Freaky Friday – Cowgirl

Denne fredagen er det tid for en av de mest sexy stillingene, nemlig Cowgirl – stillingen som lar deg se alt og gir mulighet for deilig stimulerering av Klitoris samtidig. Og for deg som er singel har vi faktisk noen gode alternativer…

At hun sitter på toppen kan være vanvittig spennende og deilig for begge partner, og det er faktisk en rekke gode grunner til at hun bør sitte på toppen.

Derfor bør hun sitte på toppen:

Hun har kontrollen

Når hun sitter på toppen kan hun selv bestemme alt! Hastigheten på støtene, hvor dypt du får gå og hvor hard sexen skal være. Og siden kvinner ofte har vanskeligere for å få orgasme enn menn, er dette en super løsning.

Praktisk for tunge menn


I mange forhold er manne ganske mye tyngre enn kvinnen, og hvis han da er på toppen kan hun fort føle seg litt kvalt under hans vekt. Når hun er på toppen får dere begge bedre plass, og hun har mer frihet!

Supert for gravide


At hun sitter på toppen gjør at det legges mindre press på hennes mage, og det er bedre for ryggen hennes. I denne perioden bærer hun mye ekstra vekt, og alle stillinger som gjør at kvinnen har det bra, er en god stilling!

Stimulering av klitoris

9 av 10 kvinner trenger stimuliering av Klitoris for å oppnå orgasme. Når hun sitter på toppen må hun endten lene seg fremover slik at klitoris gnir seg mot partner eller lene seg bakover slik at en av dere kan stimulerer klitoris med hendene eller leketøy. En Womanizer Liberty er liten og enkel å bruke under samleie.

Mange muligheter!


Det er mange stillinger hvor hun sitter på toppen. Mannen kan ligge på ryggen, eller sitte oppreist. Hun kan sitte med ryggen mot hans ansikt, i en «reversed cowgirl» og hun kan sitte med føttene ned mot underlaget, istedenfor å sitte på knærne!

Cowgirl for deg som er singel:

Visste du at du kan få en slags Cowgirl selv om du er singel. Om du er mann kan du legge deg på rygg og la runkemaskinen The Handygjøre hele jobben. Den kan du også koble opp mot pornofilmer slik at den går i takt med filmen. Som kvinne kan du bruke en dildo med sugekopp, feste den på gulvet og ri inn i solnedgangen mens du selv stimulerer klitoris med enten fingre eller leketøy. Husk at det kun er fantasien som setter grenser for deg!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.