Hennes favorittdag er i dag!

Hva er det kvinner alltid har? Jo, et svar! Derfor er det kanskje ikke så rart at det har dukket opp et svar til den omdiskuterte «Biff&Blowjob dagen»! 14 April feires nemlig «Kake&Oralsex dagen» eller «Cake and Cunnilingus Day» som det heter på fengende engelsk.

Kake og oralsex dagen handler om å sette kvinnens nytelse i sentrum. Det handler om å lene seg tilbake og nyte det beste har å by på, kake og oralsex!

Men som alle andre merkedager basert på sex, så MÅ man ikke gjennomføre. Denne dagen skal være en morsom og uhøytidelig måte å bringe nye elementer inn i sexlivet.

Slik bør denne dagen feires!

Slik gir du henne perfekt oralsex!

Med DENNE blir oralsexen ulik alt annet du har opplevd!

Med DENNE blir det mer behagelig å utføre oralsex!

Er du singel denne dagen? Med DENNE blir feiringen optimal uansett!

Og trenger du forslag til kake?
Brownie-pizza!
Enklere blir det ikke! Alt du trenger er en pose brownie-mix fra Toro, et egg, smør, vann, kremfløte, sukker og masse bær!
Lag Brownie slik det står på pakken, og stek den i en langpanne. Skjær et lite stykke, smør et godt lag med pisket krem på kaken, og topp med masse deilige bær! Enkelt og imponerende godt.

Sugemaskin med norsk stemme!

200 Norske menn har bidratt til å skape det neste store innen sexleketøy for han – The Oris. – Allerede en favoritt hos Nytelse.no, avslører