” spurte hun. Jeg nikket. Spørsmålet var vel heller overflødig. “Her” sa hun, og rakte meg et vinglass. Jeg svelget det i tre slurker, mens hun tømte et halvfullt glass som sto på skrivebordet. Så satte hun glasset ned og med ett dro hun av seg toppen. Brystene hennes gynget idet de ble befridd fra stoffet. Med ett skritt sto hun foran meg, kun iført g-strengen, og begynte å løsne beltet mitt.

Jeg rødmet. “Ikke vær sjenert” sa hun “vi har jo allerede sett alt, og du har såvisst ingen ting å skamme deg over”. Så dro hun ned både bokseren og buksene mine på en gang. Jeg løftet villig en fot, så den andre, mens hun vrengte buksene av meg og kastet dem i et hjørne. Samtidig kjente jeg et par hender som tok tak i kanten på t-skjorten min og med en bestemt bevegelse vrengte dem over hodet mitt. Jeg snudde meg, og der stod Terje, naken han også, med t-skjorten min i hånden og med halvstiv pikk. Han hadde visst kledd av seg mens jeg og Jannicke drakk vinen vår, uten at jeg merket det. Jeg snudde meg mot Jannicke igjen, hun var iferd med å ta av seg g-strengen. Så sto vi der, kliss nakne alle tre. De kastet ikke bort tiden, tenkte jeg. “Jeg og Terje er naturister” sa hun “vi elsker å være nakne” Hun stirret ned på pikken min, som nå stod rett til værs igjen “det ser det ut som du også gjør” blunket hun, og plutselig tok hun tak i ballene mine og klemte dem lett mellom fingrene. “Men fullstendig naken er han jo ikke enda” brøt Terje inn “håret skjuler jo litt av godsakene”. “Da får vi hjelpe ham med å bli kvitt det siste ‘plagget’” svarte Jannicke “Legg deg på sengen, Terje hent barberskummet”

Vi gjorde begge som vi fikk beskjed om, Terje gikk ut på badet, mens jeg la meg lydig på sengen. Jannicke satte seg på kne ved enden av sengen, og om litt kom Terje ut med barberskum, en høvel, et håndkle og en skål varmt vann. Jannicke satte seg til rette mellom beina mine og sa “Terje, hold bena hans fra hverandre, vil du vennen?” “Med glede” svarte han, og før jeg visste ordet av det, satte han seg på kne i sengen ved siden av meg, tok tak under hvert av knærne mine og løftet bena mine opp og til hver sin side. Nå følte jeg meg veldig utsatt og sårbar, men også kåtere enn jeg noen gang hadde vært i mitt liv. Pikken min lå rett opp langs magen min og banket i takt med hjertet mitt, mens en liten dråpe klar veske piplet frem på tuppen. Jannicke tok først hånkleet, dyppet det i det varme vannet og begynnte gni det varme, våte håndkleet mot pikken, ballene, mellomkjøttet og så rompesprekken min. “Først må vi gjøre håret mykt, og åpne porene” forklarte hun. Deretter begynnte hun å smøre barberskum ut over hele området, også rumpesprekken. “Du har bare littegrann hår i rumpesprekken, men jeg skal barbere det også for deg. Det er jo ikke så lett å nå til der uten hjelp” sa hun, som om det var den mest selfølgelige ting i verden. Så begynte hun å barbere, i lange møysommelige drag.

Først området rundt pikken, så nederst på skaftet, så ballene. Helt usjenert løftet hun, vendte og strakk ut ballene og pikken både hit og dit for å komme til over alt. Ansiktet hennes så dypt konsentrert ut. Tydeligvis ville hun ikke la ett eneste hårstrå være igjen. Så barberte hun mellomkjøttet, før hun stoppet og sa “Spre bena hans enda mer Terje, så jeg kommer til i sprekken. Terje dro bestemt hvert av bena mine enda lenger ut til siden, og nå kjente jeg pikken hans gni mot låret mitt. Det var første gang i mitt liv at jeg hadde vært borti en annen mans pikk, men i denne sammenhengen plaget det meg ikke, nesten tvert imot. Hun fortsatte med å barbere rundt rumpehullet mitt, og det kilte så jeg nesten ikke kunne ligge stille. “Rolig” kommanderte hun, mens hun strammet grepet som hun holdt rundt pikken min. Jeg var så hard at det gjorde vondt, og hadde hun runket meg ett eneste drag ville jeg nok sprutet der og da, men det gjorde hun ikke. Hun skjønnte vel hvor nær jeg var. Med ett la hun fra seg høvelen igjen og begynte å tørke av meg skummet med håndduken. “Sånn” utbrøt hun og reiste seg opp “hva synes du elskling? Har jeg gjort en god jobb?” Terje dro bena mine enda litt fra hverandre og stirret mellom bena mine. “Ser bra ut” sa han ettertenksomt “men det er bare en måte å være sikker”. Med ett slapp han det ene benet mitt og så var den ledige hånden hans nede i skrittet mitt. Jeg skvatt til, på tross av alt var dette litt uventet, men han fortsatte å gni og kjenne opp langs skaftet, så tok han ballene i hånden og klemte dem lett, før han førte en finger ned langs rumpesprekken, hvor fingertuppen hans ende med å sirkle lett rundt hullet. “Perfekt som alltid elskling!” utbrøt han før han slapp meg og reiste seg fra sengen.

“Da er vi klare for litt moro” svarte Jannicke “og nå vil jeg smake på ham, det har jeg ventet på i hele kveld” Hun la seg ned mellom bena mine og tok pikken min i hånden. Terje blunket til meg “bare gled deg” sa han. Så begynte hun å slikke opp og ned langs skaftet med raske lekende slikk, og hun lot tungespissen kile det følsomme området fremme hvor skaftet og pikkhodet møtes. Imens masserte hun ballene mine med den ledige hånden. Så tok hun hele hodet i munnen, førte leppene halveis ned på skaftet og sugde hardt. I mens hadde Terje stile seg opp bak henne. Pikken hans var helt stiv nå, den var enda større enn den virket i badstuen. Sakte trengte han inn i henne og begynnte å knulle henne bakfra. Idet han økte takte gikk munnen hennes fortere og fortere opp og ned på pikken min og etter bare ett par sekunder sprutet jeg i munnen hennes før jeg engang fikk sagt noe. Det rant sperm ut langs munnvikene hennes og jeg visste at jeg hadde sprutet mye mer enn på veldig lenge, kanskje noensinne. Hun tok pikken min ut av munnen og smilte, varm sæd dryppet fra haken hennes og ned på magen min. “Hvordan smakte han?” spurte Terje. “Nydelig” svarte hun “men dette var jo bare forretten. Det er det som er fint med ungutter” flirte hun. Da trakk Terje seg ut av henne og hold pikken sin i hånden. “Du får smake på henne da” gliste han. Hun satte seg opp på huk og klappet med hånden på sengen under seg. Jeg lot meg ikke be to ganger, snudde meg rundt med hodet mot fotenden av senga og la meg med ansiktet under den gapende fitta hennes. Hun senket seg ned og jeg begynnte grådig å slikke det beste jeg kunne. Jeg slikket langs sprekken hennes, sugde på kjønnsleppene og stakk tunga inn og ut av det gapende varme hullet hennes, før jeg fant den stive klitten hennes og lot tunga sirkle rundt den. Hun klynket stille mens hun lente seg ned mot pikken min, tok tak i den og runket med lange, faste drag. Jeg kjente at jeg allerede begynte å bli stiv igjen, og da nølte hun ikke med å nok en gang tre den våte varme munnen sin ned over pikken min.

Der lå jeg i en deilig 69 med denne nydelige kninnen, da jeg plutselig så Terje stille seg opp bak henne “Hun elsker dette” sa han, og så førte han pikken inn fitta hennes mens jeg lå under og slikket klitten hennes. Hun stønnet høyt og sugde enda ivrigere på pikken min. Jeg kjente at jeg begynte å nærme meg klimaks igjen, da Terje begynte å pumpe inn og ut av henne. De store ballene hans klasket mot pannen min, mens jeg så på nært hold hvordan den glinsende, svulmende pikken hans gled inn og ut av henne. Med ett trakk han pikken helt ut av henne før han førte pikkhodet sitt bort og begynnte gni det mot klitten hennes, mens jeg slikket den. Nå lå jeg altså her og slikket både hans pikkhode og klitten hennes. Jeg hadde aldri før trodd jeg skulle slikke pikken til en mann under noen omstendighet, men nå overgav jeg meg bare til nytelsen, og hennes stadig mer høylytte stønn fikk meg til å slikke enda ivrigere. Plutselig spente hun seg og skalv over hele kroppen, noe som fikk meg også til å sprute i munnen hennes for andre gang, ikke like kraftig som første gang, men fortsatt langt sterkere enn jeg var vant med. Hun kollapset oppå meg og jeg kjente kroppen hennes skjelve mens ilingene fra orgasmen for gjennom henne. Terje hadde lagt seg ved siden av oss på sengen, han runket pikken sin sakte og nøt tydeligvis synet.

Etter litt reiste hun seg opp og sa “Ok nå har vi varmet opp. Nå trenger jeg to staker inne i meg.” Så så hun på meg “snu deg” sa hun. Jeg la meg straks rett vei i senga, ved siden av Terje. Hun satte seg over skrevs på meg, mens hun presset skuldrene mine ned i senga med begge hender. “Jeg vil ha ham inne i meg. Nå!” utbrøt hun. Terje satte seg opp og tok tak i pikken min, så førte han den sakte inn i den ventende fitta hennes. Når jeg var helt inne gikk han rundt bak henne og stilte seg opp. “Spre rumpeballene hennes” sa han hest. Jeg tok tak i en rumpeball i hver hånd og dro dem til siden. Så kjente jeg pikkhodet hans hvile på skaftet mitt før han løftet det og førte det sakte inn i analen hennes. Jeg kunne kjenne den harde pikken hans pulsere gjennom den tynne veggen inne i henne, idet han begynte å støte sakte inn og ut. Hun begynnte å stønne og klynke og han økte takten, mens ballene hans klasket mot mine. Han pumpet inn og ut fortere og fortere, hun stønnet høyere, og nå kunne ikke jeg heller la være å stønne idet jeg kjente en tredje utløsning nærme seg med stormskritt. Med ett utstøtte Terje et stønn som hørtes mest ut som ett brøl, hun stønnet og begynnte å rykke og skjelve i hele kroppen, og jeg kjente at pikken min eksploderte dypt inne i fitta hennes. Så lå vi slik en stund helt til siste skjelvingene hadde gitt seg.

Etterpå trakk Terje seg ut og sank sammen ved siden av meg, hun nærmest skled av og ned på andre siden av meg. Slik lå vi der en stund og peste, med hovne, glatte kjønn glinsende av hverandres safter. Jannicke lente seg bort og kysset meg lett på munnen. “Når skal du på kurs i morgen?” Spurte hun. “Halv ni” svarte jeg anpusten. “Vi vekker deg. Så kan Terje kjøre deg dit. Og tilbake hit etterpå” smilte hun. Så slukket hun lyset, og alle tre sovnet, fullstendig utmattet.

 

Skrevet av Trym.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du