Sugemaskin med norsk stemme!

200 Norske menn har bidratt til å skape det neste store innen sexleketøy for han – The Oris. – Allerede en favoritt hos Nytelse.no, avslører sexolog.

Sexologen anbefaler: Maria K. Ebbestad er sexolog i Nytelse.no og anbefaler sugemaskinen The Oris menn som har lyst på noe ekstra. (Bilde: Nytelse.no)

Nordmenn elsker oralsex

Sammen med 200 norske menn har Nytelse.no skapt en helt unik sugemaskin som allerede seiler inn på bestselgerlisten til den populære nettbutikken.

– Jeg er ikke overrasket over at The Oris har tatt Norge med storm. Er det noe vi vet så er det at sugemaskiner er høyt elsket, og når den i tillegg stønner med en deilig norsk stemme, sier det seg selv at gutta vil elske den, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Hun forteller følgende om The Oris; Du trenger inn i en stimulerende og myk hylse, med unik sugeteknikk og dype vibrasjoner. Og for å gjøre alt bedre: En sensuell norsk stemme som stønner og hvisker frekt inn i øret ditt.

Hva mer kan man ønske seg? Oralsex er deilig, både til forspill og til klimaks, og når undersøkelser viser at mange kvier seg for å gi oralsex er det jo fantastisk at de finnes produkter som gjør jobben. Med et godt vannbasert glidemiddeli tillegg blir dette en opplevelse han sent vil glemme, tipser sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

 

KJØP «THE ORIS» HER – NÅ KUN 990,-!

 – 10/10 – Alle menn bør ha en sånn!

Martin er en av produkttesterne som har vært med å utvikle The Oris, og har er stålende fornøyd med resultatet;

Jeg har alltid syns det har vært spennende og gøy å teste sexleketøy, men har aldri funnet noe som gir MEG den wow opplevelsen. Jeg så nytelse kom med en nyhet i The Oris, og tenkte at den virket spennende. Pakken kom i posten, og ved første øyekast trodde jeg nesten de hadde sendt feil. For The Oris har ett så anonymt og stilpent design at det kunne forveksles med en vanlig høytaler du har hvor som helst i hjemmet.

 Allerede fra start merker jeg at denne maskinen er noe spesielt, med god vibrering fra start og enda bedre jo mer du setter på.

Neste steg var sugefunksjonen og varmen. Og her kom endelig wow maskinen jeg har sett etter. Den tar virkelig tak og føles overraskende ekte, og blir bedre og bedre for hvert nivå man øker med. Men siste funksjon skulle også teste, nemlig at The Oris kommer med egen innspilt lyd, og til min store overraskelse på NORSK! Dette har jeg ikke vært borti før, men for en opplevelse. Alt i alt kan jeg ikke annet enn å anbefale The Oris, gi den 10 av 10 og mener hver eneste mann bør ha en sånn!

Martin, Produkttester

KJØP «THE ORIS» HER – NÅ KUN 990,-!

Produkttester: Martin anbefaler alle menn å kjøpe The Oris!

Kun 4 av 10 gir oralsex

I en ny undersøkelse som kartlegger nordmenns sexvaner kommer det frem av kun 4 av 10 gir oralsex. Samtidig øker salget av oralsexprodukter hos Nytelse.no.

– Utvalget til menn har utviklet seg enormt og samtidig har det blitt helt stuerent at menn eier sexleketøy. Hos oss i Nytelse.no ser vi stor etterspørsel etter sexleketøy som sugeeffekt for menn, og akkurat det får man virkelig med The Oris, sier sexologen.

«Et team på 200 Norske menn fikk muligheten til å teste en prototype av The Oris. Deres tilbakemeldinger har vært avgjørende for å optimalisere sugemaskinen som nå skal ta Norge med storm! Teknikken og passformen er bedre og vi fikk en av våre modeller til å lage en unik lydopplevelse til de som sikrer seg The Oris, som stønner og snakker deg gjennom opplevelsen».

– Tonje, produktekspert hos Nytelse.no

KJØP «THE ORIS» HER – NÅ KUN 990,-!

Produkteksperten: Å utvikle The Oris har vært utrolig spennende, og vi er utrolig stolte av resultatet, smiler Tonje Olsen som er produktekspert i Nytelse.no

 

Deilig dirty talk!

Sett deg godt til rette, bruk en dæsj glidemiddel og sett i øreproppene. I det du skrur på The Oris vil den suge tak rundt skaftet og vibrere deilig mot penishodet samtidig som en Norsk dame nyter i øret ditt. The Oris gir deg en deilig blowjob med vibrasjoner – og DET kan ikke dama!

– Våre beste tips er å posisjonere The Oris slik at den vibrerende bulletvibratoren ligger mot undersiden av penishode for optimal effekt. Bruk også rikelig med glidemiddel så blir det en silkemyk og deilig opplevelse, sier sexologen.

The Oris kommer med et enkelt touchpanel hvor du enkelt kan velge mellom 3 ulike sugeeffekter, 10 vibrasjonsinnstillinger og finne den perfekte kombinasjonen for deg! Ladeport og jackinngang til ørepropper er samme sted, lad produktet godt opp før første bruk!

KJØP «THE ORIS» HER – NÅ KUN 990,-!

KJØP «THE ORIS» HER – NÅ KUN 990,-!

 

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,