Få supersex: Gi henne oralsex!

Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie. Kanskje ikke så rart? Om en hard, bankende ereksjon virker aldri så forlokkende, er en myk og varm tunge så godt som uimotståelig!

Dette er den ultimate guiden til oralsex, for han (eller henne) til å utføre på henne. Du skal få gode tips, triks og inspirasjon. Men du må ikke være redd for å gå ut av komfortsonen din og teste nye ting!

Slik tilfredsstiller du henne:
Om du er kvinne selv og skal plukke opp et par ekstra tips, eller er mann og vil vite alle «hemmelighetene», så vil du få alt du trenger nå!

Klippet og klar! Oppmuntre henne til å stusse overflødig kjønnshår eller fjerne det med voks. Da blir det enklere å komme til klitoris og alle de andre følsomme punktene rundt i underlivet. Og det er MYE mer behagelig for deg å utføre munnsex når du ikke får hår i munnen. Og et lite tips til dere menn: Vær barbert.. Skjeggstubber som skraper mot den følsomme huden der nede, er ikke noe snilt å utsette noen for.

Ikke stup rett ned! Å rive dynen til side og stupe rett ned mot målet er ikke opphissende. Forventning er halve opplevelsen. Jobb deg nedover kroppen hennes. Begynn med herlige kyss på munnen, før du jobber deg nedover kroppen hennes. Kyss, slikk, småbit og lek. Hoftene hennes bør presse seg mot deg (som et forsøk på å få fortgang i ting) før du går videre. Du skal være sååå nær målet leeeenge, før det skjer noe. Men ikke så lenge at det bare blir kjedelig og at hun mister lysten.

Hardt er ikke alltid en vinner… Man bruker mye tid på å lese om at alt bør være hardt når man skal ta skrittet inn på soverommet. Men dette gjelder ikke nødvendigvis for tungen.  Mange durer i vei med en hard og bestemt tunge på klitoris. Men bruk heller en myk og flat tunge! Test i din egen håndflate først.. Kjenn at det er et punkt på tungen som er litt hardere enn ellers, dette området kan du bruke til å stimulere klitoris! En flat og myk tunge treffer et større område og kan derfor gjøre underverker på et stort område, ikke bare på klitoris!

Maktposisjon! Vanligvis ligger hun på ryggen og bare nyter, og det er helt supert! Men hva med å la henne ha maken et øyeblikk? La hun sitte over deg. På den måten kan hun presse seg ned, eller trekke seg unna ettersom hun selv ønsker.

Dekk henne til. Ikke ta av trusene med en gang.. Tilfredsstill henne gjennom trusestoffet. Men om hun velger store bomullstruser kan dette punktet sløyfes…

Hvis du har litt problemer med å finne områdene som rocker hennes verden, tar du fingrene hennes og former to fingre til en «v», så plasserer du hånden hennes på underlivet. Hun vil da automatisk lage en «ramme» rundt det området hun vil at du skal fokusere på.

Samle baktroppen ved å sprike med fingrene og ta et fast grep om baken hennes. Klem til og begynn å rotere i store, brede bevegelser. Dette føles godt fordi det indirekte stimulerer analområdet- et veldig følsomt område for både kvinner og menn.

Skap magi. Skill kjønnsleppene med fingrene, finn klitoris og stryk mykt og langsomt RUNDT klitoris, ikke på den. Lag så lange bevegelser over hele vagina-området med en flat og myk tunge. Bytt på teknikker, prøv forskjellige ting frem til hun stønner av nytelse! Da må du være mer trofast mot FÅ teknikker….

Ikke skryt av teknikker. Ikke bytt teknikk for ofte, og spesielt ikke når hun nærmer seg klimaks. Når hun nærmer seg orgasme må du for guds skyld ikke bytte teknikk! Da kan det hende at hun ikke oppnår orgasme allikevel.. Hold deg til det du gjør, men gjør det gjerne litt hardere.

Nå gjelder det! Orgasmene til kvinner varer i evigheter, og mange slutter å stimulere når orgasmen kommer. Det må man ikke! Da må man bli med henne gjennom det! Hold det gående med langsomme og varsomme strøk til hun skyver deg unna ( For det gjør hun nok etter hvert, fordi klitoris er så følsom etter orgasmen)!

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du