Hennes favorittdag er i dag!

Hva er det kvinner alltid har? Jo, et svar! Derfor er det kanskje ikke så rart at det har dukket opp et svar til den omdiskuterte «Biff&Blowjob dagen»! 14 April feires nemlig «Kake&Oralsex dagen» eller «Cake and Cunnilingus Day» som det heter på fengende engelsk.

Kake og oralsex dagen handler om å sette kvinnens nytelse i sentrum. Det handler om å lene seg tilbake og nyte det beste har å by på, kake og oralsex!

Men som alle andre merkedager basert på sex, så MÅ man ikke gjennomføre. Denne dagen skal være en morsom og uhøytidelig måte å bringe nye elementer inn i sexlivet.

Slik bør denne dagen feires!

Slik gir du henne perfekt oralsex!

Med DENNE blir oralsexen ulik alt annet du har opplevd!

Med DENNE blir det mer behagelig å utføre oralsex!

Er du singel denne dagen? Med DENNE blir feiringen optimal uansett!

Og trenger du forslag til kake?
Brownie-pizza!
Enklere blir det ikke! Alt du trenger er en pose brownie-mix fra Toro, et egg, smør, vann, kremfløte, sukker og masse bær!
Lag Brownie slik det står på pakken, og stek den i en langpanne. Skjær et lite stykke, smør et godt lag med pisket krem på kaken, og topp med masse deilige bær! Enkelt og imponerende godt.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du