Orgasme til jul!

Hva gir man til en som har alt? Vel, vi er ikke i tvil. Et bedre sexliv og deilige opplevelser sammen er noe alle ønsker seg. Men å gi sexleketøy til jul er det mange som syns er kleint. Derfor har vi laget oppskriften på hvordan du gjør det, uten at resten av familien får se det.

 

Først og fremst, vi vet det er mange som syns det er helt uproblematisk og gi sexleketøy til både kjæreste, tanter og foreldre. Det er fantastisk, og gøy at dere har et slikt forhold, derfor har vi også lagt noen julegavetips i bunn. Til dere som fortsatt syns det er vanskelig, slik gjør du:

Se alle våre julegavetips her!

Morgengave for å senke stressnivået

Husk at å våkne til en morgengave er veldig koselig, eller å få en ekstra pakke når alle gjestene har dratt og roen har senket seg. Sexleketøy kommer i alle prisklasser, former og fasonger og du trenger ikke kjøpe den største dildoen akkurat i julegave. En liten womanizerspinner eller klitorisvibrator er en perfekt julegave og kan enkelt legges i julestrømpen med andre godsaker.

 

Under juletreet

Hvis det er viktig for det å ha pakken under treet, så pakk den inn med flere gaver og velg et produkt som ikke er så avslørende. Legg den inni noe, eller skriv en liten lapp om at denne åpnes når alle har reist. Det kan være en «byttelapp» så ikke gjestene får med seg hva det faktisk er. Eller det kan rett og slett pakkes inn som det er, og man må stå for at vi har et deilig og aktivt sexliv, og det bør egentlig bare alle være glade for.

Se alle våre julegavetips her!

Gi opplevelser

Gi en drømmedate. I kortet kan du skrive om alt dere skal gjøre den dagen, i tillegg kan det står (Leses ikke høyt) der du skriver om den ekstra gaven du har liggende i sengen, som vedkommende skal få når alle har reist. Opplevelser trenger ikke være dyrt, dra på aketur, gi massasje med deilige oljer en hel kveld, gå lange turer, lag deilig mat sammen, og husk at tiden din er det beste du kan gi til veldig mange.

 

Gavetips til han:

Prostatavibrator!

Til herrene er det masse spennende å velge mellom, men de sterkeste anbefalingene er en prostatavibrator eller en spinner. Først og fremst, om man ikke har fått prostataorgasme før, så er det på tide. Punktet kan være litt vanskelig og kronglete å finne med fingrene så en vibrator er godt å ha. Vi anbefaler We-vibe Vector+ med fjernkontroll slik at du eller en partner kan styre vibrasjonsnivåene.

SPINNER!

En spinner er en onanihylse uten om det vanlige – et unikt design gjør at den myke hylsen snurres rundt penis når du drar Spinner opp og ned. Hånda blir aldri det samme etter dette, og den er også fin å bruke sammen med partner. Perfekt størrelse for julestrømpen.

Sugemaskinen The Oris

Men førstevalget er helt klart en sugevibrator om mannen skulle velge selv. Sammen med 200 norske menn har Nytelse.no skapt en helt unik sugemaskin som allerede seiler inn på bestselgerlisten, nemlig THE ORIS.

Du trenger inn i en stimulerende og myk hylse, med unik sugeteknikk og dype vibrasjoner. Og for å gjøre alt bedre: En sensuell norsk stemme som stønner og hvisker frekt inn i øret ditt.

– Hva mer kan man ønske seg? Oralsex er deilig, både til forspill og til klimaks, og når undersøkelser viser at mange kvier seg for å gi oralsex er det jo fantastisk at de finnes produkter som gjør jobben. Med et godt vannbasert glidemiddeli tillegg blir dette en opplevelse han sent vil glemme, tipser sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

KJØP THE ORIS HER!

Gavetips til henne:

Womanizer

Du vinner alltid med Womanizer, men hvis hun allerede har en slik vil rabbitvibratoren Nova 2 vil sende henne til himmels, og også muligens til g-punktsorgasme. Nova 2 har en unik, fleksibel klitorisstimulator som følger kroppens bevegelser slik at vibratoren alltid er i kontakt med klitoris. Staven har et ergonomisk design med tykk tupp for stimulering av G-punktet. Det ergonomiske designet er justerbart slik at man kan tilpasse Nova 2 til kroppen.

Rabbitvibratoren The One

En rabbit har vært kvinners favoritt i mer enn 20 år og The One er et perfekt eksempel på hvordan en slik vibrator skal prestere. Den stimulerer både g-punkt og klitoris med separate motorer, noe som gir deg den mest målrettede og presise stimulien. Rabbitvibratoren er vanntett oppladbar og har lang batteritid.

«Den fyller meg opp, masserer g-punktet hardt (!) og stimulerer klitoris med mange ulike former for vibrasjoner. Drømmen min var sprutorgasme, og etter tips fra Nytelse satset jeg på The One rabbitvibrator. Dette var en megasuksess og jeg anbefaler den til alle damer som vil ha en skikkelig kraftig stav mellom beina, som gir deg TIDENES orgasme».

– Pernille, produkttester

KJØP THE ONE RABBITVIBRATOR HER!

Gavetips til par:

Massasjestaven Love Magic

Massasjestav er ikke lenger et apparat for å løse opp i stive og støle muskler, det har blitt et av verdens mest populære (og beste) sexleketøy! Ingen andre leketøy kan yte mer og kraftigere vibrasjoner. Massasjestaver er en favoritt blant utforskende par fordi den både kan brukes til heftig stimuli av klitoris, men også dampende het forspill uansett kjønn.

–Massasjestaver er ofte brukt i porno og BDSM som orgasmelek, nettopp fordi de gir så kraftige orgasmer. Et slikt produkt passer godt til å tease partneren din til å nesten få orgasme, men er også et leketøy som kan gi flere orgasmer etter hverandre, tipser Ebbestad.

KJØP MASSASJESTAVEN HER!

Parvibratoeren Manta

En annen gave dere begge vil elske er parvibratoren Manta. Den er i utgangspunktet til menn, men passer utmerket under samleie, og vil gi blowjoben er ekstra piff. Garantert en vinner!

Gjør som tusenvis av andre par og piff opp sexlivet med en parvibrator som vil sende dere begge til himmels. En god innvestering i parforholdet, sier sexolog. Manta fra Fun Factory er en herrevibrator designet for par. Den er en kraftig vibrator som omfavner penis med tykke vinger laget i ren silikon. Den gjør at dere kan nyte intense vibrasjonene sammen mens dere har samleie.

– Bruk den alene som en ren vibrator, kombiner den med en blowjob for ekstra intens stimulering, eller bruk den til å gjøre penis om til en vibrator når dere har sex, forklarer sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

KJØP MANTA HER!

Se alle våre julegavetips her!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og